Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| En Kuvvetli Bağ | |
|
+4Mark William Trully Verfilius Heres Subduce Lena H. Bryce Theodor Aquila 8 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: En Kuvvetli Bağ Cuma Mayıs 13, 2011 8:40 am | |
| Ben, Theodor Carter, nam-ı diğer "Gülümsemeniz Dileğiyle"nin yazarı, karşınıza ikinci kez çıkıyorum. Bu seferki konum, dostluk!
Bazen, arkanı döndüğünde arkadaşlarının arkanda olduklarını göremezsin. Öfkelenirsin, yine kazık yediğini düşünürsün. Her şeyi, herkesi bir kenara itip üzülürsün. Çünkü güvenirsin birini severken, inanırsın aldatılmayacağına, ya da hiç yoktan güvenmek istersin, inanmak... Hele de arkadaşın dost haline geldiyse, hiçbir zaman kötü düşünemezsin. Çünkü insanız hepimiz, zaaflarımız var. Dostluk kurulunca iki arkadaş arasında, koparmak için derin bir yara açmak gerekir ancak. Kavga edersin, hakaret edersin, hakaret edilirsin. Darılırsın, kızarsın, düşünürsün hatam neredeydi diye. Hep kendinde ararsın suçu. Bulamadığın zamanlar olacak elbet. Ama inanmayacaksın, izin vermeyeceksin kendine dostunu suçlayabilmesi için. Acı çekeceksin, kahrolacaksın belki de...
Ama bir duygu var ki, acını günyüzüne çıkarttırmaz, kahrolduğunu belli ettirmez. Gururdur bu duygu. En ünlü romanlara da isim olmuştur, en masum insanlarda da anılmıştır. Gururun o ağır duvarını itmek zordur. Ama itilen duvarın kalıntılarını aşmak çok kolaydır. Peki ne olur duvar yıkılınca gurura? Kim bilir... O dakikadan sonra hangi dostun aklına gelir ki gururu? En güçlü bağını kurduğun insan yanındadır, gurur da laf mı? Peki bu bağ nasıl kurulmuştur en başında? Daha çocukken, dünya oyunlarını gizlerken henüz, dostunu alırsın şöyle karşına. Sana en acı veren şeyi bedel olarak sunarsın bağ oluşturmak adına: kanını dökmek. Kan kardeşi olursun dostunla, bundan ötesi de yoktur zaten çocuk aklında. Büyüdükçe, kalbin bulur bağ kurulacak kişiyi. Kimi zaman bulduğunu zannedersin, ama yanılırsın. Fakat önemli değil, insan kalbi onarılabilir. hiç bitmeyen çile görülmüş mü dünyada? Ama eğer gerçek hayat dostunu bulursan, yani hayatını, en değerli varlığını, paylaşacak kişiyi, o bağ öyle bir kurulur ki... Hayatı onunla görmeye başlarsın bir yerden sonra. Görmek önemli şeydir, keza gaflete düşürür insanı kimi zaman. Arkanı döndüğünde arkanda göremediğin arkadaşın, tam yanındadır belki de. Senden uzaklaşamamıştır, o bağı koparmaya gücü yetmemiştir belki de...
