Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

~ Cocteau M i t c h i e .

+16
Leonard L. Carter
Dryope Glauce Charon
Hector Sentius
Ange Morgan Lamartine
Jacquenetta Solielle
A. Anna Bianca Sentius
Lucianna Fackrell
Aleda Beth Hwang
Cornelia Fackrell
Serena Su Hanzadeoğlu
Clara Thompson
Keith Matt McMillen
Satellite Morgan
Alexandra Bethany Daniels
Cassandra Masen
Mitchie Carter
20 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

~ Cocteau M i t c h i e . Empty
MesajKonu: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimePaz Eyl. 19, 2010 7:28 am

Mitchie Heinz

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ebeveyn: Demeter.
Dil: İngilizce, Türkçe, Fransızca, Yunanca.

Kişisel Özellikleri
Mitchie çevresinde sevilen bir kızdır. Ama mutlaka girdiği her ortamda bir düşman bulur. Okuldan da bu düşmanları sayesinde atılmıştır. Yani bu yaşına kadar gittiği toplam yedi sekiz okuldan bahsediyoruz. Sorumluluklarını yerine getirir. Biraz huysuzdur, şımarıktır ama onu sevmeyenler genelde ukalalığından dolayı ondan hoşlanmaz. Ayrıca Mitchie, biraz fazla alıngandır. En ufak şeyde alınır ve küstüğüyle uzun süre barışmaz. Uyumludur, girdiği her ortama rahatlıkla uyum sağlayabildiği gibi tanımadığı kişilere karşı temkinli olmayı kampta öğrenmiştir.

Fiziksel Özellikleri
Mitchie uzun boyludur, boyunu ölçmeye gerek duymamıştır fakat kampın uzun kızları arasındadır. Oldukça zayıftır, bilekleri kolları en hassas işleri yapabilecek ölçüde incedirler. Mitchie'nin yemyeşil gözleri vardır, aynı Demeter'in gözleri gibi. Hatta daha da açık olduğu söylenir, bu biraz babasından kaynaklanır. Kahverengi uzun saçları vardır, genelde onları toplamayı sevmez, sürekli açık bırakır. Kendisiyle dalga geçilmesine sebep olan kalın dudaklara sahiptir. Ama o dudaklarını sevmektedir. Ayrıca minik burnu da ona oldukça hoş bir hava katmaktadır.

Pegasusu
Mitchie'nin pegasusunun adı Luxemburg'tur. Bu adı koymasının sebebi Mitchie'nin aslen Luxemburglu olmasıdır. Pegasus diğer pegasuslardan farklı olarak yemyeşil tüylere sahiptir ve zaten Mitchie bu yüzden bu pegasusu evlat edinmiştir. Luxemburg, aynı zamanda yemyeşil gözlere de sahiptir, ormanda rahatça kamuflaj yapabilir. Çok hızlıdır aynı zamanda uysaldır. Asaleti de buradan gelir. Gül yapraklarına taptığı gibi gül ve kesme şekere hayır demez.

Kamptan Önce
Mitchie Luxemburg'da doğmuştur. Bebeklik evresini Luxemburg'da geçirmiştir, yaklaşık üç yaşına kadar orada kalmıştır. Ama babası iş bulunca New York'a taşınmışlardır. Luxemburg'tan sonra hayatının geri kalanı New York'ta geçmiştir ve şu ana kadar toplam sekiz okul değiştirmiştir, hepsi de New York'tadır.

Kamptan Sonra
Kamptan sonra Mitchie, babasının yanından ayrılmak zorunda kaldığı gibi çok sevdiği üvey abla ve abilerinden de ayrılmıştır. Okul döneminde onların yanında kalmaya ara sıra gider ama yazın hep kamptadır. Kamp aslında Mitchie'nin hayatında çok önemli bir değişikliğe sebep olmamıştır. Mitchie kampta eskisinden daha rahat bir yaşam sürmektedir.

