Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| Medusa ve macera arayan iki melez. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Medusa ve macera arayan iki melez. Cuma Mayıs 06, 2011 4:59 am | |
| "Ne yapalım?" diye sordum Ryan'a.Plaj da yere oturmuş,etrafı seyrediyorduk.Yoğun güneş,insanı fena halde sıkıyordu. "Bilmiyorum." diye mırıldandı Ryan bıkkınlıkla.Birden eski günler canlandı gözümün önünde.Ares çocuğu Adrian ile yaptığımız büyük bir macera...Ancak o şimdi ölmüş,veya kaybolmuştu.Medusa'yla başa çıkmıştık.Aniden yerimden zıpladım.Ryan,bu aniliğimden telaşla bana baktı. "Buldum!" diye haykırdım. "Medusa!" Ryan anlamamış gözlerle beni süzdü.Birşey demesine izin vermeden kolundan tuttum ve Pegasus Ahırlarına doğru koşmaya başladık.Acemice bir ıslık çaldıktan sonra Missy ile Ryan'ın pegasusu kar tanesi önümüzde belirdi.Gülümsedim,ancak yan hala anlamış gibi görünmüyordu.Kolunu elimden kurtardı ve bana baktı. "Tanrı aşkına! Bana amacınının ne olduğunu söylermisin?"
Derin bir nefes aldım. "Eee,Amphitrite melezi.Medusa'yla büyük bir maceraya ne dersin?" Sözümü bitirmeden Ryan siinsice gülümsedi.Kılıç kullanmasını umarım iyi biliyordur diye geçirdim içimden.Taş olmak istemiyordum.Missy'in üstüne bindim.Ryan'a baktım.Kar Tanesinin üstüne binmiş,havalanmamızı bekliyordu.Havalanmaya başladık,yavaş yavaş.Kısa süre sonra Kamp'ı görebiliyorduk.Gökyüzünde olmamıza karşın Ares çocuklarının bağırışlarını işitebiliyorduk...
Em Teyze'nin Bahçe Cüceleri Mağazası uzaktan görebiliyordu.Medusa genellikle zamanını burada geçiriyordu.Yoldan geçmekte olan veya yolunu kaybetmiş olan masum insanları taşa çevirmek onun en keyif aldığı bir işti. | |
| | | Ryan Legolas Lawliet Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Medusa ve macera arayan iki melez. Cuma Mayıs 06, 2011 5:31 am | |
| Yol boyunca Medusa ile ilgili aklımda ne var ne yok taradım. Hatırladığım en önemli ayrıntı gözlerinin içine bakan insanların taşa dönüştüğü oldu. Onu bu hale Poseidon getirmişti. Pehh bende Amphitrite çocuğu olduğum için benden pek hoşlanacağını zannetmiyordum. Aslında bir sorun yoktu. Ben de Medusa'ya aşık falan değildim. Karşılıklı hoşlanmıyorduk yani birbirimizden. İyice yaklaşmıştık. Lara'ya ağaçlık alanı işaret edip '' Buraya İnelim'' dedim. Tamam anlamında başını salladı. Aslında bir afrodit çocuğu ile göreve çıkmak bana biraz tuhaf geliyordu. Sonuçta bir Afrodit kızı ne kadar iyi kılıç savurabilirdi ki ? Dönüp Lara'ya baktım. Aslında onda o ana kadar fark etmediğim bir özellik vardı.Bir Afrodit kızına göre oldukça sert bakışlı ve kendinden emindi. Bu beni fazlası ile rahatlattı. Ağaçlık alanda uygun bir yer bulup Pegasusları indirdik. Kar Tanesine geri dönmesini ve benden haber beklemesini söyledim. İsteksiz bir şekilde havalandı. Aynısı Lara da Missy'ye söylemişti. Beraber gözden kayboldular. Lara'nın bir süre gözleri daldı. Sanırım buraya ilk benim ile gelmiyordu. Medusa'nın işini bitirdikten sonra birbirimize anlatacağımız çok şeyin olduğunu düşündüm. Lara hançerini çekti. Oldukça havalı bir hançeri vardı. Bende avucumu açtım ve siyah güneş gözlüğümün elime gelmesini istedim. Gözlük elimde belirdi. Lara gülerek '' Çok süslüyüz galiba ? '' dedi. Güldüm . Gözlüğü takmasını istedim. Önce biraz şaşırdı. Dalga geçip Geçmediğimi öğrenmek için suratıma baktı. Gayet ciddi olduğumu fark edince gözlüğü aldı ve taktı. Önce bir şey söylemedi. Daha sonra kekeleyerek '' B-Bu İnanılmaz!'' diye bağırdı. Gülümsedim. Ona bir okçu olduğumu ve gözlüğün ne işe yaradığını anlattım. Dikkatle