İnsanın her gün bir dostu olmuyor. Gerçekten müthiş eğlenceli bir ile takılmak inasnın bütün yorgunluğunu alıveriyor. Benim de şansım iyi gitti ve tam benim kafamda bir dost edindim. Kısa sürede en yakın arkadaşım oldu. yunan kampında yalnızlık çekerken birden çıkıverdi. Beni hiç yalnız bırakmadı. Hafızasını kaybetmiş olsa bile beni unutmadı. Eryx ile sıkıcı bir günün ortasındaydık. İnsanı güldürmek konusunda üstüne yoktu
Yine komik bir konuşmanın ortasında Eryx bana '' Dostum, Styx'e gitmeye ne dersin '' diye sordu. Böyle bir soruya ''hayır'' diye cevap verecek halim yoktu. Hiç heyecan kalmamıştı kampta. '' Dostum, bu son bir haftadır duyduğum en güzel soruydu.'' dedim. ''O zaman hazır ol. Yola çıkıyoruz'' dedi.bu kadar hızlı mı ? '' Peki, oraya nasıl gideceğiz? '' diye sordum.Ne kadar komik bir soru olduğunu daha sonra anladım. Hemen pegasuslarımızı çağırdık ve yola çıktık. 2 saat sonra Hollywood ufukta gözüküyordu
Hollywood'un önünde durduk .Red Mane'nin sırtından indim. Yer altı beni hep ürkütmüştü. Eryx'e baktım. Gidiyoruz der gibi bir hareket yaptı. Bir kaç dakika sonra Yer altında ilerliyorduk..