Ailesi
Mitchie, Cocteau ailesine mensuptur. Cocteau ailesi İtalya’da yaşayan zengin ve çeşitli bir ailedir. Soyun başlangıçı Hephaistos’un oğlu Nicola ile başlar. Faustos ile evlenen Nicola ‘nın iki çocuğu olur. Gregrio ile Verona (Verona daha sonra soylu bir tüccar ile evlenir.) Gregrio ise Marquesa ile evlenip dünyaya Carlio’u getirir. Carillo Florenze ile olan birlikteliklerinden Marcell doğmuştur. Marcell bir mucittir ve buluşları Tanrıça Athena’ı büyüler. Athena ona bir hediye olarak Angelino’u verir. Soy 8 kuşak boyu insanlararasında gelişir. Daha sonra Alonza’nın Hermes ile olan birlikteğinden de Donata doğar Stefan adlı bir soylu ile evlenerek soyu çürütecekken doğan çocuklarının soy adınıda Cocteau koymaya karar verirler. 13 kuşak sonrada Biaiard ile Olivia’nın sevgili kızları Emma ve oğulları Lucas doğar. Lucas'ın Demeter'le olan ilişkisinden doğan Mitchie, babası Lucas'ın işleri dolayısıyla Luxemburg'a taşınır. Uzun yıllar Luxemburg'ta yaşayan Mitchie, okul adına Amerika'ya gelir, yatılı okumak için.

Özel Hayatı
Mitchie'nin fiziğiyle erkekleri büyülediğini biliyoruz. Mitchie kamptan önce kimseyle çıkmayan bir aile kızıyken ilk önce kalbini Jeff'e kaptırmıştır. Fakat Jeff'le yaşadığı olumsuzluklardan dolayı ayrılınca teselliyi Poseidon oğlu Tom'da bulmuştu. Tom'la gerçekten iyi giden bir ilişkisi vardı, birbirlerini çok seviyorlardı fakat Tom öldü. Mitchie bunu unutmak için Luxemburg'a döndü, orada okudu ve bir dönem sonunda kampa geri döndü. Döndüğünde Athena oğlu David'le kısa bir ilişki yaşadı. Ardından kalbini Apollon oğlu Zoi'ye kaptırdı fakat Mitchie ondan da ayrıldı. Artık hayatına kimsenin giremeyeceğini düşünürken şu anda Zeus oğlu Leo'yla çıkıyor. Leo'yu gerçekten çok seviyor, onunla ilgili hayalleri ve planları oldukça fazla. Leo'nun yanında bulduğu mutluluğu kaybetmek istemiyor.

İlişkiler

Ailesi

Demeter : Annem! Onu gerçekten çok seviyorum, aynı onun kızı olduğumu düşünüyorum. Anne sevgisi tanrıçasının insanın annesi olduğunu düşünebiliyor musunuz? Anneciğim sana saygılarımı da iletirim buradan Wink

M. Aredhel von Dorff : O benim ilk kardeşim, benden sonra kulübeye gelen kişi. Onu gerçekten çok seviyorum, en sevdiğim kardeşimdir kendileri. I love you

Ask

Leonard Luke Carter : Onunla uzun zaman sonra Long Island kıyısında karşılaştığımızda onu tekrar gördüğüm için anlam veremediğim bir his uyanmıştı içimde. O benim her şeyim, şu ana kadar sahip olduğum en değerli varlık. En popüler kulübenin en özel çocuğunun beni bulması, benim de onu bulmam gerçekten büyük şans.

Tom Ward : Poseidon oğluydu, gerçekten güzel bir ilişkimiz vardı. O kamptan ayrıldı, ya da öldü. Poseidon oğlum, sen hep kalbimde bir yerlerde olacaksın.

Arkadasları

Hermia Aigian Cocteau : Benim biricik kuzenim meğerse kamptaymış. En sevdiğim halam Emma'nın en sevdiğim kızı Mia'yla burada tekrar bir araya gelmemiz kaderden başka bir şey değil. O benim bir tanecik kuzenim, onu çook seviyorum.

Satellite Morgan : Satellite'nin yeri de başkadır. Kamptaki ilk arkadaşımdır, aynı zamanda beşinci sınıfta aynı okuldaydık ve ikimiz de bir canavar yüzünden okuldan atılmıştık. O günden beri ilk kez kampta görüştük ve dostum, bayağı özlemişim seni.

