| AdrianBlack. | |
|
+43Jill Violet Temple Claire Angel Deeply Edward J. F. Newgate David Tyler Darth Vader Eryx von Dorff Alonza Hathaway Leonard L. Carter Lucianna Fackrell Lara Adams Chelsea Cocteau-Evans Rochelle Soluric Zellana L. Tyler Alexia Sophie Russell Myra Philomela Morgenstern Adyali Beckett Ashton L. Flamé Mirabella LaPiere Hanna Olıvıa Temple Stephan F. Canner Cassandra Masen Paul Christensén Cintia B. von Dorff Alyssa Lauren Franke Georgina Orwell Cornelia Fackrell Ophelia Martinez Robert Harris Dryope Glauce Charon Tristan Micah Addison Drake Tyrell Stanislaus Mnemosyne Satellite Morgan A. Anna Bianca Sentius Camillia Dowlickt Hermia Aigian Cocteau Katherine M. von Dorff Terra M. Winchester Lucas Matthew Price Clara Thompson Serena Su Hanzadeoğlu Adrian Black 47 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Adrian Black Ares'in Çocuğu
| Konu: AdrianBlack. Paz Mayıs 22, 2011 11:49 am | |
| Adrian'ı tanımak istiyorsanız, adına ve soyadına dikkatli bakmanız yeterli. Ne ironidir ki, adı da soyadı gibi siyah, karanlık gibi bir anlama geliyor. Bu iki kelime onun karakterini anlatmak için yeterli mi? Hemen hemen. Hırs ve öfke, onun karakterinin diğer baskın özellikleridir. Bunlar da bir Ares çocuğunun genel özellikleridir zaten. En nefret ettiği şey, kaybetmektir. Dostlarına karşı -genelde- iyi niyetlidir, düşmanlarına karşı ise acımasız. Genelde kırıcı birisidir, özellikle ilişkilerinde. Ciddi bir ilişki aramaz, kızlara gelip geçici gözüyle bakar. Bir gün aşk dedikleri şeyin ona da uğrayacağına içten içe inansa da, pek umudu yoktur; bu yüzden farklı kızlarla gününü gün etmeyi tercih eder. Adrian Romalıdır, fakat kimse bilmez bunu. Kampa yeni gelmiş olmasına rağmen birçok kişiyle tanışmış, sıkı fıkı falan olmuştur. Tabii gerçeği bilselerdi, herkes ondan uzak durmaya çalışırdı... Aradıklarına gelince... Oğluşumuz hücre zarı gibidir valla, seçici geçirgendir. Ona göre, ayık olun. Bi' takılacağı kızlarda seçici değil, bu gidişle çok geçmeden HIV virüsü kapacak. ~Whiskey - Chocolate~ Bu kişilerin var ya, tadına doyum olmaz. Adrian için ilk sıralarda gelirler.
*Amanda Sylise
~Absinth~ Oğluşumuzu derinden etkileyen, onda çok büyük önemi olan arkadaşlarıdır. Biri kız biri erkek olmak üzere iki kişi olacaktır.
* *
~Whiskey~ Adrian'ın üzerinde yüksek derece bağımlılık oluşturan kişilerdir, onlarla takılmaktan her daim keyif alır.
*Nicole Avery Johnson *Hermia Aigian Cocteau *
~Rum~ Adrian bu kişilerin çok tatlı, sevimli, arkadaş canlısı olduğunu düşünür. Çok yakın olmamakla birlikte hakkında çok iyi şeyler düşündükleri kişilerdir.
*Serena Su Hanzadeoğlu *Anna Blair Fackrell *Alonza Hathaway
~Tequila~ Delikanlının yeri gelince birlikte gülüp eğlendiği, fakat bu anlık birlikteliklerin dışında fazla görüşmediği; yine de sevdiği arkadaşları.
*Satellite Morgan *Cornelia Fackrell *Leonard L. Carter * *
~Vodka~ Adrian'ın kötü bir his beslemediği kişilerdir, fakat çok da yakın değillerdir.
*Georgina Orwell *Alexis Kwon *Stephan F. Canner *Ashton L. Flamé *Zellana L. Ryan *Camillia Dowlickt *Ophelia Martinez *Anna Maria Benson *Lara Adams
~Beer~ Adrian'ın ne olumlu ne olumsuz hiçbir his beslemediği, yakın olmadığı kişiler.
