| ~ Cocteau M i t c h i e . | |
|
+16Leonard L. Carter Dryope Glauce Charon Hector Sentius Ange Morgan Lamartine Jacquenetta Solielle A. Anna Bianca Sentius Lucianna Fackrell Aleda Beth Hwang Cornelia Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu Clara Thompson Keith Matt McMillen Satellite Morgan Alexandra Bethany Daniels Cassandra Masen Mitchie Carter 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: ~ Cocteau M i t c h i e . Paz Eyl. 19, 2010 7:28 am | |
| Mitchie Heinz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yaş: 18 Ebeveyn: Demeter. Konum: Demeter Kızı. Dil: İngilizce, Türkçe, Fransızca, Yunanca. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kişisel ÖzellikleriMitchie çevresinde sevilen bir kızdır. Ama mutlaka girdiği her ortamda bir düşman bulur. Okuldan da bu düşmanları sayesinde atılmıştır. Yani bu yaşına kadar gittiği toplam yedi sekiz okuldan bahsediyoruz. Sorumluluklarını yerine getirir. Biraz huysuzdur, şımarıktır ama onu sevmeyenler genelde ukalalığından dolayı ondan hoşlanmaz. Ayrıca Mitchie, biraz fazla alıngandır. En ufak şeyde alınır ve küstüğüyle uzun süre barışmaz. Uyumludur, girdiği her ortama rahatlıkla uyum sağlayabildiği gibi tanımadığı kişilere karşı temkinli olmayı kampta öğrenmiştir.Fiziksel ÖzellikleriMitchie uzun boyludur, boyunu ölçmeye gerek duymamıştır fakat kampın uzun kızları arasındadır. Oldukça zayıftır, bilekleri kolları en hassas işleri yapabilecek ölçüde incedirler. Mitchie'nin yemyeşil gözleri vardır, aynı Demeter'in gözleri gibi. Hatta daha da açık olduğu söylenir, bu biraz babasından kaynaklanır. Kahverengi uzun saçları vardır, genelde onları toplamayı sevmez, sürekli açık bırakır. Kendisiyle dalga geçilmesine sebep olan kalın dudaklara sahiptir. Ama o dudaklarını sevmektedir. Ayrıca minik burnu da ona oldukça hoş bir hava katmaktadır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]PegasusuMitchie'nin pegasusunun adı Luxemburg'tur. Bu adı koymasının sebebi Mitchie'nin aslen Luxemburglu olmasıdır. Pegasus diğer pegasuslardan farklı olarak yemyeşil tüylere sahiptir ve zaten Mitchie bu yüzden bu pegasusu evlat edinmiştir. Luxemburg, aynı zamanda yemyeşil gözlere de sahiptir, ormanda rahatça kamuflaj yapabilir. Çok hızlıdır aynı zamanda uysaldır. Asaleti de buradan gelir. Gül yapraklarına taptığı gibi gül ve kesme şekere hayır demez.Kamptan ÖnceMitchie Luxemburg'da doğmuştur. Bebeklik evresini Luxemburg'da geçirmiştir, yaklaşık üç yaşına kadar orada kalmıştır. Ama babası iş bulunca New York'a taşınmışlardır. Luxemburg'tan sonra hayatının geri kalanı New York'ta geçmiştir ve şu ana kadar toplam sekiz okul değiştirmiştir, hepsi de New York'tadır. Kamptan SonraKamptan sonra Mitchie, babasının yanından ayrılmak zorunda kaldığı gibi çok sevdiği üvey abla ve abilerinden de ayrılmıştır. Okul döneminde onların yanında kalmaya ara sıra gider ama yazın hep kamptadır. Kamp aslında Mitchie'nin hayatında çok önemli bir değişikliğe sebep olmamıştır. Mitchie kampta eskisinden daha rahat bir yaşam sürmektedir.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]AilesiMitchie, Cocteau ailesine mensuptur. Cocteau ailesi İtalya’da yaşayan zengin ve çeşitli bir ailedir. Soyun başlangıçı Hephaistos’un oğlu Nicola ile başlar. Faustos ile evlenen Nicola ‘nın iki çocuğu olur. Gregrio ile Verona (Verona daha sonra soylu bir tüccar ile evlenir.) Gregrio ise Marquesa ile evlenip dünyaya Carlio’u getirir. Carillo Florenze ile olan birlikteliklerinden Marcell doğmuştur. Marcell bir mucittir ve buluşları Tanrıça Athena’ı büyüler. Athena ona bir hediye olarak Angelino’u verir. Soy 8 kuşak boyu insanlararasında gelişir. Daha sonra Alonza’nın Hermes ile olan birlikteğinden de Donata doğar Stefan adlı bir soylu ile evlenerek soyu çürütecekken doğan çocuklarının soy adınıda Cocteau koymaya karar verirler. 13 kuşak sonrada Biaiard ile Olivia’nın sevgili kızları Emma ve oğulları Lucas doğar. Lucas'ın Demeter'le olan ilişkisinden doğan Mitchie, babası Lucas'ın işleri dolayısıyla Luxemburg'a taşınır. Uzun yıllar Luxemburg'ta yaşayan Mitchie, okul adına Amerika'ya gelir, yatılı okumak için. Özel HayatıMitchie'nin fiziğiyle erkekleri büyülediğini biliyoruz. Mitchie kamptan önce kimseyle çıkmayan bir aile kızıyken ilk önce kalbini Jeff'e kaptırmıştır. Fakat Jeff'le yaşadığı olumsuzluklardan dolayı ayrılınca teselliyi Poseidon oğlu Tom'da bulmuştu. Tom'la gerçekten iyi giden bir ilişkisi vardı, birbirlerini çok seviyorlardı fakat Tom öldü. Mitchie bunu unutmak için Luxemburg'a döndü, orada okudu ve bir dönem sonunda kampa geri döndü. Döndüğünde Athena oğlu David'le kısa bir ilişki yaşadı. Ardından kalbini Apollon oğlu Zoi'ye kaptırdı fakat Mitchie ondan da ayrıldı. Artık hayatına kimsenin giremeyeceğini düşünürken şu anda Zeus oğlu Leo'yla çıkıyor. Leo'yu gerçekten çok seviyor, onunla ilgili hayalleri ve planları oldukça fazla. Leo'nun yanında bulduğu mutluluğu kaybetmek istemiyor.