Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Mutluyuuuuz.

3 posters
YazarMesaj
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

Mutluyuuuuz. Empty
MesajKonu: Mutluyuuuuz.   Mutluyuuuuz. Icon_minitimePtsi Mayıs 09, 2011 1:46 am

Günüm berbat başlamıştı.Gece kabus görmüş ve bütün gece başım ağrımıştı.Doğru düzgün yemek bile yiyemeden kulübeme doğru ilerlemeye başladım.Emily görevde olduğu için kulübede yalnızdım.Yalnızlığa alışmıştım zaten.Kulübeme apar topar girdim.Tam uzanacakken, kapı kırılırcasına vurulmaya başladı.Kimdi ki şimdi bu? Koşarak kapıya gittim.Kapı da kimse yoktu. "Merhaba."dedim etrafı yoklarcasına.Tam o sırada kulübemin yanından Hope belirdi. "Bööööööö." Bu kız beni öldürebilirdi.Hele o şakaları ömrümün yarısını götürmüştü zaten. "Hopiş,şimdi hiç sırası değil."dedim sızlanarak.Şaşırmış gibiydi.Normalde onun şakalarına gülerdim.Ama gülecek durumda değildim. "Ne oldu?"dedi. "Başım ağrıyor biraz.Aslında Kano Gölüne gitsem iyi olur.Temiz hava iyi gelebilir."dedim.Hope hemen koluma girdi ve kapıyı çekti.Göle doğru ilerlemeye başladık. "Belki de revire gitmelisin."dedi. "Yok canım,o kadar kötü değil."dedim.Akşam olduğu için göl ıssız gibiydi. "Saat on gibi Harpyalar gezinmeye başlar buralarda."dedi Hope.Tabi ya,Harpyalar.Tam o sırada Gölün kıyısında bir kıpırdanma oldu ve bir siluet belirdi.Bu Caleb'den başkası değildi.
Hope Temple
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Hope Temple

Mutluyuuuuz. Empty
MesajKonu: Geri: Mutluyuuuuz.   Mutluyuuuuz. Icon_minitimePtsi Mayıs 09, 2011 2:25 am

Mutluydum o gün, mutluluğumu bozacak hiçbir şey yapmak istemiyordum. Oliv'imle uzun zamandır görüşemiyorduk - yaklaşık olarak 2 gün - ve onu çok özlemiştim. Hemen kulübelerine dayandım. Aklımdan geçen muzipliği yapmadan duramadı tabii, kapıyı açmadan önce saklandım. Kapıyı açtı, baktı. "Merhaba" diye seslenince "Böö" diye bağırdım. İlk önce şaşırdı, sonra suratını astı ve "Hopiş,şimdi hiç sırası değil" dedi. Bir sorun olduğu belliydi. "Ne oldu?" diye sordum. "Başım ağrıyor biraz.Aslında Kano Gölüne gitsem iyi olur.Temiz hava iyi gelebilir" dedim. Koluna girdim hemen, yalnız bırakmak istemedim Oliv'imi. "Belki de revire gitmelisin" diye önerdim. "Yok canım,o kadar kötü değil." dedi, bunu duyduğuma sevinmiştim.
Gölü hiç bu kadar sessiz görmemiştim. Gecenin bu saatinde harpyalar ortaya çıkmalıydı. "Saat on gibi Harpyalar gezinmeye başlar buralarda" dedim. Tam da o sırada, bir kıpırdanma fark ettim, çalıların arasından eniştemin geldiğini görünce gülümsedim. "Of enişte, korkuttun beni!" dedim. O da "Merak etmeyin ısırmam" dedi gülerek.
http://scythee.tumblr.com
Caleb Rivers
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Caleb Rivers

Mutluyuuuuz. Empty
MesajKonu: Geri: Mutluyuuuuz.   Mutluyuuuuz. Icon_minitimePtsi Mayıs 09, 2011 3:12 am

O gece bir çılgınlık yapmayı planlıyordum.Kardeşim Kevin'i, uyurken göle atmayı düşünüyordum.Ama Hoppy ve Oliv bunu bozdular.Onların gürültüsünü uzaktan duymuştum ve hemen gölün yanında ki çalıların arasına saklanmıştım.Gölün kıyısına geldiler ve bir şeyler konuşmaya başladılar.Oliv kötü görünüyordu.Bu beni endişelendirdi.Hemen çalıların arasından çıktım.Tabii kafalarını hemen bana çevirdiler.Hoppy beni gördüğüne sevinmiş gibiydi.Ne de olsa kafa dengimdi.Oliv ise şaşırmış gibiydi ama o da gülümsedi. "Of,enişte korkuttun beni! "dedi Hoppy. "Merak etmeyin ısırmam" dedim gülümseyerek.Oliv "Caleb ! Sen ne yapıyorsun burada?"dedi.Oliv, ben kampa geleli bir ay olmasına rağmen beni çözmüştü.Yani kafamda yeni bir çılgınlık olduğunu anlamış olmalıydı. "Hiç,hava almaya gelmiştim.Sana ne oldu? Kötü görünüyorsun."dedim ona yaklaşarak.Gülümseyerek "Başım ağrıyordu.Geçti şimdi." dedi.Hoppy sesli sesli öksürdü. "Neden ayakta dikiliyoruz.Oturalım."dedi Hoppy, ve cebinden kraker çıkardı.
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

Mutluyuuuuz. Empty
MesajKonu: Geri: Mutluyuuuuz.   Mutluyuuuuz. Icon_minitimePtsi Mayıs 09, 2011 3:41 am

Caleb ve Hopişi birbirine çok benzetiyordum.Çılgınlıkta birbirleriyle yarışabilirlerdi.Kumların üstüne kendimizi attık ve Hopiş'in krakerinden yemeye başladık.Nedenini bilmiyordum ama baş ağrım tamamen gitmişti.Hopiş ve Caleb'le zaman çok hızlı geçmişti.Cebimden cep saatimi çıkardım.Saatin 21:00 olduğunu görünce direk ayağa fırladım. "Hadi gidelim,Harpyalara yakalanmak istemeyiz."dedim.Hopiş ve Caleb ayağa kalktılar ve konuşmaya devam ettiler. "Sizi seviyorum,sizin de beni sevdiğinizi biliyorum cicişler."dedi Hopiş gülerek.Caleb cicişler lafından pek hoşlanmamıştı. "Şu cicişler lafı ee pek hoşuma gitmedi Hoppy."dedi.Kahkalar arasında kulübemize döndük.O akşam uzun süreden beri ilk defa gülümsedim.
-RP BİTMİŞTİR-

Mutluyuuuuz.
1 sayfadaki 1 sayfası