Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Pegasusuma Merhaba Deyin ~~

YazarMesaj
Zellana L. Tyler
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Zellana L. Tyler

Pegasusuma Merhaba Deyin ~~ Empty
MesajKonu: Pegasusuma Merhaba Deyin ~~   Pegasusuma Merhaba Deyin ~~ Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 6:47 pm

Bugün yapıcaklarımı liste haline getirmiştim. Ufak küçük bir parşomen kağıdına yazmıştım yapıcaklarımı.

Yapılacaklar~~

1) Odanı topla
2) Plajda yüz
3)Pegasusunla bir gün geçir
4) Markete git.

Yani odanı mı toplarsın yok pegasusun ile eğlenceli bir gün mü geçirirsin diye sorsalar hiç süphe etmeden pegasusum ile gün geçirmek derdim. Bende şimdi öyle diyeceğim. Pegasus ahırına doğru giderken marketten çilek almayıda ihmal etmedim her zamanki gibi. Pegasus ahırlarına girdiğim andan itibren iğrenç bir koku midemi bulandırdı. Burnumu elim ile kapatarak bunu dikkate almamaya karar verdim. Cazz'ı görünce ona doğru koşturdum.. Elimdeki çilekleri yemesi için ona uzattım. Onu o kadar çok sevmişti ki ! Onu alarak ormana doğru ilerledim. Cebimden çilek alıcaktım ki cebimde katı birşey olduğunu hissetim. Baktığımda telefonum cebimdeydi. Ve mesaj bile gelmişti. Telefonumu kapatıyorken karşıma devasa canavar belirdi. Bunlar Nemea Aslanıydı. Bunlarla ilgili bir çok şey duymuştum. Bunlar iyi anlamda değildi elbet. Hepsi kötü ve korkunç rivayetlerdi. Pegasusuma atladım ve '' Uççç!'' diye bağırdım. Nemea aslanı peşimizden geliyordu. Elime kılıçımı aldım ve '' Seni alçak canavar.!!'' dedim. Kılıçım ile ne kadar şiddetli vuruyor olsam bile dikkatini dağıtmamız gerekiyordu. Pegasusum Cazz bunu anlamış olucak ki önüne geçti ve kanat çırptı. Dikkati bende olan Nemea aslanın dikkati şimdi Cazz'daydı. Arkadan kılıcımı sapladım. Kanlar içerisinde kalmıştı. Oradan geçen bir artemis avcısı bu aslanı görüp beyenmiş olucak ki '' Postunu yüzmeliyiz.'' dedi. Elindeki bir kaç kılıç ile postu yüzdü ve '' Bu post çok değerlidir. Seni korur.'' dedi. Ona teşekkür edebildim sadece. Şimdi hem pegasusum ile süper bir macera yaşamıştık hemde değerli bir postum olmuştu..

Pegasusuma Merhaba Deyin ~~
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Merhaba!
» Merhaba
» Merhaba Kev...
» Merhaba :D
» Merhaba :D