| Sohbet Bölümü | |
|
+5Alexia Sophie Russell Hestia Ophelia Martinez Marcela V. Martinez Isis Alexandria Dawn 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Isis Alexandria Dawn Hestia Rahibesi/Kulübe Lideri
| Konu: Sohbet Bölümü Salı Mayıs 24, 2011 9:45 am | |
| Buyrun buradan yakalım Kendimi tanıtayım öncelikle lideriniz olarak, adım Merve ve hepinizin ablasıyım Isis'le değişik bir kurgum var ve sizlerin de yardımıyla Hestia'yı yüceltmek amacındayım | |
|
| |
Marcela V. Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Mayıs 24, 2011 9:49 am | |
| Selam Isis! Ben de senin halamsı kuzeninim. Hal-zen falan x) Evet, sınavlarım biter bitmez görevlere başlıyorum. Benim de eğlenceli bir kurgum var, Thanatos kızıyım, terör estiririm beeen Ben de Sevgi... | |
|
| |
Ophelia Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Mayıs 24, 2011 10:09 am | |
| Ben de Melisa, selam diyorum hepinize. =) Uzun süredir burada olmama rağmen siteye az girebildiğim için kulübe adına hiçbir şey yapamadım ama yazın telafi edeceğim. Kurguma göre Persephone kızıydım ama Sevgi ile konuşuyoruz, değiştireceğiz ve Thanatos kızı olacağım. =)
Hımm, biraz sinir bozucu olduğumu söylerler ama rahibelerle iyi anlaşacağımdan eminim. Görseller konusunda yardıma ihtiyacınız olursa da pm atabilirsiniz. *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Mayıs 24, 2011 10:19 am | |
| Sevgi ve Melisa, tanıştığıma memnun oldum Vaay, halalar ve yeğenleri kulübesi olacak burası ha Bir arkadaşım da Isis'e kardeş açıp onu bu kulübeye alacak da inşallah yakın zamanda ^^ İyi, yaza az kaldı, 5 kişi de olursak coştururuz o zaman kulübeyi Güzel planlar yaparız falan | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Mayıs 24, 2011 10:25 am | |
| Evet... Kardeş kardeşe, akrabalar kulübesi oluyoruz yavaştan. Açılın Rahibeler geliyor!
En son Marcela V. Martinez tarafından Salı Mayıs 24, 2011 10:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Mayıs 24, 2011 10:28 am | |
| Evet geldik mi pis geliriiiz. =P Hestia'nın bu kadar yerlerde süründüğü yeter yaa, yazın güzel bir patlama yapalım burada. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Mayıs 24, 2011 10:30 am | |
| Valla ben çok umutluyum açıkçası bu kulübeden =) Tanrıça Athena önerdikten sonra iyiden iyiye kanım ısınmaya başladı ^^ Bayanlar benim şimdilik çıkmam lazım. Malum yarın erken kalkacağım falan Öpüyorum sizi halalarım | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Mayıs 24, 2011 10:32 am | |
| Benim de çıkmam lazım. Ben de öpüyorum sizi İyi geceler! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Mayıs 24, 2011 10:35 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Mayıs 24, 2011 10:42 am | |
| İkinize de iyi geceleeer. =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Mayıs 24, 2011 11:41 pm | |
| Bayanlar aklımdayken söylemiş olayım. Bana ulaşmanız gerekir de beni online göremezseniz, aşağıdaki karakterlerden online olan herhangi bir tanesine de özel mesaj atabilirsiniz (Söylemesi ayıp 3 karakterim daha var ) Allen Jacques Harth, Nemesis, Helios | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Çarş. Mayıs 25, 2011 6:54 am | |
| Bana da Hypnos kızı Alexis'den ulaşabilirsiniz... ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Cuma Mayıs 27, 2011 1:57 am | |
| Ehem ehem ^^ Bayanlar temizlik rp sini başlatacağım bu akşam ya da en geç yarına Değişik önerileri olan var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Cuma Mayıs 27, 2011 7:11 am | |
| Bana ulaşabileceğiniz başka bir karakter yok. =) Hımm, böyle zamanlarda da aklıma hiç kurgu gelmez ki benim. Rp'ye büyük ihtimalle yazarım ama kurgu konusunda bir fikrim yok.