*Selene Darcy Harris *Tristan Micah Addison *Alyssa Lauren Brooke *Cintia B. von Dorff *Hanna Olivia Temple *Chione Tale Gladhell *Zoe Amy Gringesied *Philomela Gaia *Alexis Lavinia Montgomery *Judytte Field *Rochelle Soluric *Chelsea Evans
~Raki~ Adrian bu kişilerden nefret etmese de, onlara uyuz olur. Benden uzak dursun da ne yaparlarsa yapsınlar hani, diye düşünür bu kişiler için.
*M. Aredhel von Dorff *Adyali Zenobia Carter *Marveille L. Bouveir * *
~Gin~ Delikanlı, bu kişileri gördüğünde adeta cin çarpmışa döner. Onun yanlarında olmaya kesinlikle tahammül edemediği kişilerdir.
*Lucas Matthew Price *Zack Cliff Burton * * *
~Liquor~ Adrian'ın içten içe nefret ettiği kişilerdir. Bu listeye girenlerin vay haline, diye düşünür hep Adrian; çünkü bağışlayıcı biri değildir.
*Robert Harris * *
~Sex on the Beach~ Tıpkı kokteyli gibi, her bir şeyden biraz var bu kişilerle Adrian arasında. Bazen sever, bazen gıcık olur, bazen boğazlamak ister. Bu tarz şeyler.
*Cassandra Masen *Dryope Glauce Charon *Lucianna Fackrell
~Brandy~ Bilinmeyen kurgu. Fazla merak etmeyin, burnunuzu sokmayın her şeye.
*Dorianna S. von Dorff *Katherine M. von Dorff *Drake Tyrell Carter *Paul Carter *Eryx von Dorff
~Champagne~ Adrian'ın kısa süreli birlikte olduğu kızlardır. Herhangi bir duygu söz konusu değildir, maksat sadece gönül eğlendirmek.
* # * # * # * # * #
~White Wine~ Adrian'ın hoşlandığı, flört ettiği, çıkıyor gibi olduğu, hatta belki de çıktığı şanslı kızlar bu kategoriye girer.
* # * # * # * # * #
~Red Wine~ Adrian'ın hayatının aşkı. Bu kişiyi bulmak için dünyadaki tüm kızları elden geçirmesi gerekiyorsa bile, bunu yapmaya kararlıdır. Her ne kadar duygusuz, kalpsiz biri gibi görünse de, Adrian içten içe aşka inanır ve bir gün onu da bulacağını ümit eder hep.
* #
# Özel içki, kokteyl kabul edilir; beğenilirse tabii.
En son Adrian Black tarafından Salı Mayıs 31, 2011 6:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: AdrianBlack. Paz Mayıs 22, 2011 11:52 am | |
| Sere'yi biliyorsun abican. Selene de Hades kızı biraz gıcıktır falan. Dori'de Amphitrite kızı. İlk geldiğinde erkek sanıyordu herkes onu ama foyası ortaya çıktı. Herkes kız olduğunu öğrendi falan. Ona göre abican. Hadi öptüm. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: AdrianBlack. Paz Mayıs 22, 2011 12:06 pm | |
| Yahu kızım kurgular eskisi gibi olmayacak. Yeni adam bu Adrian, kampa yeni gelmiş, yeni kurgusu var. Du' onları da ekleyeyim de, karışıklık olmasın. Bi' de url de ekleyeceğim için, eklenmesini istediğin her üyelik ile mesaj at da, linklerini görebileyim. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: AdrianBlack. Paz Mayıs 22, 2011 12:09 pm | |
| Bana ne Serena'yı koru. *-* Dori (Ayrıca Dori'de Romalıdır.) Selene
Al linklerini de verdim. *-**-* | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: AdrianBlack. Paz Mayıs 22, 2011 10:56 pm | |
| Hımmm... Aredhel için bilemedim ki ya, yine o bulaşıp da aslında sevilen gibi bir şey olabilir belki. Olmazsa sen bir şeyler uydurursun işte. Adya'yla da iyi anlaşabilirler. Öyle sıkı fıkı değil gerçi, ama karakterleri benziyor yani. Adya: http://olimpos.my-rpg.com/u91 | |
|
| |
Lucas Matthew Price Artemis'in Manevi Oğlu
| Konu: Geri: AdrianBlack. Paz Mayıs 22, 2011 11:39 pm | |
| Vay adrian çapkın demek o zaman kampın en çapkın meleziyle arası bayağı iyi olmalı beraber las vegasa giderseniz ortamın altını üstüne getirirsiniz O yüzden Lucas'ı iyi bir yere koyarsan güzel kurgu çıkar gibi. Zack Cliff Burton'u da iyi bir yere koyarsan sevinirim. Sonuçta neredeyse aynı kişiliğe sahipsiniz | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 1:24 am | |
