| *April Marcella T e m p l e | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
April Marcella Temple Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: *April Marcella T e m p l e Salı Mayıs 24, 2011 7:54 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İsim April Marcella Temple
Yaş 16
Doğum Tarihi 25 Haziran 1995
Burç Yengeç
Lakaplar App, Rill, Marcella, Marcel, Marce ve Sincap...
Konum Amphitrite Kulübesi
Ebeveyn Babam Alexander Temple ve Annem Tanrıça Amphitrite.
Şehir İtalya-Venedik'te doğdum. Ama kampa gelmeden önce babamla birlikte New York'ta yaşıyordum.
Uyruk İtalya
Diller İngilizce, Türkçe, İtalyanca ve Antik Yunanca.
Aile Temple Ailesi
Evcil hayvanlar Babamın bana New York'taki ilk yaş günü kutlamam sırasında hediye olarak aldığı köpeğim Pluffy var. Ama hala bir pegasus edinemedim.
Silahlar Genellikle kılıç kullanmayı severim. Ama bu işte pek de usta olduğum söylenemez. Yine de zor durumda kalırsam diye yanımda sürekli kılıcım Πλοίαρχος του Ωκεανού (Okyanus'un Hakimi) olur.Bir de uzaktaki düşmanlar için idealim; mavi elmaslarla kaplı, gümüş okum ve yaylarım Σταγόνες νερού (Su Damlaları) yanımdadır.
Özel Güç Su, insanların çeşitli nedenlerle tenlerine değdiğinde ya da çok yakınında olduğunda, o insanların bilinçaltlarına girebiliyorum.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kişisel Özellikler Cana yakınımdır. Bu yüzden kolay arkadaş edinirim. Çok narinliği sevmem. Ama saygı duyarım. Daha çok... Her şeye katlanabilecek... Hoplayıp, zıplayacak kişileri severim. Benim gibi... Arkadaşlarıma değer veririm. Komiğimdir... Biraz... Şaka yapmayı severim. Eğer beni gerçekten kızdıracak bir şey yaparsanız (sevdiklerime ya da değer verdiğim şeylere zarar verirseniz gibi...) o zaman hesabını fazlasıyla ödersiniz!..
Fiziksel Özellikler Babamdan aldığım yeşil gözlerim ve annemden aldığım sarı saçlarım var. Kilolu değilimdir. Aslında çok yerim. Yüzmekten... Çaktırmayın.
Kamptan Önce Venedik'te doğdum. Ama babam, New York'ta bir iş bulduğu için New York'a gittik. Küçüklüğümden beri annemi, bizi bırakıp, gitti diye bilirdim. Bu beni çok üzerdi... Anneme en ihtiyacım olduğu zamanlar, annem yanımda değildi. O ise bildiğimden çok farklı bizi bırakıp, gitmiş... Babam annemin Tanrıça olduğunu öğrenince itiraz etmiş ve kavga etmişler. Annem de gitmiş. Neden itiraz ettiğini hiçbir zaman bilemedim. Ama o itiraz benim hayatımı annesiz geçirmeme neden oldu. Kamptan önce de hareketli ve arkadaş canlısı bir kızdım. New York'a geldiğimizde yeni arkadaşlarım oldu. Babamın işi iyi gitti ve orada kaldık. New York'u sevmiştim ve büyüyünce de orada yaşayacağıma karar vermiştim. Ta ki... Melez Kampı'nı bulana kadar!