Alexandra Regina Daniels : Alex'e cadı diyenler yanılıyorlar. O bir tanedir. Sevilir, sayılır. Eee böyle bir güzelliği kim saymaz ki?

Serena Su Hanzadeoğlu : Sere'ye ölünür. Çok korumacıdır, en azından beni koruyor. Bana lakabımı verdi ve de çook seviliyor. Ayrıca kılıcına da hayranım bilmeli. I love you

Lucianna Fackrell : Sanırım en çok sevilen kişidir Lucy. Bilmeli ki, ben de onu seviyorum. Gerçekten olağanüstü, ona imreniyorum.

Anna Blair Johnsson : Tatlı mı tatlı, cana yakın mı ne? O biriciktir ya. Çok da beğenilir hani. O Anna Very Happy

Cornelia Scarlett : Lia gerçekten çok iyi bir kız, Poseidon'a layık güvenilir, iyi, sevimli, bir tane mi bir tane. Onu çok seviyorum.

Ange Spike Russo : Popüler Apollon kızı, adını fazlasıyla duyuyorum. Ne zaman Sat'le konuşsam ondan bahseder, ama bence haklı, Ange harika.

Dryope Glauce Charon : Bayılınır yeğenime. Kızıl saçlı yeğen her zaman başkadır. Benden büyük olsa bile yeğen demeyi sevdiğim canım arkadaşım benim.

Lara Adams : Afrodit çocuklarının hepsi sıcakkanlı olmak zorunda mı? Lara de öyle. Kampı sevmemi sağlayan etkenler.

Eduard R. Longrange : Beraber sayısız göreve çıktığım ex eniştebeyciğime saygım var tabii.

Stella Fabiano : Hades kızı derseniz kimse inanmaz. Yeraltında bana yardımı dokunan Stell'in hayatımda bana daha ne yardımları dokunacağını düşünemiyorum. Kuzenimi seviyorum.

Notr

Adrian Black : Nötrüz. Demeter Kulübesine karşı bir antipatisi olduğunun farkındayım, Mana'yla da iyi anlaşamıyor ama biz o derece düşman sayılmayız.

Dusmanları

Aleda Beth Hwang : Şu çekiklere karşı bir zaafım var sanki. Özellikle de Hermes çocukları olunca. Şaka falan değil o, saçma bir iş. Düşünmeden yapılmışça ve kırıcı. Kesinlikle hoş değil.

Krystal Heaven : Kişisel bir sorun değil. Sadece kardeşini fazla koruyor. Hermes çocuğu, çekik ve bana yapılan şakadan yana. Bu da hoş sayılmaz.

Jeffrey Valdez : Bunu yapabildiğime inanamıyorum. Geçmişimi pek sevmiyorum doğrusu.

En son Mitchie Cocteau tarafından Perş. Haz. 09, 2011 6:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 41 kere değiştirildi
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimePaz Eyl. 19, 2010 7:43 am

Merhaba Mitchie ben Jessica, Persephone'nin kızıyım, asıl komik olan senin aile bağlarna göre benim tyzem sayılman [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Yine de iyi anlaşabileceğimizi düşünüyorum, umarım öyle olur

En kısa zamanda rp yapmak isterim
http://camelot.hareketforum.org/
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimePtsi Eyl. 20, 2010 1:54 am

Merhaba Mitchie, Smile
Ben Alexandra ama Alex dersen sevinirim Smile
İyi anlaşmak hatta dost olmak isterim Smile
Siteye tekrar hoş geldin Smile [saçma bir kelime oldu ama düzünü bulamadım]
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 9:02 pm

Teşekkürler Jess ben de en kısa zamanda rp yapmak isterim.
Alex bence hiç saçma olmadı gayet düzgün ve tekrar teşekkür ederim Smile
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 9:03 pm

Olum nassın? Smile
http://www.platis.forummum.net
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 9:03 pm

