Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Poseidon Kulübesi*Duyurular Salı Mayıs 24, 2011 4:03 am | |
| Kardeşlerim bundan sonra kulübede çok durmadığınız için neler olduğunu buraya yazıyorum, herkes bu başlığı takip edip gerekeni yaparsa sevinirim ! - Denetleme 12'yi yazmadığımız için 7 postluk bulaşık cezası alınmıştır. April kamp mutfağında rp'yi başlattı, herkes en kısa zamanda devam etsin!
- Temizlik denetlemesi 13 için müsait olan biri en kısa zamanda başlatsın ve herkes en kısa zamanda devam ettirsin.
- Artık yaz geldi ama kimsenin görevlere bakmadığını fark ediyorum, artık sitede biraz daha online olup görev yapsanız hiç fena olmayacak!
- Araba yarışlarında son tur. Bu tur bittikten sonra en azından bir-iki kişinin diğer tura katılmasını istiyorum.
- Bayrak kapmaca yarışını merak edenler için söylüyorum, henüz yarış başlamadı ama şu an kırmızı takımdayız ve kazanmayı umuyoruz.
- Yeni gelen kardeşlerimiz var, öncelikle buradan size hoş geldiniz diyorum ve sizinde bana yardımcı olmanızı umuyorum.
Şimdilik olanlar bunlar kardeşlerim. Yeni bir şeyler olursa burada bildireceğim size, bu başlığı takip edin. | |
|
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Poseidon Kulübesi*Duyurular Perş. Haz. 09, 2011 11:22 pm | |
|
- Denetleme 13'te 4. olmuşuz kardeşlerim, bu bizim için gayet iyi bir yükselme olmasına rağmen, 14'te hedefimiz 1. olmak bunu unutmayın!
- Denetleme 14'ü isteyen başlatabilir, eğer başlatan olmazsa bu hafta ben başlatıcam, herkes bir an önce devam etsin. (Kural; en az 500 kelime, en az 2 post!)
- Hala mutfak cezası yapılmamış durumda, yazmayan herkes en kısa zamanda 1 post yazsın da cezamız bitsin.
- Artık yaz geldiğine göre bütün herkesin görevlere yüklenmesini istiyorum. Hafife alınmayacak bir kulübe olduğumuzu bütün kampın görmesi gerek değil mi?
- Araba yarışları başladığında hepinizin katılmasını istiyorum. Unutmayalım ki o yarışlardan da kulübemize puan geliyor.
- Dersliklerde dersler başlamıştır. Hepinizin en az 3 statüsü olmasını istiyorum, yani herkes kendini dersliklere atıyor!
| |
|