Kendi halinde takılan bi gençtim.Aslında daha dogrusu kendi halinde takılmaya çalışan bi gençtim.Okulda hep birileri beni ya dürter ya da istemedigim hareketlerde bulunurdu.Mesela;kafamda ceviz kırmak gibi..Ama bunların yanında tabi ki birde can dostum Lily var kendisinin bir satir oldugunu bana sonradan söyleyince şoka ugradım gerçekten resmen düşüp bayıldım.Bayılmamak mümkün değil aynı durumda siz de olsanız mutlaka aynısını yaşardınız bende o kız kafasına neden hep şapka takıyor diyordum.Bende olsam bende takarım kızın kafam kadar boynuzları var.Ve ayağından hiç çıkarmadığı ayakkabıları..Kızın ayağı yok direk toynakları var.Her neyse bir gün okulda çok beklenmedik bir olay yaşandı.Okulun o iğrenç tuvaletlerine gitmez olaydım.Bu inanılmaz bi şey.Hiç sizin aklınıza okulun tuvaletinde bir furia ile karşılaşacağınız gelir mi?Sizin aklınıza gelmeyecek şeyi ben yaşadım.''-Sen burda ne arıyorsun''aslında korkudan bunu bile soylemeye fırsatım olmadı aklımdan geçen buydu ama agzımdan çıkanlar ise ''Seğğnn Bğğddaaa Neğğ Aa...'' cümleyi tamamlayamadan düşüp bayıldıgım için hiç şansım yoktu.Sonrasını gerçekten hatırlamıyorum ama uyandığımda kendimi bi arabada Lily ile birlike ormanlık bir alanda giderken buldum.Hemde arabayı Lily kullanıyordu buna inanabiliyor musunuz?''-Lily burda neler oluyor böyle?'' ''-Percy şu anda konuşmanın sırası değil sana kampa gidince olan biteni anlatacağım.''Lily'nin sesinden çok telaşlı olduğu ve korktugu anlaşılıyordu.''-Lily bana şu anda ufak dahi olsa bi açıklama yapmazsan eğer şuan şu dakika arabadan inerim.'' ''-Percy bak okulun tuvaletinde gördüğün o furia varya...'' ''-Evet,ama lütfen onu bir daha bana hatırlatma.'' ''-Hatırlatmamı bile istemediğin o şeylerden daha çok var ve senin peşindeler anladın mı?'' ''O kısmı anladım ama niçin benim peşimdeler?'' ''-Bak Percy sen bir tanrıçanın oğlusun ve bu yaratıklar senin ve senin gibilerin peşinde.Umarım bu kadarı kampa gidene kadar yeterli olur.'' ''Tamam peki beni götürdüğün bu kamp yada her neyse orasının bu şeylerden korunmam için yeterli olacağını nerden biliyorsun?'' ''Percy gittiğimiz kampın sınırları büyülü bir kalkanla korunuyor ne yaratıklar ne de insanlar buraya giremiyor ve göremiyor bu yüzden oraya gitmek için çok acele ediyorum.'' ''Tamam bu kadarı şimdilik yeterli ama kampa vardığımızda bana bunları daha detaylı anlatacaksın'' ''Tamam Percy,ben ve kamptakiler olan biteni sana mutlaka anlatacağız.''
Evet yaşananlar bundan ibaret sanıyorsunuz,emin olun ki değil.Neyse yolda ikimizdende çıt çıkmayacak şekilde gidiyorduk ki..
Arabanın ön camına bir furia yapıştı,pardon yapıştı değil resmen yapıştırdı.Arabanın ön camı paramparça olunca cam kırıklarından bir kaç tanesi benim koluma girdi ve acaip bir kanama basladı.Bu sırada furia hala arabanın ustünde tepiniyordu.Sonunda furia amacına ulaştı ve kampa yaklaşık 1.5 km kala arabayı takla attırdı.Ben yarı baygın bir şekilde gözlerimi açtığımda Lily elinde bir sopa bir şeyler mırıldanarak yerden sarmaşıklar çıkarıp furiayı oyalamaya çalışıyordu.Tabi pekde işe yarıyor sayılmaz.Lily bağırmaya başladı ve kendime geldim.''-Percy,çabuk arabadan çık ve kampa doğru git ben furiayı oyalıyorum arkandan geleceğim.'' ''-Lily seni yanlız bırakamam.'' ''-Percy çabuk dediğimi yap!''Ne kadar onu furiayla yalnız bırakmak istemesemde Lily'nin dediğini yapmak zorunda kaldım.Tam kampa 70 metre kala onu bir furia daha çıktı neyseki bu furia önceki kadar büyük değildi ve Lily hala ortalıklarda gözükmüyordu.Bir yandan kolumu tutup bir yandan kaçmaya çalışıyordum ki..İçimde tarif edemeyeceğim bir güç hissettim,bu öyle bir güçtü ki bir an kendimi kaybedip furia saldıracak cesareti kendimde buldum.Yerden öyle bir zıpladım ki görmeniz gerekiyordu.Annem görse benimle gurur duyardı.(Zaten anneme haber vermeden kampa geldim annem evde telaştan ne yapıyordur kim bilir.)Her neyse furianın üstüne atladığım gibi kafasını sıkıca kavrayıp çevirmeye basladım.Furia bir sağa bir sola dönüp durmaya basladı neredeyse düşecektim ki furianın kafasına var gücümle asılıp nihayet kafasını kırabildim.Yere atladım ve yaptıklarıma bir an kendim bile inanamadım.Olanlarında korkusuyla var gücümle kampa doğru koşturmaya başladım.Arkama dönüp baktığımda Lily'nin de arkamdan gelmekte olduğunu gördüm.''-Percy bunu sen mi yaptın?'' ''-Lily hiç sorma'' ''-Vay canınaa.''Birden arkamızda bize doğru var gücüyle uçan o furiayı gördüm ve o korkuyla bir jet misali koşmaya başladım.Kamp sınırlarından içeri girdiğimiz anda o yaratık sınırın dışında kaldı.Buna gerçekten çok sevindim.Etrafımızı saran bir grup kampçı Lily'i soru yağmuruna tuttular''-Bu çocuk yeni mi?'' ''Sonra anlatırım çocuklar,hemen Kherion'a gitmeliyiz.'' Ve işte kamp maceram böyle başladı..