Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Serena Su Hanzadeoğlu

2 posters
YazarMesaj
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Serena Su Hanzadeoğlu Empty
MesajKonu: Serena Su Hanzadeoğlu   Serena Su Hanzadeoğlu Icon_minitimePerş. Mayıs 05, 2011 3:56 am

Son günlerde kampta fazlasıyla canım sıkılıyordu. Yapacak hiçbir şey yoktu. Kardeşlerimin çoğu tatile gitmişti. Eh doğal olarak diğer melezlerde tabi… Çok nadir kişiler kamptaydı. Dersliğe ise gelen bile yoktu. Kılıç çalışmaktan, kitap okumaktan ve ders çalışmaktan sıkılmış biri olarak kendime hobi aramam gerekirdi. Son olarak birkaç yeni melezin tavsiyesi ile dersliklere göz atmaya gittim. Girmediğim derslik yoktu ki? Listeye bakarken en sondaki isim dikkatimi çekmişti. ‘Dövüş Sanatları Sınıfı’ mı? Belli ki yeni açılmıştı. Gülümseyerek ne yapacağıma karar verdim. Kesinlikle bu benim için gerekliydi. Son günlerde etrafımda oldukça dayaklık insan vardı. Büyük ihtimalle eğitmenimle de iyi anlaşırdım. Hiç zaman kaybetmeden ayaklarımı dersliğe doğru hareketlendirdim. Beş dakika sonra dersliğe varmıştım. Etrafta kimsecikler yoktu. Ne dövüş sanatını öğrenenler ne de çalışanlar… Oldukça sessiz. Bundan memnundum aslında. Sessizliği severdim. Cebimdeki mp3’ü çıkartıp kulaklıklarını taktım. En sevdiğim parçalardan birini açarak eğitmenimi beklemeye başladım. Kim olduğunu oldukça merak ediyordum.
Zack Cliff Burton
Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Zack Cliff Burton

Serena Su Hanzadeoğlu Empty
MesajKonu: Geri: Serena Su Hanzadeoğlu   Serena Su Hanzadeoğlu Icon_minitimePerş. Mayıs 05, 2011 7:31 pm

Dojo'nun dövüş alanından giriş bölümüne girdiğimde Serena'yı meraklı bir şekilde müzik dinlerken buldum. Gülümseyerek yanına gittikten sonra beni farketmesi için kulaklığını kulağından çıkartmak zorunda kaldım. Serena şaşırmış bir şekilde dönüp bana baktıktan sonra gülümseyerek ''Demek öğrencim olmak istiyorsun. Senin için aklımda çok iyi bir stil var ama ilk önce bana neden dövüş sanatlarını öğrenmek istediğini söyleman gerekiyor'' dedim ve kendime sert bir kahve koyduktan sonra koltuğuma oturup cevabını bekledim.

Serena Su Hanzadeoğlu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Serena Su Hanzadeoğlu
» Serena Su Hanzadeoğlu
» Serena Su Hanzadeoğlu
» Serena Su Hanzadeoğlu
» Cansel Emilie Hanzadeoğlu.