| Beni de ekle ağbiy. Georgina ve Zoe'yi de eklemeyi unutma bu arada. Onlar için özel kurgu ayarlayalım istersen. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 2:24 am | |
| Abim gelmiş demek isterdim ama yeni kurgun yeni adrian o yüzden çatı benim canım diğerlerinin yanına alalım sizi yani kafana göre takıl eskisinden daha gıcık olucam bir bardak su ile yetinmem | |
|
| |
Camillia Dowlickt Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 3:42 am | |
| Ne güzel bir konu burası Her yer uygun aslında, takılabilirsin kafana göre *-* | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 4:27 am | |
| Abiii, beni de ekle. | |
|
| |
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 8:22 am | |
| Camillia, seni tanıyor muyum ben? Tanımıyorsam, senin için de uygunsa, champagne olabilir? | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 8:29 am | |
| Beni de ekle abileriii. | |
|
| |
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 8:38 am | |
| Bi' de nereye eklenmek istediğinizi söyleseniz hani? | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 8:41 am | |
| Beni Rum'a ekle istersen. Oldukça sinir bozucu bir tipimdir. Georgina e Nicole'ü bilemiyorum ya. | |
|
| |
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 8:43 am | |
| Tamam sinir bozucu tipleri severim ben. Gel arada kırıştıralım, partner olalım ya da partner olmasak da arada beraber takılalım. Champagne ya da white wine'a alabilirim bak seni, tekrar düşün. | |
|
| |
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 8:46 am | |
| Ben her yere varım, yeter ki iyi bir yer olsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 8:46 am | |
| *flood* Bu arada ben Zoe. İstersen bütün karekterlerimin ilanlarından özelliklerini oku, ona göre yerleştir. | |
|
| |
Camillia Dowlickt Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 8:47 am | |
| Iımm olabilir. Kabul edilmiştir | |
|
| |
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 8:48 am | |
| Drake ve Adrian'ın olumlu veya olumsuz ama mutlaka bir ilişkisi olsun. Biraya yazılmak istemiyorum. Drake biraz sorunlu biridir, Romalı, melez olduğunu 18 yaşında öğrendi ve kamptaki diğer melezlere göre çok tecrübesiz, kırıcı, öfkesini kontrol edemeyen, sinirlenince gözü dönen... | |
|
| |
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 8:55 am | |
| Romalı melezlerle özel bir kurgu oluşturmak istiyorum, büyük bir şey. Damla ile de konuşacağım falan. O yüzden seninkine sonra bakarız, Cerenle falan konuşayım da önce. | |
|
| |
Tristan Micah Addison Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 8:58 am | |
| Tamam.
Bu Tristan'ı da istediğin yere atabilirsin. Uyumlu ve geveze biri. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 9:08 am | |
| Olumsuz olmasın işte ya. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 9:29 am | |
| |
|
| |
Dryope Glauce Charon Persephone'nin Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 9:58 am | |
| | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 10:19 am | |
| Düşman. Eskiden de öyleydik diye hatırlıyorum. | |
|
| |
Ophelia Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 11:48 am | |
| White wine. ^^ Ben de beklerim ilanlarıma. =P | |
|
| |
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 11:57 am | |
| Eklendiniz. Rot yine mi sen yahu? Neyse neyse, eklendin sen de hadi yine iyisin. | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: AdrianBlack. Ptsi Mayıs 23, 2011 12:08 pm | |
| Beni de ekler misin ensar? İyi bir yer olması tercihimdir ama tabi sana kalmış ^^ | |
|
| |
| AdrianBlack. | |
|