Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Basketbol Darbesi

YazarMesaj
Calvin Drake Westin
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Calvin Drake Westin

Basketbol Darbesi Empty
MesajKonu: Basketbol Darbesi   Basketbol Darbesi Icon_minitimePerş. Mayıs 05, 2011 12:19 am

Arkadaşlarla basketbol sahasında maç yapıyorduk. Apolon çocukları çoğunlukta olmak üzere Ares’ten ve diğer kulübelerden birkaç kişi vardı. Biz yeniyorduk ama arada hiç fark yoktu. Maç kıyasıya geçiyordu. İki takım biraz da seyircilerin etkisiyle gaza gelmişti. Bütün gücümüzle oynuyorduk. Tabii aynı zamanda da bunun bir etkisi olarak da çok serttik. Fauller birbiri ardına yapılıyordu. Dave topu bana attı. Koştum ve tam topu potaya atacakken rakip takımdan biri beni sertçe itti. Kolumun üzerine yere yapıştım. Kolum çok acıyordu. Sadece “Lanet olsun!” diye bildim. Kolumun çok kötü olduğunu far edince beni hemen kaldırdılar ve revire götürdüler. Kız gibi çığlık atmamak için zor tutuyordum kendimi. Bugüne kadar bir sürü acıya dayanmıştım buna da dayanabilirdim. Ancak şunu da öğrenmiş oldum ki kol acısı bambaşkaydı. Kesin kırılmıştı. Büyük eve geldiğimizde revire gittik. Arkadaşlar beni bırakıp gittiler. Doktorluk görevini tanımadığım bir Apollon çocuğu yapıyordu. Hemen benimle ilgilendi. Abuk sabuk bir şeyler yaptıktan sonra “Kolun kırılmış.” dedi. Dalga geçerek “Yemin et.” dedim ama sonra kolumun çok acıdığından dişlerimi sıktım. Melez hemen benim kolumu alçıya alıp şifa gücünü kullanmaya başladı. Yarım saat anca canımı acısı geçmişti. Ancak oynattığım an acıyordu. Apollon çocuğu “Kolunu alçıya aldım. Kıpırdatmamaya dikkat et, gidebilirsin.” dedi. Ayağa kalktım ve revirden çıktım. Kolum iyileşir iyileşmez beni iteni bulup dövmeyi planlıyordum. Bunu çok hak ediyordu. Büyük evden çıktıktan sonra kulübeme doğru yürümeye başladım. Biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı.

Basketbol Darbesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Basketbol Takımları
» 1. Melezler Arası Basketbol Turnuvası...
» Titan,basketbol topu,oyun e tabii ki ben