Çok kısa olmuş, farkındayımama bu seferlik böyle oldu napalım... | |
| | | Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: En Kuvvetli Bağ Cuma Mayıs 13, 2011 9:03 am | |
| süper olmuş,tam bu günküler valla teo çok saol.... çikolata yiyerek okumak iyi geldi. | |
| | | Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: En Kuvvetli Bağ Cuma Mayıs 13, 2011 9:05 am | |
| Ben teşekkür ederim Lena, bu iltifatlar harika yani sonuçta çikolatayla eşdeğerde bir şey yazabilmişim, daha fazla kendimi geliştiremem ben | |
| | | Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: En Kuvvetli Bağ Cuma Mayıs 13, 2011 9:41 am | |
| biraz daha gelişirsen eve nutella almam artık | |
| | | Verfilius Heres Subduce Persephone'nin Çocuğu
| | | | Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: En Kuvvetli Bağ Cuma Mayıs 13, 2011 11:26 pm | |
| OMG Nutella yasaklamak nasıl bir caniliktir Aman Zeus'um Lena beni böyle şımartmaya devam etme bence önermiyorum | |
| | | Verfilius Heres Subduce Persephone'nin Çocuğu
| | | | Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: En Kuvvetli Bağ Cuma Mayıs 13, 2011 11:55 pm | |
| afrodit kızı olmasın ben ikna ederim anneni *** Nası şımartmiyim ya! Tam olayların üzerine yazıyosun böyle Bide söylemeden geçemicem,heres.Şu an nutella yiyorum | |
| | | Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: En Kuvvetli Bağ C.tesi Mayıs 14, 2011 2:19 am | |
| Yine en beyendiğim yer burası Bazen, arkanı döndüğünde arkadaşlarının arkanda olduklarını göremezsin. Öfkelenirsin, yine kazık yediğini düşünürsün. Her şeyi, herkesi bir kenara itip üzülürsün. Çünkü güvenirsin birini severken, inanırsın aldatılmayacağına, ya da hiç yoktan güvenmek istersin, inanmak... Hele de arkadaşın dost haline geldiyse, hiçbir zaman kötü düşünemezsin. Çünkü insanız hepimiz, zaaflarımız var. Dostluk kurulunca iki arkadaş arasında, koparmak için derin bir yara açmak gerekir ancak. Kavga edersin, hakaret edersin, hakaret edilirsin. Darılırsın, kızarsın, düşünürsün hatam neredeydi diye. Hep kendinde ararsın suçu. Bulamadığın zamanlar olacak elbet. Ama inanmayacaksın, izin vermeyeceksin kendine dostunu suçlayabilmesi için. Acı çekeceksin, kahrolacaksın belki de... Ama bir duygu var ki, acını günyüzüne çıkarttırmaz, kahrolduğunu belli ettirmez. Gururdur bu duygu. En ünlü romanlara da isim olmuştur, en masum insanlarda da anılmıştır. Gururun o ağır duvarını itmek zordur. Ama itilen duvarın kalıntılarını aşmak çok kolaydır. Peki ne olur duvar yıkılınca gurura? Kim bilir... O dakikadan sonra hangi dostun aklına gelir ki gururu? En güçlü bağını kurduğun insan yanındadır, gurur da laf mı? Peki bu bağ nasıl kurulmuştur en başında? Daha çocukken, dünya oyunlarını gizlerken henüz, dostunu alırsın şöyle karşına. Sana en acı veren şeyi bedel olarak sunarsın bağ oluşturmak adına: kanını dökmek. Kan kardeşi olursun dostunla, bundan ötesi de yoktur zaten çocuk aklında. Büyüdükçe, kalbin bulur bağ kurulacak kişiyi. Kimi zaman bulduğunu zannedersin, ama yanılırsın. Fakat önemli değil, insan kalbi onarılabilir. hiç bitmeyen çile görülmüş mü dünyada? Ama eğer gerçek hayat dostunu bulursan, yani hayatını, en değerli varlığını, paylaşacak kişiyi, o bağ öyle bir kurulur ki... Hayatı onunla görmeye başlarsın bir yerden sonra. Görmek önemli şeydir, keza gaflete düşürür insanı kimi zaman. Arkanı döndüğünde arkanda göremediğin arkadaşın, tam yanındadır belki de. Senden uzaklaşamamıştır, o bağı koparmaya gücü yetmemiştir belki de... | |
| | | Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: En Kuvvetli Bağ C.tesi Mayıs 14, 2011 7:21 pm | |
| Böö.Mark gene aynı şeyi yapmışsın bi dur de.Eskidi bu ayaklar Theooooo bu çok manyak olmuş Anlatabildiysem ne mutlu bana Öhöm.Bu arada hiç aşiretin kalanına çekmemişsin.Seni ayakta alkışlamak isterdim ama yine de 'Carter'sın (Bkz:Alttan alttan carter düşmanı olduğunu anlatmak) | |
| | | Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| | | | Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: En Kuvvetli Bağ Ptsi Mayıs 16, 2011 6:29 am | |
| Marville, seninle kulübede görüşürüz Adya'yı unutmayın ya, genelleme yapmayın! | |
| | | Ashley Everdeen Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: En Kuvvetli Bağ Cuma Mayıs 20, 2011 1:30 am | |
| | |
| | | Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: En Kuvvetli Bağ C.tesi Mayıs 21, 2011 4:41 am | |
| Mark sağol dostum, ben de en çok orayı yazarken hislenmiştim Marveille, gayet iyi anlattın valla çok teşekkürler Not: Carter olmak bir ayrıcalıktır, bu yüzden hiç de üzülmüyorum Teşekkürler Clay, senin de kullandığın sıfatlar harika KB yazıma yorum yapmamışsın ama Son olarak sana da teşekkürler Ashley | |
| | | | En Kuvvetli Bağ | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|