Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Temizlik Denetlemesi 13

4 posters
YazarMesaj
Nemia Stacy Gresean
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Nemia Stacy Gresean

Temizlik Denetlemesi 13 Empty
MesajKonu: Temizlik Denetlemesi 13   Temizlik Denetlemesi 13 Icon_minitimeÇarş. Mayıs 18, 2011 7:30 am

Gözlerimi açıp, yorganı üzerimden attım. Güneş daha doğmamıştı. Kardeşlerimi erkenden uyandırmak istemiyordum, ama yapacak bir şey yoktu. Nasıl uyandıracağımı geceden düşünmüştüm,ve bu kesinlikle bir davul değildi. Bir büyüyle havanın soğumasını sağladım. Çenem takırdaya takırdaya salona çıktım. Herkes uyanmış, salonda duruyordu. Üstelik hiç de uykulu görünmüyorlardı. Havayı eski sıcaklığına getirip, kardeşlerime temizlik yapacağımızı söyledim. Herkes odasına yollandı. Ben de odama gittim ve hiçkimse uyandırma şeklimden şikayet etmediği için mutlulukla eşyalarımı yerine koydum. Zaten dağınık biri olmadığım için, çabuk sürdü. Ben de başladım büyüyle yerleri paspaslamaya. İşimi bitirince camları sildim, eşyaların tozlarını aldım. Etraf cilalanmış gibi duruyordu. Dışarı, salona çıkıp orayı silmeye başladım. Koltukların güzel görünmediğini farkedip, daha değişik koltuklarla değiştirdim. Gerçekten değişik koltuklardı. Çünkü buluttan koltuklar yaratmıştım. Rengarenk bulutlar; puf , kanepe ve koltuk olmuş, üzerlerine serpiştirilmiş farklı renklerde değerli taşlarla salonda harika bir görüntü yaratıyorlardı. Camları silip, bencere pervazlarına da değerli taşlardan döşedim. Havayı koklayıp, zayıflamaya başlayan koku büyümü yeniledim. Daha sonra kardeşlerimin yanına gidip, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordum. Ama hepsi gerçekten oldukça yetenekliydiler ve odalarını oldukça iyi temizlemiştiler. Tuvaletlere gidip bir büyü yaptım, böylece ordaki mermerlerin içine de değerli taşlar yerleşti ve koku gitti. Mutfağa gidip, orayı da düzenledim ve aynı büyüyü yaptım. Sonra odama geçtim ve kardeşlerime harika bir kahvaltı hazırlamaya başladım. Bunu haketmişlerdi.
Rochelle Soluric
Hekate'nin Çocuğu
Hekate'nin Çocuğu
Rochelle Soluric

MesajKonu: Geri: Temizlik Denetlemesi 13   Temizlik Denetlemesi 13 Icon_minitimePaz Mayıs 22, 2011 7:31 pm

*Rp bu kadar kısa sürede bitmemeli.Ayrıntılı yazılmalıdır.''

Sabahın ağırmasına karşın sıcacık yatağımdan kalkmak bir eziyetten farksızdı. Saçlarımın birbirine dolaşmasıyla korkutucu bir hava verdiğinden ise bir haberdirdim. Biraz daha ilerlediğimde kulübenin pisliği göze çarpan en dikkat edici özellikti. Kahvaltının o nefis kokusuna dayanamadan sofraya oturdum. Kardaşim Nemia çok güzel bir kahvaltı hazırlamıştı ama kardeşlerim hala derin bir güzellik uykusunda gibiydilerdi. Kahvaltımı acele ile yaptım ve ağzıma bir kaç ekmek tıkıştırdım. Kardeşim bu denli hızlı yememe şaşırmış olucak ki hayretle bana bakıyordu. Hemen üstümü değiştirdim. Temizlik kıyafetlerimi giydim. Nemia bana hayret ile baktı '' Bugün temizlik günü unuttun mu? Ehh şu tembelleride uyandıralım artık!'' dedim. Lon'un yanına gittim ve '' Looooon! Kalkk.Hadii Kalkk!'' dedi Rochelle. Rochrack kendine gerinerek. '' Yine ukalalık taslama Rochell. Ahh zavallı ruh ikizim. Seninle yaşamak büyük eziyet.'' dedi. Rochell Rochrack'ın szüne karışmasına karşın '' Ufff.Susmayı başarabilmişsin bu sabah. İlerleme kaydediyorsun anlaşılan. Tebrikler.'' dedi Rochelle. Rochrack kahkaha atarcasına '' Saçma. İstesem susarım. Bu kötü kokuda ne ? Iykk.'' diyerek inledi Rochrack. Rochelle bunu aldırmadan etrftaki içecek ve aburcubur kaplarını yerden eğilerek aldı ve çöp kovanına basket atarcasına fırlattı. Hafif bir tebessüm yüzünde belirdi. Çöp kovanı dolmuş hatta taşmak üzereydi. Nemia kahvaltını yeni bitirmiş '' Ehh yardıma geldim.'' dedi sevecen bir halde. Ona süpürgeyi uzattım. '' Önce parkeleri parlatalım. Ondan sonra halıları ve tozları hallederiz.'' dedi Rochelle. '' Ahhh, tabii,tabii. Bende yardım edeyim mi kardeşim?'' dedi Rochrack. Rochelle Rochrack'ı ne kadar sevmese de buna bir cevap vermesi gerektiğini biliyordu. Ya da hissediyordu. '' Hayır. Aslında evet. Sus yeter.'' dedi Rochelle. Yerdeki bir kaç çöpüde aldım ve attım. Sonunda poşeterden ve diğer artıklardan kurtulmuştuk. Buna mutlu oldum. Şimdi zor işe geliyordu.
Lary Zack Green
Hekate'nin Çocuğu
Hekate'nin Çocuğu

