31- Kulübende başına ilginç bir olay gelmesiyle ilgili rp yazacaksın.
Mekan: Ait olduğun kulübe
Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.
Çoğu zaman yaptığım gibi yine pencereden bakıyordum.Önümden geçen melezlerle tanışıyor,yeni arkadaşlar ediniyor ve gıcık olduklarıma laf atmaktan keyif duyuyordum.Oradan geçip,kulübesine giren Ange'ye her zamanki gibi sataştım:
"Hey Ange!Yine yüzmeden mi geliyorsun.Melez balık olmayı mı planlıyorsun?" diyip kahkaha attım.Aslında hiç komik değildi ama Ange'ye sataşmayı seviyordum.O da gülerek:
"Senin gibi orada saksı olmaktan iyidir." dedi.Ben de bağırarak:
"Hey buraya gel Ange!" dedim.Ange gülerek geldi.
"Ne var Sat?Yine ne yapacaksın?" dedi.Ben de izleyip görmesini söyledim.
Koşa koşa kulübenin en üst penceresine çıktım.Oradan da çatıya atladım.Çatıya çıkarak:
"Ange bak sana atlayacağım." dedim.
"Hey Sat,sen delirdin mi?Şimdi Athena gelecek!" diye bağırıyordu.Ama ben onu tınmıyordum.Aşağıya beni kimse indiremezdi.Ben atlayacaktım.Aşağıdan Ange bağırıyordu:
"İn oradan Sat!İn!!" Ben de bağırdım sonunda:
"Geliyorum!!" diye.Ve atladım..
Kendime gelmeye başladığımda Ange'nin sesi duyuluyordu:
"Ne yapıyorsun sen Sat?Kahraman mı oldun?"
Bense kendimce cevap veriyordum:
"Ah Ange!Kahraman olduğumu kabul et."
"Ben ederim de bakalım tanrıçam ne diyecek?"
Kalktığımda etrafımda bir sürü melez vardı.Herkes bana gülüyordu.Ben de bağırdım:
"Gülmeyin hepinize ok saplarım!" dedim.Herkes susmuştu.Tabi bir iki kıkırık melez dışında.O sırada Laudomia'yı görmüştüm:
"Hah bak sen Sarı'ya kahraman mı oldun?Ne kahramanı?Çatı Kahramanı mı?" diyerek güldü.Ben de güldüm:
"Çatı kahramanı.Evet ben oyum!" dedim ve ayağa kalktım.Annalynne bana yaklaşarak:
"Kırık falan var mı?" dedi.Yanında kardeşleri Alexandra ve Selly de vardı.Teşekkür ederek biraz daha ilerledim.Apollon çocukları dizilmiş bakıyorlardı:
"Bir şey yok kuzenler." diyerek oradan da geçtim.Neredeyse herkes oradaydı.Bana bakanların hepsine teşekkür ederek geçtim.Yolun sonunda ise "Beni sizler yarattınız!" diyerek güldüm.Ama birden "Hii!" diye bir ses duyuldu.Arkamı döndüğümde ne göreyim!Athena..
Hemen durumu toparlamaya çalıştım:
"Tanrıçam.."
"Satellite.Bu vurdumduymazlık niye?Sakın bir daha yapma!" dedi.Kızmış görünüyordu.Daha da kızdırmamak için tamam dedim ve kulübeme koşa koşa gittim ve kapımı kapadım.Ange'nin yanından geçerken de "Teşekkürler kuzi." dedim.Onu seviyordum ama neden böyle bir şey yaptığımı anlayamıyordum..