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İlişkilerAilesi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Demeter : Annem! Onu gerçekten çok seviyorum, aynı onun kızı olduğumu düşünüyorum. Anne sevgisi tanrıçasının insanın annesi olduğunu düşünebiliyor musunuz? Anneciğim sana saygılarımı da iletirim buradan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]M. Aredhel von Dorff : O benim ilk kardeşim, benden sonra kulübeye gelen kişi. Onu gerçekten çok seviyorum, en sevdiğim kardeşimdir kendileri. Ask[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Leonard Luke Carter : Onunla uzun zaman sonra Long Island kıyısında karşılaştığımızda onu tekrar gördüğüm için anlam veremediğim bir his uyanmıştı içimde. O benim her şeyim, şu ana kadar sahip olduğum en değerli varlık. En popüler kulübenin en özel çocuğunun beni bulması, benim de onu bulmam gerçekten büyük şans.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tom Ward : Poseidon oğluydu, gerçekten güzel bir ilişkimiz vardı. O kamptan ayrıldı, ya da öldü. Poseidon oğlum, sen hep kalbimde bir yerlerde olacaksın.Arkadasları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hermia Aigian Cocteau : Benim biricik kuzenim meğerse kamptaymış. En sevdiğim halam Emma'nın en sevdiğim kızı Mia'yla burada tekrar bir araya gelmemiz kaderden başka bir şey değil. O benim bir tanecik kuzenim, onu çook seviyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Satellite Morgan : Satellite'nin yeri de başkadır. Kamptaki ilk arkadaşımdır, aynı zamanda beşinci sınıfta aynı okuldaydık ve ikimiz de bir canavar yüzünden okuldan atılmıştık. O günden beri ilk kez kampta görüştük ve dostum, bayağı özlemişim seni.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alexandra Regina Daniels : Alex'e cadı diyenler yanılıyorlar. O bir tanedir. Sevilir, sayılır. Eee böyle bir güzelliği kim saymaz ki?[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Serena Su Hanzadeoğlu : Sere'ye ölünür. Çok korumacıdır, en azından beni koruyor. Bana lakabımı verdi ve de çook seviliyor. Ayrıca kılıcına da hayranım bilmeli. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lucianna Fackrell : Sanırım en çok sevilen kişidir Lucy. Bilmeli ki, ben de onu seviyorum. Gerçekten olağanüstü, ona imreniyorum.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anna Blair Johnsson : Tatlı mı tatlı, cana yakın mı ne? O biriciktir ya. Çok da beğenilir hani. O Anna [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Cornelia Scarlett : Lia gerçekten çok iyi bir kız, Poseidon'a layık güvenilir, iyi, sevimli, bir tane mi bir tane. Onu çok seviyorum.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ange Spike Russo : Popüler Apollon kızı, adını fazlasıyla duyuyorum. Ne zaman Sat'le konuşsam ondan bahseder, ama bence haklı, Ange harika.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dryope Glauce Charon : Bayılınır yeğenime. Kızıl saçlı yeğen her zaman başkadır. Benden büyük olsa bile yeğen demeyi sevdiğim canım arkadaşım benim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lara Adams : Afrodit çocuklarının hepsi sıcakkanlı olmak zorunda mı? Lara de öyle. Kampı sevmemi sağlayan etkenler.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eduard R. Longrange : Beraber sayısız göreve çıktığım ex eniştebeyciğime saygım var tabii. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Stella Fabiano : Hades kızı derseniz kimse inanmaz. Yeraltında bana yardımı dokunan Stell'in hayatımda bana daha ne yardımları dokunacağını düşünemiyorum. Kuzenimi seviyorum.Notr[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adrian Black : Nötrüz. Demeter Kulübesine karşı bir antipatisi olduğunun farkındayım, Mana'yla da iyi anlaşamıyor ama biz o derece düşman sayılmayız.Dusmanları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aleda Beth Hwang : Şu çekiklere karşı bir zaafım var sanki. Özellikle de Hermes çocukları olunca. Şaka falan değil o, saçma bir iş. Düşünmeden yapılmışça ve kırıcı. Kesinlikle hoş değil.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Krystal Heaven : Kişisel bir sorun değil. Sadece kardeşini fazla koruyor. Hermes çocuğu, çekik ve bana yapılan şakadan yana. Bu da hoş sayılmaz.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Jeffrey Valdez : Bunu yapabildiğime inanamıyorum. Geçmişimi pek sevmiyorum doğrusu.