İyiyim olumm Smile
Sağol geldiğin için olumm Very Happy
Satellite Morgan
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 9:17 pm

Bişi diil olumm Smile
Keith Matt McMillen
Herakles Savaşçısı
Herakles Savaşçısı
Keith Matt McMillen

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 11:26 pm

Olummm ne ? Tatlım ben sana bir ikon fişekleyeyim buyur :

Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeC.tesi Eyl. 25, 2010 9:25 am

Teşekkürler Jeffm Smile
Bu arada biz Sat'le hep olumm diye konuşuyoruz gerçek hayatta da Very Happy
Satellite Morgan
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeC.tesi Eyl. 25, 2010 9:37 am

Evet olumm,Jeff sen de bize katıl olumm Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 6:41 am

Mitch,beni de eklesene Very Happy

çook tatlı bir lejant olmuş cnm,(Jeff,şanslısın,Mitchie'nin değerini bil! Razz )
ben biraz üşengeç bir tip olduğumdan (Jess ve Sat iyi bilir Razz ) ikon fişekleyemiycem sana canım,benim lejantımda bulabilirsin ama...
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 6:41 am

hem de çook iyi biliriz Very Happy
http://camelot.hareketforum.org/
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 6:42 am

Very Happy Very Happy
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 7:13 am

Hey kardeş! Umarım beni de eklersin Smile))

Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 7:30 am

Benide ekle tatlım. Very Happy
(devamı lejantta.)
Cornelia Fackrell
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 8:52 am

Selam Mitch ben Poseidon'un kızı Cornelia kısaca Lia da diyebilirsin Smile
Seninle iyi anlaşacağımızı düşünüyorum ve seninle yakın bi zamanda rp yapmak istiyorum Smile
Neyse lejantına beni de eklersen sevinirim Smile
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeÇarş. Ekim 20, 2010 1:43 am

Eklememiş! Hadi al al ekle bakiim Very Happy Neyse çok kaptırdım kendimi. Ekler misin canım ? Smile
Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeÇarş. Ekim 20, 2010 2:00 am

Lafı fazla uzatmam -_- Ekle işte.
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 12:11 pm

Selam Mitchie Smile Seninle rp yapmak isterim en kısa zamanda, lejantına eklersen sevinirim Smile

İkon fişekliyorum Razz: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 9:22 pm

Hepinize teşekkür ederim ve hepinizi ekledim Smile
A. Anna Bianca Sentius
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
A. Anna Bianca Sentius

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 9:47 pm

Mitch ekle beni Very Happy

Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimePerş. Ekim 28, 2010 9:37 pm

Eklendiniz. Very Happy
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimePerş. Ekim 28, 2010 11:00 pm

Jeff ne zaman geliyo??Ne zaman dövcez? Very Happy
Jacquenetta Solielle

Jacquenetta Solielle

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 4:19 am

Seviliyorsun Mitchie..
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimeÇarş. Kas. 03, 2010 7:14 am

Annalynne Johnsson demiş ki:
Jeff ne zaman geliyo??Ne zaman dövcez? Very Happy

Döveriz bir ara,acelesi yok Very Happy
Geldiği anda dalıcam Smile
Ange Morgan Lamartine
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Ange Morgan Lamartine

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimePerş. Kas. 04, 2010 12:10 am

beni de ekle

http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimePerş. Kas. 04, 2010 2:34 am

Dalarız her türlü Mitch Wink
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimePerş. Kas. 04, 2010 2:38 am

Ahahaah bende dalabilir miyim?Bayılırım erkek dövmeye!
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimePerş. Kas. 04, 2010 2:41 am

Dalarsın bir tanem Smile (Seninle daha zevkli olur Very Happy )
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu

MesajKonu: Geri: ~ Cocteau M i t c h i e .   ~ Cocteau M i t c h i e . Icon_minitimePerş. Kas. 04, 2010 2:45 am

Ah daha fazla(2 kat) sevindim.

~ Cocteau M i t c h i e .
1 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» Hermia Cocteau
» Cocteau Ailesi
» Hermia Cocteau
» Hermia Cocteau
» Hermia Cocteau