Kamptan Sonra Öncelerde buna alışamasamda. Burada da yeni arkadaşlar edinince, burasını sevmeye başladım. Savaşı severdim. Tabi oyunlarda... Gerçekte savaşın daha zor olduğunu anladım. Ama yeni bir amacım oldu, bu kampa gelince. Normal bir hayatım olmayacaktı, olamazdı da bundan sonra... Kendimi geliştirip, hazır olacaktım. Neye mi? Herşeye!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sevdiklerim Çikolata Dondurma Yeni arkadaşlar edinmek Sevindirici haber Köpeğim Venedik New York Babam Alex Annem Tanrıça Amphitrite Antreman yapmak Voleybol oynamak Kumsalda dolaşmak Düşmanlarımı yenmek Yenmekle de yetmemek, onlara kim olduğumu kanıtlamak
Sevmediklerim Kötü haber Denizlerin kirlenmesi New York'taki havalı kızlar Arkadaşlarımı kaybetmek Dondurmamın elimden alınması Düşmanlarımın beni yenmesi (Hiçbir zaman bu kadarıyla kalmaz... ) Küçük düşmek
En son April Marcella Temple tarafından Çarş. Mayıs 25, 2011 7:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: *April Marcella T e m p l e Çarş. Mayıs 25, 2011 2:27 am | |
| Kardeşler...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pearl Chérie DiorBizim kulübemizin nazik kuğusu... Utangaç tavırlarıyla hep ilgimi çekmiştir. Nazik olması ona ayrı bir güzellik katıyor. Zevklerimiz ve davranışlarımız pek uyuşmuyor. Ama iyi anlaşırız.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dorianna S. von DorffDori, kulübemizin havalı kardeşi. İtiraf ediyorum; çillerine bayılıyorum. Onunla o kadar çok konuşmayız. Ama onu çok sevdiğimi belli ediyor muyum bilmiyorum...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Zellana L. RyanÇok severim bu kardeşimi. Tatlılığı hep dikkatimi çekmiştir. Bana her konuda yardımcı olur.Ölürüm onlar için...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Julia KingstamOndan daha iyisi mi? Söylemeyin şunu! Onunla biz New York'tan tanışıyoruz. Arkadaşlığımız kampta bile sürüyor. Tanrılar ayrılmamızı istemiyor... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Chaos SrorAilesiyle birlikte tatil için Venedik'e geldiğinde tanıştık biz onunla. O zaman daha çok küçüktük. Çok iyi arkadaş olduk. Ama tatil çok fazla sürmedi. Yeniden Almanya'ya döndüler. Biraz daha büyüyüp New York'a gittiğimizde, onunla yeniden karşılaştım. Aramızda kopmayacak bir bağ oluştu. Kampta bile birlikteyiz. Biz gerçekten ayrılmayacağız... Temple Ailesi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hope TempleTemple ailesinin en sevdiğim üyesi!.. Birbirimizi kardeş gibi görürüz. Aslında onu tanımıyordum. Ta ki... New York'a taşınana kadar. O da Manhattan'daymış. Manhattan'da onunla tanıştıktan sonra hiç ayrılmadık, ayrılmayacağız da...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jule Valérie TempleOnunla kampta tanıştık. İlk başlarda Temple ailesinin bu üyesinin hızına yetişemesem de, seviyorum bu kuzenimi. Onun peşine takılmak hoşuma gidiyor. Eğlencenin tadını iyi biliyor, Jule.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jill Violet Temple Benimle çıldıran kuzenimle her şeyi yaparım. Suç ortağımdır o benim. Bir olayda benim adım duyulursa, yanımda o olduğu hemen akıllara gelir. Ayrıca avcı olması ayrı bir hoşuma gitmiştir.^^[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hanna Olivia TempleHanny'mle çokcana eğleniriz. Melezlerle dalga geçer, Hermes çocuklarına katılırız -anladınız umarım-. Yapmadığım her şeyi yaparım biricik kuzenimle.
En son April Marcella Temple tarafından C.tesi Haz. 11, 2011 1:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: *April Marcella T e m p l e Çarş. Mayıs 25, 2011 2:35 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: *April Marcella T e m p l e Çarş. Mayıs 25, 2011 4:01 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kurgumuzu biliyorsun. (: Seviliyorsun, öpüldün :* | |
|
| |
| Konu: Geri: *April Marcella T e m p l e Çarş. Mayıs 25, 2011 4:57 am | |
| Sen de seviliyorsun! Ekledim.^^ | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: *April Marcella T e m p l e Çarş. Mayıs 25, 2011 5:33 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jule çok kıskandı şimdi o da istiyor o.o onunla kampta tanıştınız. genel özellikleri: kıskanç, deli, kuralları aşmayı seviyor. eklersin ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: *April Marcella T e m p l e Çarş. Mayıs 25, 2011 5:38 am | |
| Tabi, eklerim bir diğer kuzenimi.^^ | |
|
| |
Jill Violet Temple Artemis Avcısı
| Konu: Geri: *April Marcella T e m p l e Cuma Mayıs 27, 2011 9:49 pm | |
| | |
|
| |