Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bu bir tuzak

YazarMesaj
Mark William Trully
Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
Mark William Trully

Bu bir tuzak Empty
MesajKonu: Bu bir tuzak   Bu bir tuzak Icon_minitimePtsi Mayıs 16, 2011 6:59 am

Melez kampında harika bir gündü her zaman ki gibi hava güneşliydi.Ares çocukları yeni gelen melezlere etrafı gezdiriyor (!) Nemf ler birbiryle şakalaşıyor her şey mükemmeldi etrafta dolaşırken uzun zamandır aklıma bile getirmediğim Bay Gunter'i gördüm kendisi tarih hocamdı,-dı diyorum çünkü bir kaç ay önce melez olduğumu öğrendiğimde onun da satir olduğunu öğrendim ve beni buraya getirdikten sonra onu birdaha hiç görmedim ama şimdi karşımdaydı onun yanına koştum ”Merhaba Bay Gunter sizi uzun zamandır göremiyordum iyimisiniz?” diye sordum.Bana küstah bir tavırla ”Ben iyiyim peki sen kimsin” dedi.Birden kendimi kötü hissettim ben onu hatırlıyordum ama o beni tanımamıştı sonra bana ”Oh! Şimdi hatırladım kimk olduğunu sen Mike’sın” dedi.Kendimi daha da kötü hissettim o sırada yanıma Teo geldi bana ”Hey Mark biz tarlalara gidiyoruz gelmek istermisin?” diye sordu.Başımla geliyorum demeye çalıştım beceremedim ama anladı her halde,görüşürüz dedi.Sonra Bay Gunter bana ”Onlarla gitmeyi düşünmüyorsun dimi Mari” diye sordu.Ona ”Elbette gideceğim haydi görüşürüz” dedim ve tarlalara koştum oraya vardığımda Teo’da ordaydı yanına gittim ve bir tane çilek aldım bunlar müthişti hepsini yemek istiyordum o sırada top oynayan birkaç melez topunu buraya düşürdü onlarla oynarmıyız diye sordular kabul ettik oynarken arkamdaki toynak seslerini fark etmedim ve bir ses bize ”Vay vay vay bulaşıkları yıkamaya meraklı melezler” gülüyordu ancak sonra ses tonu değişti ”Şimdi hepiniz kulübelerinize akşamada bulaşık yıkayacaksınız!” Kheiron’un bizi nasıl bulduğunu merak ediyordum tabi o da Kheiron’un arkasından geldi bana ”Hiçbir suç cezasız kalmamalı değimli Morg?” bana bu dediklerinden sonra tam yakasına yapışıyordum ki Kheiron beni durdurdu ve kulübeme gitmemi söyledi oraya giderken ertesi gün o satire neler yapacağımı planlıyordum.

RP Bitmiştir!

Bu bir tuzak
1 sayfadaki 1 sayfası