Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Anna ve benn

2 posters
YazarMesaj
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

Anna ve benn Empty
MesajKonu: Anna ve benn   Anna ve benn Icon_minitimeC.tesi Eyl. 18, 2010 1:01 am

Onu kulübesinden aldım.Ne kadar güzellerdi onlara özeniyordum.
"Anna çok sağol san çok teşekkür ederim biraz değişiklik ve öneri ban iyi gelecek tabii Stevede " gülerek uzaklaştık ve kamp marketine girdik.Büyüktü Anna giysilere yorumlar yaptı ve
"Haydi seni baştan yaratalım"dedi.İlk önce korktum ama ona güveniyordum.
A. Anna Bianca Sentius
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
A. Anna Bianca Sentius

Anna ve benn Empty
MesajKonu: Geri: Anna ve benn   Anna ve benn Icon_minitimeC.tesi Eyl. 18, 2010 1:11 am

Crist,süs ve makyaj için tam adamına gelmişti.Eee Afrodit kızıydım sonuçta.İlk önce Crist'e nelerin yakışacağını düşündüm.Kafama göre yapabilirdim ama onun da fikrini almalıydım,nasıl bir şey istediğini öğrenmem gerekirdi.

"Hmm,Crist ben aklımda bir şeyler oluşturdum ama sen nasıl birşey istersin onu öğrenmem lazım.Sonuçta seni istemediğin birine çevirmemi istemezsin."dedim ve gülümsedim.

(Crist Cool )
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

Anna ve benn Empty
MesajKonu: Geri: Anna ve benn   Anna ve benn Icon_minitimeC.tesi Eyl. 18, 2010 1:21 am

"Şöyle değişik ama ilgi çekici,hoş ama sade galiba fazla çelişkili oldu ama sadece ilgi çekici olsun istiyorum" dedim.Ve kızardım.Stev için olduğunu anlaması uzun sürmedi.Gülümsedi ve beni reyonda reyona koşturdu.Çok sevecendi.Onu seviyordum.Giysi reyonuna gittik. Bana dünya kadar elbise verdi ve denemem için soyunma odasına götürdü.Bazıları komik bazıları ise güzel duruyordu.Ne zamandır bu kadar eğlenmemiştim.Tabi partiyiden sonra demeliydim çünkü ozamanda çok eğlenmiştim.Ve devam ettik...
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

Anna ve benn Empty
MesajKonu: Geri: Anna ve benn   Anna ve benn Icon_minitimeC.tesi Eyl. 18, 2010 1:29 am

Crist ona verdiğim elbiseleri deniyordu.Crist güzel bir kızdı.Süslenmek istemesinin sebebini çoktaann anlamıştım.

Bir kaç elbiseyi beğendik ve aldık.

"Evet Crist,elbiseleri aldık.Şimdide seni Afrodit kızlarının güzellik merkezine götüreyim de işimize orada devam edelim"dedim ve güldüm,o da gülümsedi.

Ve Afrodit kulübesinin yolunu tuttuk...

(Rpout:Crist sende buraya yaz sonra ben kulübeden devam ederim ama sende kulübeye yazabilirsin istersen Smile )

Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

Anna ve benn Empty
MesajKonu: Geri: Anna ve benn   Anna ve benn Icon_minitimeC.tesi Eyl. 18, 2010 1:38 am

(kulübeden devam edelim)
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

Anna ve benn Empty
MesajKonu: Geri: Anna ve benn   Anna ve benn Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 10:06 pm

RP UYGUN...

Anna ve benn
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Anna Ve Rp'ler
» Anna İle Alışveriş
» Anna B. Johnsson
» Alışveriş ve biz (Anna ve ben) :D
» Anna Maria-