En son Mitchie Cocteau tarafından Perş. Haz. 09, 2011 6:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 41 kere değiştirildi | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Paz Eyl. 19, 2010 7:43 am | |
| Merhaba Mitchie ben Jessica, Persephone'nin kızıyım, asıl komik olan senin aile bağlarna göre benim tyzem sayılman [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yine de iyi anlaşabileceğimizi düşünüyorum, umarım öyle olur En kısa zamanda rp yapmak isterim | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Ptsi Eyl. 20, 2010 1:54 am | |
| Merhaba Mitchie, Ben Alexandra ama Alex dersen sevinirim İyi anlaşmak hatta dost olmak isterim Siteye tekrar hoş geldin [saçma bir kelime oldu ama düzünü bulamadım] | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Cuma Eyl. 24, 2010 9:02 pm | |
| Teşekkürler Jess ben de en kısa zamanda rp yapmak isterim. Alex bence hiç saçma olmadı gayet düzgün ve tekrar teşekkür ederim | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Cuma Eyl. 24, 2010 9:03 pm | |
| Olum nassın? | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Cuma Eyl. 24, 2010 9:03 pm | |
| İyiyim olumm Sağol geldiğin için olumm | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Cuma Eyl. 24, 2010 9:17 pm | |
| Bişi diil olumm | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Cuma Eyl. 24, 2010 11:26 pm | |
| Olummm ne ? Tatlım ben sana bir ikon fişekleyeyim buyur : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . C.tesi Eyl. 25, 2010 9:25 am | |
| Teşekkürler Jeffm Bu arada biz Sat'le hep olumm diye konuşuyoruz gerçek hayatta da | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . C.tesi Eyl. 25, 2010 9:37 am | |
| Evet olumm,Jeff sen de bize katıl olumm | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Salı Ekim 19, 2010 6:41 am | |
| Mitch,beni de eklesene çook tatlı bir lejant olmuş cnm,(Jeff,şanslısın,Mitchie'nin değerini bil! ) ben biraz üşengeç bir tip olduğumdan (Jess ve Sat iyi bilir ) ikon fişekleyemiycem sana canım,benim lejantımda bulabilirsin ama... |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Salı Ekim 19, 2010 6:41 am | |
| hem de çook iyi biliriz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Salı Ekim 19, 2010 6:42 am | |
| |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Salı Ekim 19, 2010 7:13 am | |
| | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Salı Ekim 19, 2010 7:30 am | |
| | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Salı Ekim 19, 2010 8:52 am | |
| Selam Mitch ben Poseidon'un kızı Cornelia kısaca Lia da diyebilirsin Seninle iyi anlaşacağımızı düşünüyorum ve seninle yakın bi zamanda rp yapmak istiyorum Neyse lejantına beni de eklersen sevinirim | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Çarş. Ekim 20, 2010 1:43 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eklememiş! Hadi al al ekle bakiim Neyse çok kaptırdım kendimi. Ekler misin canım ? | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . Çarş. Ekim 20, 2010 2:00 am | |
| Lafı fazla uzatmam -_- Ekle işte. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . C.tesi Ekim 23, 2010 12:11 pm | |
| Selam Mitchie Seninle rp yapmak isterim en kısa zamanda, lejantına eklersen sevinirim İkon fişekliyorum : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . C.tesi Ekim 23, 2010 9:22 pm | |
| Hepinize teşekkür ederim ve hepinizi ekledim | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e . C.tesi Ekim 23, 2010 9:47 pm | |
| | |
|
| |