dinledikten sonra yüzünde hala o şaşkınlık hakimdi. Dalgın dalgın '' Vay be. İyimiş. Peki bu okçuluk işini Apollon çoçukları yapmaz mı ?'' diye sordu. Gözlüğü aldım. Elimdeki yarasa bilekliğe dokundum. Yarasa kanadı isimli ok ve yay takımım elimde belirdi. '' En iyi okçular hep Apollon çocuğu olacak diye bir gerekçe yok '' dedim ve sırıttım. Bir ok çektim ve Lara'ya dönüp '' En baştaki heykele iyi bak. Bir kaç saniye sonra orada olmayacak'' dedim. Aslında gözlüğü ilk kez kullanıyordum. Muhteşem bir hesap yaptı ve 1km uzaktaki heykeli 50m uzağımdaki bir hedef haline getirdi. Rüzgarı ve yayı ne kadar germem gerektiğini de hesaplamıştı. Yayı gerip oku bıraktım. Tam isabet. Heykel paramparça olmuştu. Lara şaşırmıştı. Gerçi ben de şaşkındım. bu uzaklıktan bu kadar iyi bir atış beklemiyordum. Şüphesiz bu gözlük çok işime yarayacaktı. '' Hadi gidip onu haklayalım'' dedi ve mağazaya doğru koşmaya başladı. '' Umarım dediğin gibi olur.'' dedim ve ben de peşinden koşmaya başladım. | |
| | | Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Medusa ve macera arayan iki melez. Cuma Mayıs 06, 2011 7:25 am | |
| Havalı diye iç geçirdim.Amphitrite gerçekten çok kullanışlı bir şey hediye etmişti.Afrodit ise bana sadece bir toka almıştı,şans getiren bir toka...İçimden kıskançlık duygusu geçti.Yine de duygumu bastırdım.Etrafa baktım,hafifce hıçkırdım.Burası bana eski zamanları hatırlatıyordu.Hiç birşey değişmemişti.Tabii birkaç heykel eklenmişti (!) İlerledim.Çok yavaştık,çünkü Medusa,bizi taşa çevirebilirdi. "Kokunuzu alabiliyorum." bu cılız ses,Ryan ile benim korkmamıza neden olmalıydım.Bu sesi bir yerden hatırlıyordum...Medusa! Kurumuş yaprakların sesleri etrafta yankılanıyordu.Korkuyordum,buraya ne kadar gelirsem geleyim hep korkacaktım.Derin bir nefes aldım,nefesimin sessiz olması için büyük bir çaba harcıyordum.Heykelin arkasına geçtim ve Medusa'nın olduğu yere bakmaya başladım.Gözükmüyordu beklerken birden karşıma çıktı.Korkudan dilimi yutmuştum,Ryan da öyle.En sonunda akıl edip Ryan'ı ittirdim.Heykellerin arasına karıştık.Ne kadar saklanırsak saklanalım bizi bulacaktı.Birşeyler yapmalıydık.Ryan'ın bileğinden tutup büyük bir heykelin arasına girdim.Yukarıya baktım.Tozlanmış,etrafı örümcek ağları dolmuştu.Yüzümü buruşturdum.Gerçekten iğrençti.Burada böyle durmaktan sıkılmıştım.Ryan'ı orada bıraktım,ayağa kalktım.Heykellerin arasında dümdüz ilerliyordum.Medusa'nın nerede olduğunu bilmiyordum ama tahmin etmek zor değildi,o şuan yakınımdaydı.Hemde çok yakınımda.Onu hissedebiliyordum.Eski moda parfümü onun yerini fena bir şekilde belli ediyordu.Aniden durdum.Etrafa bakmaya başladım.Yanıma baktığımda "Beni mi arıyorsun?" diye bir ses işittim.Aniden karşıma baktım.Oradaydı!Tam karşımda.Elini beline koymuş,bana sinsice bakıyordu.Korkumu gizlemeye çalıştım ama pek başarılı olduğum söylenemezdi.Hemen gözlerimi kapattım.Ben...Ben ne yapacağımı bilemiyordum.Korkuyordum.Bana gittikçe yaklaştı.Ellerini saçlarımda hissettim.Ne yaparsam yapayım kalbimin hızla atmasına engel olamıyordum.Çok düşündükten sonra saçımda olan ellerini aldım ve uzun tırnaklarım ile çizik attım.Küçük bir kan parçası elime gelmişti.Onu takmayarak elimi aşağıya indirdim.Medusa kısa süre bekledikten sonra güldü.Gülmesini beklemiyordum ama ondan herşey beklenirdi.Gülmesini derinleştirdi. "Sert bir Afrodit kızı,haa." onu göremiyordum ama güldüğünü tahmin edebiliyordum.O beni çok tatmıyordu,belki kısa süreliğine eğlence. "Yine geldin Afrodit kızı demek.Bu sefer hangi melezi getirdin,bakalım." dedi daha sonra kahkaha attı.
