Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Irmak Manzarası

2 posters
YazarMesaj
Steve J. Christensén
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Steve J. Christensén

Irmak Manzarası Empty
MesajKonu: Irmak Manzarası   Irmak Manzarası Icon_minitimePerş. Mayıs 19, 2011 12:36 am

İnsanın her gün bir dostu olmuyor. Gerçekten müthiş eğlenceli bir ile takılmak inasnın bütün yorgunluğunu alıveriyor. Benim de şansım iyi gitti ve tam benim kafamda bir dost edindim. Kısa sürede en yakın arkadaşım oldu. yunan kampında yalnızlık çekerken birden çıkıverdi. Beni hiç yalnız bırakmadı. Hafızasını kaybetmiş olsa bile beni unutmadı. Eryx ile sıkıcı bir günün ortasındaydık. İnsanı güldürmek konusunda üstüne yoktu

Yine komik bir konuşmanın ortasında Eryx bana '' Dostum, Styx'e gitmeye ne dersin '' diye sordu. Böyle bir soruya ''hayır'' diye cevap verecek halim yoktu. Hiç heyecan kalmamıştı kampta. '' Dostum, bu son bir haftadır duyduğum en güzel soruydu.'' dedim. ''O zaman hazır ol. Yola çıkıyoruz'' dedi.bu kadar hızlı mı ? '' Peki, oraya nasıl gideceğiz? '' diye sordum.Ne kadar komik bir soru olduğunu daha sonra anladım. Hemen pegasuslarımızı çağırdık ve yola çıktık. 2 saat sonra Hollywood ufukta gözüküyordu

Hollywood'un önünde durduk .Red Mane'nin sırtından indim. Yer altı beni hep ürkütmüştü. Eryx'e baktım. Gidiyoruz der gibi bir hareket yaptı. Bir kaç dakika sonra Yer altında ilerliyorduk..
Eryx von Dorff
Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Eryx von Dorff

Irmak Manzarası Empty
MesajKonu: Geri: Irmak Manzarası   Irmak Manzarası Icon_minitimePerş. Mayıs 19, 2011 1:32 am

" Nerde bu Styx nehri! " dedim Iason'a. " Durup birine mi soralım? " diye espiri yaptı Iason. Hep birlkte güldük. Bir süre boyunca anlamsızca yürüdükten yeraltı dünyasının kasvetli halinden çok sıkılmıştık. Birden ayağım aşırı sert bir taşa takıldı ve yere kapaklandım. Iason donmuş gibi taşa bakıyordu. Ne olduğunu anlayamadan " Dostum bunlar Stygian Demiri!!! " dedi ve bir kazma çıkararak demiri yerden almaya çalıştı.

" Sty- Ne? " derken karşımızda duran Styx nehrini fark ettim. " Bu demir gelmiş geçmiş en iyi silahların yapılmasını sağlayan demirdir! " Gözlerime inanamamıştım. Bu kadar kudretli bir şeye çarpmıştım ben. Etraf karanlık olduğundan pek bir şey göremiyorduk. Yerden bir dal parçası alıp yaksın diye Iason'a verdim. O da özel gücünü kullanarak meşale yaptı bize. Styx nehrine bakarken " Tüm zamanını demir ile mi harcayacaksın? " dedim. Demiri toplamıştı bana dönüp " Hadi silahlarını kırılmaz yap bakalım. Bende bir an önce babamın tamir hanesinde bu demirleri işleyeyim. " dedi. Hidden pistolümü kolumdan söktüm. Onu yere bıraktıktan sonra ceketimi ve Ice Wine'ı çıkardım. Üçünü birden nehre fırlattım. Nehir titremeye başladı. Hayret içinde izliyorduk olanları. Birden Hidden Pistol'ümün bıçak tarafı paramparça oldu. Bu olaydan sonra Iason " Üzülme dostum bulduğumuz demirden sana yenisini yaparım. " dedi. Hafifçe gülümsedim. Ceketim rengini değiştirmişti. Kahve renginden siyah rengine kaçmıştı. Ice Wine ise saf alkolden olduğu için içine birazda nehir suyu almıştı. " Haydi yeter. Silahlarının patlamasını istemiyorsan onları alalım. " dedi Iason eline bir dal parçası aldı ve nehirdeki eşyalarımı çıkardı. Iason'ın elinde alev tekrar belirdi silahlarımı hemen kuruttuktan sonra onları taktım ve çıkışı aramaya başladık...

RP BİTMİŞTİR.

Irmak Manzarası
1 sayfadaki 1 sayfası