Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bu da Neyin Nesi?

2 posters
YazarMesaj
Isabel Catherine Senta
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Isabel Catherine Senta

Bu da Neyin Nesi? Empty
MesajKonu: Bu da Neyin Nesi?   Bu da Neyin Nesi? Icon_minitimeSalı Mayıs 03, 2011 3:41 am

Rüzgarla dağılan saçlarımı düzeltmeye çalışıp göz yaşlarımı sildim. Esh'e dönüp gülümsemeye çabalayarak 'Hadi gidelim buradan.' dedim.
Ve Styks Irmağı'ndan çıkıp yolumuza devam ettik. Nereye gittiğimizden
hiç bir fikrim yoktu. Ama anlayamadığım bir şekilde Esh'e güveniyordum.
Yer altının kasveti iyice içime dolmuş, az da olsa sahip olduğum huzuru
alıp götürmüştü. Sıkıntılı bir iç çekiş kaçtı dudaklarımdan...
Eliesha anında bana döndü.

'Burası hep böylemidir Esh?' dedim dudaklarımı büzerek. Dudaklarında yaramaz bir gülümseme belirdi. 'Burası Hades'in bölgesi canım. Nasıl olmasını bekliyordun ki?' dedi elleriyle etrafını göstererek.
Kelimelerinin arasına bir havlama sesi karıştı. Arkama döner dönmez
siyah, korkunç, ağzından salyalar akan bir köpekle karşı karş
ıya geldim. 'ESh sanırım bana söylemen gereken bir şey unutmuşsun.' dedim Eliesda' ya bakmadan. Gözlerimi köpekten ayıramıyordum çünkü.'Şey Sid bu Cerberus. Ve onun altından geçmeyi başaramazsak sanırım bizi yiyecek. Umarım yeterince açıklayabilmişimdir.' 'Ah merak etme öleceğimi çok iyi anladım.'
Diona Arsinoe Stanislaus
Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
Diona Arsinoe Stanislaus

Bu da Neyin Nesi? Empty
MesajKonu: Geri: Bu da Neyin Nesi?   Bu da Neyin Nesi? Icon_minitimePerş. Mayıs 05, 2011 11:19 pm

Sydney'in korkusunu anlayabiliyordum çünkü şu an bende Cerberus'dan yeterince korkuyordum. Sadece buradan geçebileceğimizi biliyordum. Eh, ne kadar olunabilirse yer altında o kadar pozitif olmaya çalışıyordum bende. Gözlerimi önce Cerberus'a diktim, ardından da kolay ölüm sırasına çevirdim. Bizim o sıradan sorgulanmadan ve Cerverus'a yakalanmadan geçmemiz gerekiyordu. İstemsiz bir iç çekiş ile Snney'e döndüm. "Snney bak şimdi sağdaki sorgu sırasına değil soldaki kolay ölüm sırasına geçicez. Soldaki sıra direk Asphodel çayırlarına gidiyor. Orada ölüler sorgulanmadan geçtikleri için hızlı bir sıra." dedim ve duraksadım. Snney dikkat kesilmiş bir şekilde sıralara göz atıyordu. Anladığını bildiğim için sözlerime devam ettim. "Şimdi biz soldan geçicez. Sıra bize geldiğinde Cerberus'un altından hızlıca koşturucaz. Ama çok dikkat et ki köpeğin altında kalmayasın. Zaten karşı tarafa geçtikten sonra biraz ilerlersek Cerberus peşimizden gelemez." dedim ve bana tamam anlamında başını sallasa da şaşkınlıkla oraya bakan Snney'in vereceği tepkiyi merak ederek ona doğru bakmaya başladım.

Bu da Neyin Nesi?
1 sayfadaki 1 sayfası