MesajKonu: Geri: Temizlik Denetlemesi 13   Temizlik Denetlemesi 13 Icon_minitimeCuma Mayıs 27, 2011 1:27 am

Küçük bir kıvılcım. Ardından gelen patlama çığlık sesi ile uyandım. İki aydır aynı çığlık sesi ile uyanıyordum. Ama bu gün bir değişiklik vardı. Odada yatmıştım. Önümde 2 kişi vardı ve ağzı açık bakıyordu. Sanırım yine çığlık atmıştım. Hayatını sihirbazlık gösterilerine adayan bir çocuğa göre az bir çığlık olmalıydı. Ama yinede birilerini başıma toplamaya yetmişti. Hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Çantamdan bir gül yaprağı alıp havaya attım. Gül yaprağı toza dönüştü ama odamda o kadar ağır bir koku bırakmıştı ki kimse kalmadı. Ardından giyindim. Kulübeyi gezmek için odamdan dışarı çıktım. Herkes temizlik yapıyordu. Bende yapmalıyım, diye düşündüm. Hemen bir bez buldum. Odama gittim. Büyü (Bu konuda kendimi çok geliştirdim) ile bezin yerleri silmesini sağladım. Hemen bir bez daha buldum. Bunu da dolapları silmesi için büyüledim. Yatağımı topladım. Büyü ile masamı düzenledim.Bezleri durdurdum. Üfledim. Odama güzel bir koku yayıldı. Ardından büyü yaptım ve odam parlamaya başladı. Gülümsedim. Ben bu işte çok iyiydim. Koridora çıktım. Yine üfledim. Koridorda güzel kokmaya başladı. Bu büyüyü 10 yaşımdan beri yapıyordum. Odama yaptığım büyüyü tüm odalara yaptım. İşim bitince koridora temizleme büyüsü yapmaya çalıştım. Ama tek yapabildiğim biraz tozu yok etmekti. Ellerimle temizlemeye başlamıştım ki bezleri büyüledim. Koridoru silmeye başladılar. Burnuma güzel kokular gelmeye başladı. Ama bu yemek kokusu idi. Nereden geldiğini merak etsem de banyoyu temizlemek için gittim. Bir kaç büyü kullanınca o da halloldu. Gülümsedim. En sonunda bir iş yapmıştım. Büyü dışında bir iş. Gerçi büyü ile yapsam da yinede sihirbazlıktan başka bir iş yapmıştım.
Alexandra Bethany Daniels
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alexandra Bethany Daniels

MesajKonu: Geri: Temizlik Denetlemesi 13   Temizlik Denetlemesi 13 Icon_minitimePerş. Haz. 09, 2011 10:03 pm

Değerlendirmede.

Temizlik Denetlemesi 13
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Zeus Kulubesi Temizlik RP'si (Temizlik Denetlemesi 5)
» Temizlik Denetlemesi 15
» 12. Temizlik Denetlemesi
» Temizlik Denetlemesi - 15.
» Temizlik Denetlemesi 15