Bu arada bayrak kapmaca için tekrar tarafımızı belirtmemiz gerekiyormuş. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Ptsi Mayıs 30, 2011 8:50 pm | |
| Bayanlar, Ophelia'nın başlıktaki önceki mesajına uyarak bayrak kapmaca yarışında Hestia'yı mavi takıma kaydettim. Haber vermek istedim | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Mayıs 31, 2011 8:40 pm | |
| Bayanlar, iki Thanatos kızı, iki Morpheus kızı ve bir Athena kızı için cuk diye oturabilecek bir kurgu buldum temizlik rp mize Gerçi Isis'in kardeşini NPC olarak kullanmamız gerekecek, ama onun haricinde herkes yazabilirse birinci bile olabiliriz derim ben Şimdi hızla giriş rp sini yazıyorum, sonra detaylı açıklamayı yapacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Çarş. Haz. 01, 2011 2:56 am | |
| Merakla bekliyoruz Isis! Bu arada babam sitede! Buharlaşırsam şaşırmayın kızlar! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Cuma Haz. 03, 2011 8:19 pm | |
| Ehem ^^ Bayanlar temizliği başlattım, kurguya gelince. Şimdi Isis Morpheus'un kızı olduğu için, insanların kabuslarını canlandırma gibi bir yeteneği olacak (kendi kabusları da dahil olmak üzere). Temizlik sırasında bunu bilinçsizce yapacak ve Thanatos kızlarının varlığının da etkisiyle, kabuslar daha ölümcül bir hal alacak. Bu arada ortalığı iyice dağıtacağız tabii. En sonunda bu işin çözümünü, Athena kızının stratejileri sayesinde bulacağız. Şimdilik genel şeyler yazın, sonra kurgunun gidişatına göre bakarız. Zaten ortak kullanım alanlarına geçtikten sonra kurguya başlayalım diyorum | |
|
| |
Hestia Tanrıça/Karakter Koordinatörü
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Cuma Haz. 03, 2011 11:26 pm | |
| Sevgili rahibelerim, burayı ve sizleri böyle aktif görmek beni çok mutlu ediyor. En kısa zamanda puanlamada da kendinizi göstermeye başlayacağınıza inanıyorum. Bir şey önereceğim, artık kulübede olmayan eski rahibelerin açmış olduğu başlıkları bence Athena'ya rica edip sildirin. Boşu boşuna kulübede yer kaplamasınlar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü C.tesi Haz. 04, 2011 2:27 am | |
| Ben rp'ye akşam veya yarın yazacağım o zaman. =) Kurgu süper diyorum. ^^
Tanrıçam sizi burada görmek çok güzel, size layık olmaya çalışıyoruz, şimdi pek olmasa bile yazın bunu başarabileceğiz. =)
Bu arada kızlar, kendime yeni hazırladığım takımın tonlarında size de takım hazırlamamı ister misiniz? Böyle takım takım rahibeler oluruz. =P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Paz Haz. 05, 2011 12:03 am | |
| Merak etmeyin Tanrıçam, yüzünüzü kara çıkarmayacağız. ^^ Kurguya bayıldım! Ben de bugün yazarım, olmazsa yarın... Ben isterim Lia! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Paz Haz. 05, 2011 7:46 am | |
| *Flood* Temizliğe yazdım ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Çarş. Haz. 08, 2011 8:01 pm | |
| Bayanlar Temizliğe yazmıyor musunuz? Yarın denetleme var Tanrıçam biraz geç oldu ama sizi aramızda görmek çok güzel İnşallah iyi yerlere getireceğiz Hestia kulübesini Edit: Ophelia, takımın çok şık ben de isterim | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Perş. Haz. 09, 2011 6:58 am | |
| Hadi amaaaa, düşük not alıp bulaşık yıkayamayız! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Perş. Haz. 09, 2011 8:46 pm | |
| Evet, geçmiş olsun -.- Değerlendirme sabah yapılıyor -.- | |
|
| |
Elena Chantelle Mellark Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Cuma Haz. 10, 2011 5:20 am | |
| Çok özür dileriim! Dün akşam ve sabah buraya hiç bakmadığım için denetleme olduğunu da anca şimdi gördüm! Bir dahaki denetlemede söz veriyorum en çok temizlik yapan kulübe sakini ben olucam! Neyse artık sınavlarım bitti, özgürüm istediğim kadar RP yazabilirim hehe (Derslerde de böyle oldu ya uf, mitolojiyi yetiştiremedim!) +Ophelia imzanı ben de çok beğendim, bence de iyi bir fikir | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü C.tesi Haz. 11, 2011 1:46 am | |
| Tamam kızlar vakit bulur bulmaz üçünüze de hazırlıyorum. <3
Temizlik için de çok üzgünüm. Okul bitti dershane başladı, atlayacağım bir yerlerden ben. :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Paz Haz. 12, 2011 11:13 pm | |
| Neyse artık, 14. denetlemeyi erken başlatmayı düşünüyorum, böylece herkes rahat rahat yazabilir ve kurguyu da uygulamaya çalışırız ^^ Yalnız bu arada kulübecek atlattığımız (gördüğüm kadarıyla Elena hariç) bir nokta daha var: dersler. İlk dersleri zaten atladık ama bizim için zorunlu olan Büyü Teknikleri sınıfı 15 ine kadar açık. Bir el atalım diyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Paz Haz. 12, 2011 11:52 pm | |
| Öhöm öhöm! Bence de kızlar, kesinlikle gitmeliyiz... (Bknz: diğerkarakterimeğitmendirefenim) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Ptsi Haz. 13, 2011 1:03 am | |
| Asdf unutmuştum onu | |
|
| |
| Sohbet Bölümü | |
|