"Seni tekrardan mahvedecek bir melez olacağına emin olabilirsin." dedim,içimdeki bütün kini dışarıya savurarak.Medusa'nın kahkahası bir anda kesildi. "O kadar emin olma,melez." diye fısıldadı. | |
| | | Ryan Legolas Lawliet Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Medusa ve macera arayan iki melez. Cuma Mayıs 06, 2011 8:23 am | |
| Bir şeyler yapmam gerekiyordu. Lara tehlikedeydi. Eğer şu anda medusanın önüne atlarsam önce beni daha sonrada Lara'yı taşa çevirirdi. Hayır buna izin veremezdim. Bir plan yapmalıydım. Ben bir okçuydum. Gözlerim kapalı nasıl ok atabilirdim ki ? Ben bunları düşünürken Lara bütün öfkesiyle bağırdı "Seni tekrardan mahvedecek bir melez olacağına emin olabilirsin." Medusanın kahkahasının kesildiğini fark ettim. Ellerini Lara'nın üzerinden çekti ve ''O kadar emin olma,melez." dedi. Beni arıyordu. Bulması da çok uzun sürmeyecekti. '' Amphitrite oğlu. Gel buraya da sana gününü gösteriyim. Annen olacak yosun bozuntusunu hiç sevmem zaten. Poseidon ile aram onun yüzünden bozulmuştu. Ben de acısını senden çıkartırım'' dedi tıslama ile karışık bir ses ile. Annem olacak yosun bozuntusu ha ? Bunun acısını fena alacağım Medusa . Ona gününü gösterecektim. Nerede olduğunu görmek için heykelden kafamı uzattım. Sol taraf boştu. Tam sağıma dönerken '' Demek bu sefer bana bu yakışıklıyı getirdin '' diye tısladı. Bir küfür savurdum ve gözlerimi kapattım. Medusanın nefesi ensemdeydi. '' Şu ana kadar aldığım en iğrenç iltifat '' dedim. Sinsi bir kahkaha attı.'' Üvey baban benim neyime aşık olmuştu biliyor musun Ryan ? Gözlerime. Buz mavisi gözlerime. Hadi sende bak o gözlerin içine. Sadece bir bakış. Merak etmiyor musun ?. Evet gerçekten çok merak ediyordum. Gözlerim yavaş yavaş açılıyordu. Tam gözlerinin içine bakıcaktım ki '' Hayır Ryan yapma seni kandırıyor'' diye bağırıp koca bir taşı Medusa'ya fırlattı Lara. Yaratık tısladı ve benden uzaklaşmaya başladı. Lara'yı istiyordu. Lara çığlık atarak kaçmaya başladı. Ama Medusa arayı giderek kapatıyordu. Lara'nın ayağı taşa takıldı ve yere kapaklandı. Başını çarpmıştı,Lara'nın başı kanıyordu. Zorlukla ayağa kalktı. Tam bir adım atacak oldu ki MEdusa onu kolundan tutup kendine çevirdi. Lara bir çığlık attı. Hayır! Lara lütfen gözlerini kapatmış ol ! diye bağırdım. Medusa tısladı. Bana yaptıklarının aynısını Lara'ya da yapıyor büyü konuş gibi bir şey ile etkilemeye çalışıyordu. Lara her ne kadar Afrodit kızı da olsa bir süre sonra karşı koyamayacak ve gözlerini açacaktı. Bir plan yapmam lazımdı. Zamanım azalıyordu. Lara ''Hayır bakmayacağım '' diye çığlık atmaya başladı. Daha fazla dayanamayacağını anladım. Benden çok uzaklardı. Yanlarına gitmeye çalışsam Medusa Lara'ya bir zarar verebilir yada beni taşa çevirebilirdi. Birden gözüm Medusa'nın arkasındaki su borusuna ilişti. Bu kadın anneme büyük hakaret etmişti. ''Yanımda ol Anne '' diye içimden geçirdim ve odaklanmaya çalıştım. Su seslerini düşündüm. Borudan su geçtiğini ve sığmayıp boruyu patlattığını düşündüm. Hayır yapabileceğimden fazla ileri gidiyordum. Gözlerim kararmaya başım ağrımaya başladı. Tam yere yığılacaktım ki Lara'nın Hayıır diye bağırması