| Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. | |
|
+9Eduard Ryan Longrange Fenix Blume David Tyler Adyali Beckett Kevin Least Julia Fackrell Clara Thompson Hope Temple Joseph M. Masen 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Joseph M. Masen Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Ptsi Mayıs 23, 2011 2:34 am | |
| İlk önce şunu belirtmem gerekiyor, şu söylediklerimin haricinde istekleri hazırlamayacağım. İcon, Gif, Sevgili İmzası, Kulübe imzası vb. Yani takım hazırlamıyorum. ^^ Ayrıca, üç istek kuralım var. -Evet, katıyımdır - Üç istek olmadığı sürece lütfen başvurmayın. Ayrıca, birazda gecikebilir. Tanrılar oyunu, Olimpos Tv derken...Neyse başvurulara başlayın bakalım! -Ayrıca bir melez bir başvurusunda en fazla iki şey isteyebilir! Son olarak, eğer yapılacak şey, sevgili veya dostluk imzasıyla ünlü galerisi vermek zorunludur! Örnek olarak, takımımdaki sevgili imzasına bakabilirsiniz. Ama her gün bu kadar şanslı olmuyorum.
- Kod:
-
Ad Soyad: Ünlüsünün veya ünlülerin soyadı: Ünlü galerisi: İstek (Gif, İcon, Sevgili İmzası vb.): Artı bir şey (İcon, Gif, Sevgili imzası vb.):
En son Xavier Raven Swan tarafından Ptsi Mayıs 23, 2011 4:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Ptsi Mayıs 23, 2011 2:44 am | |
| Başlığın hayırlı olsun, ilk istek benden ^^ Ad Soyad: Hope Temple Ünlüsünün veya ünlülerin soyadı: Haley Bennett Ünlü galerisi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İstek (Gif, İcon, Sevgili İmzası vb.): Takım Ad Soyad: Jule V. Petit Ünlüsünün veya ünlülerin soyadı: Hilary Duff Ünlü galerisi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İstek (Gif, İcon, Sevgili İmzası vb.): Takım, icon, gif teşekkürler (:
En son Hope Temple tarafından Ptsi Mayıs 23, 2011 2:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Ptsi Mayıs 23, 2011 2:45 am | |
| Başlığın hayırlı olsun *-* Ad Soyad: M. Aredhel von Dorff - Eduard Ryan Longrange Ünlüsünün veya ünlülerin soyadı: Behati Prinsloo & Xavier Samuel Ünlü galerisi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İstek (Gif, İcon, Sevgili İmzası vb.): Sevgili imzası Artı bir şey (İcon, Gif, Sevgili imzası vb.): Yok. | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Ptsi Mayıs 23, 2011 2:51 am | |
| 3. müşterin ben olayım formunu doldurmadım çünkü sadece Apollon kulübesi içi bir imza hazırlamanı istiyorum: - Spoiler:
Bir Apollon çocuğu:
Gözlerine güneşi sokarak seni kör edebilir... Güneş arabasına baş aşağı bağlayıp seni tüm kampa rezil edebilir... O muhteşem ses gücüyle senin kulaklarını patlatabilir... Yada okları ile seni delik deşik edebilir... Sadece Uyarıyoruz!
| |
|
| |
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Ptsi Mayıs 23, 2011 4:01 am | |
| Hope;
Üzgünüm, takım yapmıyorum, başlıkta da belirttiğim gibi. Ama diğer üyeliğinin takım haricindeki isteklerini yapabilirim;
Artık yeni bir istek gelebilir. Umarım beğenmişsindir. *-* | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Ptsi Mayıs 23, 2011 4:14 am | |
| | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Ptsi Mayıs 23, 2011 4:36 am | |
| Ad Soyad: Kevin Least ~ Marcus L. Carter Ünlüsünün veya ünlülerin soyadı: Ben Barnes ~ Kevin Flamme Ünlü galerisi: - Spoiler:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İstek (Gif, İcon, Sevgili İmzası vb.):Dost imzası | |
|
| |
| |
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Ptsi Mayıs 23, 2011 7:00 am | |
| Güzel bence *-* Evet, tarz biraz daha değişik olsaydı Maria diyor, güzelmiş, Anna başlığını kapatmıştı sanırsa, belki Zell'e yaptırırmış sonra ama şimdilik bunu koyabiliriz diyor. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Ptsi Mayıs 23, 2011 9:24 am | |
| Sevgili imzası:David Carter-Charleen G. Everdeen [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ona sormadım belki güzel resim bulamazsın kendin bul lütfen vericeklerimde bulamazsan autumn-reeser.com/gallery/index.php autumn-r.com/gallery/ | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Ptsi Mayıs 23, 2011 9:32 am | |
| Apollon Kulübe imzası isteyebilir miyim ^^' | |
|
| |
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Salı Mayıs 24, 2011 1:31 am | |
| - Alıntı :
-
3. müşterin ben olayım formunu doldurmadım çünkü sadece Apollon kulübesi içi bir imza hazırlamanı istiyorum:
- Spoiler:
Bir Apollon çocuğu:
Gözlerine güneşi sokarak seni kör edebilir... Güneş arabasına baş aşağı bağlayıp seni tüm kampa rezil edebilir... O muhteşem ses gücüyle senin kulaklarını patlatabilir... Yada okları ile seni delik deşik edebilir... Sadece Uyarıyoruz!
bei es geçmişsin ve Fenix'in isteği yerine benimkisini yapabilirsin | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Salı Mayıs 24, 2011 4:22 am | |
| Sonra kevin ve benimkimi | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Cuma Mayıs 27, 2011 7:40 am | |
| Bana da gif bulabilirmisin? Ünlüm Adriana Lima. (: | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. C.tesi Mayıs 28, 2011 3:04 am | |
| Ad Soyad: Hanna Olivia Marin&Caleb Antonia Rivers. Ünlüsünün veya ünlülerin soyadı:Barbara Palvin,Tyler Blackburn Ünlü galerisi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İstek (Gif, İcon, Sevgili İmzası vb.):Savgili İmzası. Artı bir şey (İcon, Gif, Sevgili imzası vb.):yok. | |
|
| |
Kathie Mitchiel Davies Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Paz Mayıs 29, 2011 10:29 am | |
| Partner imzası istiyorum : Ashley Debra Chandler - Christian Randolph Sarah Wayne Callies : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Wentworth Miller : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Çarş. Haz. 01, 2011 1:04 am | |
| Xavier charleenle ayrıldık imzaya gerek yok onun yerine gif yap. | |
|
| |
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Paz Haz. 12, 2011 10:22 pm | |
| bizim kulübe imzasına ne oldu ya | |
|
| |
Olivia Alexandro Tyler Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. Perş. Haz. 16, 2011 8:12 am | |
| kardeşceğizine bir imza yaparsın değil mi Ünlü Rachel Hurd-Wood ve galerisi de burda İstediğin albümden yap [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Xavier'dan İstekler - 3 İstek Kuralı. | |
|