ile irkildim. Bir dostumu daha kaybetmiyecektim. Bu sefer yenilmeyecektim. Aniden arnımdan bir şeyler çekilmeye başladı ve borular patladı. Medusa ne olduğunu anlayamadan etraf su ile dolmaya başladı. Yüksek basınçlı su Medusayı sersemletti. Okumu çektim. Çok tehlikeliydi. Yanlışlık ile Lara'yı vurabilirdim. Tek bir şansım olacaktı. Apollon'a yanımda olması için dua ettim. Oku Yaya taktım. Görmememe rağmen Medusanın nerede olduğunu hissediyordum. Heykelin arkasından çıkıp suların arasına bir ok fırlattım. Ardından geçen saniyeler sanki saatler gibi geldi. Ya Lara'yı vurursam ne olacaktı? O anda Medusa ''Ahhh'' diye inledi. Lara hala yerdeydi. Sular başındaki kanı temizlemişti ama yara hala kanıyordu. Birden hiç beklemediğim bir şey oldu. Lara hançerini çekti ve Medusanın ayağına sapladı. Medusa bir anda şoka girdi. Titremeye başladı ardından hareketsiz kaldı. Lara cılız bir sesle bana seslendi '' Çabuk ol Ryan. En fazla 30 saniye bu halde kalacak ''. Sesinden acı çektiği belliydi. Hiç düşünmeden olanca hızımla koşmaya başladım. Medusanın bakış açısından değilde Heykellerin kapattığı kısımdan koşuyordum. Medusa yavaş yavaş ayılmaya başlıyordu. Medusa ile aramda 2 metrelik bir heykel vardı. Omuzları bir insanınkinden çok daha genişti. Var gücümle ona doğru koşmaya başladım. Bu sırada Medusa ayağa kalkmış Kahkalar atmaya başlamıştı. Lara'ya döndü. İşin bitti Afrodit kızı diye bağırarak elini havaya kaldırdı. Tam o iğrenç tırnaklarını bayılmak üzere olan Lara'nın suratına indirecekti ki Heykelin omzuna atlayıp oradan Medusa'ya doğru bağırarak atladım . ''Zamanın Kumları '' isimli hançerimi kabzasından çektim ve o anda bana doğru dönen Medusa'nın kafasına sapladım. Kum olup yok olmaya başladı. 10 saniye sonra tamamen yok olmuştu. Kumların arasındaki hançerimi almak için eğildiğimde baygın yatan Lara'yı gördüm. Hançeri umursamadan ona doğru koşmaya başladım. Ağır bir darbe almıştı. Son enerjisini hançerini Medusaya saplamak için kullanmıştı. Yere çöktüm. Başını dizlerimin üstüne aldım. Öksürdü ve yuttuğu suları tükürdü. Durumu iyi değildi. '' Lara , Lara '' diye seslendim. Yerde duran çantasını işaret etti. O anda ne demek istediğini anladım. Tanrıların yiyeceğinden bahsediyordu. Bunun her türlü yarayı iyileştirebileceğini duymuştum. Başını yavaşça suya bıraktım ve çantasına koştum. Çantanın içinde bir sürü makyaj malzemesi arasında yiyeceği buldum. Koşarak Lara'nın yanına döndüm ve yemesini sağladım. Yara tavaş yavaş kapanmaya başladı ama tam olarak iyileşmiyordu. Lara'nın gözleri hala kapalıydı. '' Lütfen gözlerini aç. Lütfen yardım edin.'' diye göğe bağırdım. O anda Lara gözlerini güçlükle açtı. '' Her şeyi berbat ettim değil mi ? '' diye sordu. Şaşkınlığımı gizleyemiyordum. ''Saçmalama sen hayatımda gördüğüm en sert Afrodit kızısın'' dedim ve Lara'ya sarıldım. Yaşıyordu Ölmemişti. Sevinçten ne yapacağımı bilmiyordum. Bir kaç dakika sonra iyice kendine geldi ve ayağa kalktı. O anda aklıma dank etmişti. Medusa Lara ya bir başka melez mi getirdin bana ? diye sormuştu. Bunun eve bakıp dalmasıyla bir alakası olduğunu düşündüm ve Kendimi Tutamayıp sordum '' Medusa neden sana öyle dedi ? Bir başka melezi mi getirdin derken neyi kast ediyordu?'' Suratında ki ifadeden uzun ve yaralı bir konuya değindiğimi fark etmiştim. Lara Bana döndü ve anlatmaya başladı. | |
| | | Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Medusa ve macera arayan iki melez. Cuma Mayıs 06, 2011 9:22 am | |
| Derin bir nefes aldım.Geçmişimi anlatmayı sevmiyordum,özellikle kötü olanları.Ama bilmeye hakkı vardı.Yutkundum.Bir yandanda sözcükleri toparlamaya çalışıyordum. "Ben,Kamp'ın kökenlilerinden biriyim.Eskiden,Adrian diye bir melez vardı.Adrian Black.Ares çocuğu.O,gücü ile Percy'den sonra en dillere destan melezdi.Onunla buraya gelmiştik.Sırf macera olsun diye." Gülmeye çalıştım.Eski zamanlar gözümde canlanmaya başlamıştı.Gözlerimi yere diktim ve sözlerime devam ettim. "Beni,aynı senin yaptığın gibi kurtarmıştı.Ama o...o" dedim sözcüklerimi devam ettiremeden hıçkırmaya başladım.Ryan elini omzuma koydu. "Anlatmak zorunda değilsin,Lara." Göz yaşlarımı sildim.Kafamı iki yana salladım. "Hayır,hayır.Anlayacağım...Yine macera niyetine bir yere gitti...Ama...Geri dönemedi." Etrafa baktım. "Kabadayılık taslasa da,melezleri sinir etse de çok iyi biriydi.Buralar bana onu hatırlatıyor.Tüm kamp yıkılmıştı,Tanrılar bile." birkaç kere hıçkırdıktan sonra gülümsedim. "Yine de geçti değil mi?" Ryan kafasını salladı.Sessizliği benim acemi ıslığım bozdu.O kadar çok kısık çıkmıştı ki ben bile çok zor duymuştum.Ryan gülümsedi ve daha güçlü bir ıslık çalmasıyla pegasuslarımızın karşımızda belirmesi bir oldu.Sanki onları çağırmamızı bekliyorlar gibiydi.Öğlen çıkmıştık ancak şimdi etraf çok karanlıktı.Normal de telefonuma bakardım ama malesef yasaktı.Yine de ben kullanıyordum,tabii ki sadece Melez Kamp'ında.Prgasuslarımıza bindik.Hafifce havalandık.Yol boyunca hep güldük,konuştuk,muabbet ettik.Adrian'ı unutmuştum bile,ya da unutmaya çalışıyordum.Gözlerim yavaş yavaş kapanmaya başlammıştı.Ağlayınca böyle ouyordu işte.Gözlerimi açınca karşımda sabırsızlıkla bekleyen Ryan'ı gördüm.Gözlerimi açtığımı görünce hemen üstüme yürüdü. "Tanrı aşkına! Ne kadar derin uykun var.Bir saattir uyanmanı bekliyorum." Ryan'ın sözlerini duymazdan gelerek pegasusumun üstünden kalktım.Kalkmamla berabar Missy'in uçması bir oldu.Sanırım çok sıkılmıştı.Onun arkasından Kar Tanesi uçtu.Ryan'a el salladım ve arkamı dönüp sersemce yürümeye başladım. "Afrodit kızı?" dedi Ryan.Ona döndüm.Çantamı göstererek sırıttı. "Çantanı unuttun." Gülümsedim.Yanına yaklaşıp çantamı elinden aldım.Gülümsedim. "Seninle takılmak çok eğlenceliydi,Ryan.Birgün yine yapmalıyız." o da kaasını salladı ardından gülümsedi.Birlikte kulübelerin olduğu yere doğru yöneldik.Yol boyunca yine konuştuk.Birbirimize anlatacak çok şeyimiz var gibi gözüküyordu.Geldiğimizde ona el salladım ve kulübeme ilerledim.İçeriye girdiğimde tüm kardeşlerimin uyumuş olduğunu gördüm.KIyafetlerimi değiştirip püjamlarımı giydikten sonra bende yatağıma girdim.Gerçekten de üşümüştüm.Yorganıma sıkıca sarıldım ve uyumaya başladım.Bugün gerçekten de çok eğlenmiştim! | |
| | | | Medusa ve macera arayan iki melez. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|