Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Lara Adams x Hanna Olivia Marin

3 posters
YazarMesaj
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

Lara Adams x Hanna Olivia Marin Empty
MesajKonu: Lara Adams x Hanna Olivia Marin   Lara Adams x Hanna Olivia Marin Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 7:04 am

Arena da yerlere damlayan terlerimi kolum ile sildim.Bu benim ikinci düellomdu.Büyük düşmanım Hera çocuğu ile yapacaktık.Elbette korkmuyordum.Sadece heyecanlıydım.Tabii bu da kısa sürecekti.Bileğimdeki lastik toka ile saçımı toplarken bir yandan da rakibim Hanna'yı bekliyordum.Yerimde duramıyordum.Kılıcım ile Hanna'nın üstünden gelebileceğimi düşünüyordum.Bir Afrodit kızı olsam bile kavgayı severdim.Eskiden,melez olduğumu öğrenmeden önce gerçekten bende kavgadan iz yoktu.Herkez beni süslü son derece makyalı biri olarak tanrdı.Öyleydim tabii.Ama Melez Kampı'na gelince insan değişiyor azizim.En büyük örneği biz Afrodit kızlarıydık.Ares çocuklarının insanları sinir eden lafları tüm alanda yakınlanıyordu.Afrodit ile Hera kulübesinin tezavuratları da sessiz kalmıyordu.Herkez bana ve biraz sonra gelecek olan rakibim Hanna'yı konuşuyordu.Bu,büyük bir olay yaratabilirdi.Etrafa bakıldığında Afrodit kulübesinin giymiş oldukları fosforlu kıyafetler dikkat çekiyordu.Gülümsemeye çalıştım.Hadi ama,o kadar kötü sayılmazdı.İlerideki düzlükte Hanna gözükmeye başladı.Onun tarafına döndüm ve kılıcımı sıkıca kavradım.Kısa süre sonra Hanna karşımdaydı.Evlilik Tanrıça'sının kızı,ten rengi bluz ve mavi bir eşofmanı tercih etmişti.Onun giydikleri benim giydiklerim yanında sönük kalıyordu. "Korkuyor musun canım?" dedim,canım kelimesini iğneleyerek.Hanna cevap vermedi ama içinde bana büyük bir nefret beslediği belli oluyordu.Derin bir nefes aldım.İşte başlıyorduk.Bu an için neredeyse bir hafta çalışmıştım ve işte başlıyordum...İçimi itiraf edemediğim bir duygu kaplamıştı.Bu işin hemen bitmesi için can çekişiyordum.Bir Hera melezinin güçlü olacağını sanmıyordum ama kim bilirdi ki? Bu düşüncelerime göz devirdim.Hakemimiz Zellanda da yerini alınca tekrar alnımdaki terleri kolumun tersiyle sildim.Herkez susmuş,Zellanda'nın düelloyu başlatmasını bekliyordu.Bende öyle.Göz ucuyla Hanna'ya baktım.O da bu düelloyu takmamaya çalışıyordu ama korktuğu belli oluyordu.Bunu özel gücümle farketmem gerekmiyordu.Zaten yüzü onu yeterince ele veriyordu.Kılıcımı sıkıca kavradım ve beklemeye başladım. "İyi şanslar,Hanna.Buna ihtiyacın olacak." dedim sakince Hanna'ya bakmadan.Duymadığım bazı şeyler mırıldandıktan sonra o da benim gibi yerini aldı.İşte başlıyordu...
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

MesajKonu: Geri: Lara Adams x Hanna Olivia Marin   Lara Adams x Hanna Olivia Marin Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 9:37 am

Lara utanmasa,abiyeyle gelecekti düelloya.Yüzüne boyayı boca etmiş gibiydi.Onun yüzünde ki boyayla bizim kulübeyi boyardık,diye düşündüm.Kimse görüp,deli sanmasın diye,arkamı dönüp kıkırdadım.Önüme döndüğüm de bize doğru gelmekte olan Zell'i gördüm.Lara'yı rezil edebilmek için her şeyi yapacaktım.O benim en azılı düşmanımdı.Satir dostum Kill,bana güven verircesine gülümsedi.Zell "Hazır mısınız?" dediğinde kendimi toparlayamamıştım bile.Cebimden Death'ı çıkardım.Lara, bana ölümcül bakışlar atıyordu.Bende ona karşılık verdim.Afrodit Kulübesi'nin melezleri "Lara,Laraa!"diye tezahürat yapmaya başlamışlardı.Lara "Hazırım."diye bağırdı."Hazırım."dedim.Kendimi kanıtlamak gibi bir çabam yoktu Tanrılara şükürler olsun ki.Zell "Başlayın."diye bağırdı.Ama pek başlayamadık.Ben Lara'ya o da bana bakıyordu.Henüz ikimiz de başlangıç hamlesini yapmamıştık.Melezler yuhalamaya başladılar.Tam o sırada Lara başlangıç hamlesini yaptı.Kılıcıkafama doğru savurdu.Kafamı eğmeseydim muhtemelen kopardı.Ve Lara hiç şüphesiz bunu ganimet olarak alırdı.Aklıma Silah Düşürme Manevrası geldi.Ne demişti Serena.'Kabzasına vuracaksın.' Kılıcımla Lara'nın kılıcının kabzasına vurmaya çalıştım.Ama o, ne yapacağımı biliyormuş gibi geriye çekildi.Melezler tezahürata devam ediyordu.Hemen atağa geçtim.Lara'nın üzerine atıldım.Kılıcını yüz hizasında tutmuştu.Gelen kılıç darbelerini savuşturabiliyordu.Yine düşünmeye başladım.Serena ne demişti.'Karşındakini şaşırtırsan kazanman kolaylaşır.' Hemen şaşırtma hareketini uygulamaya başladım.Kılıcı diz hizasına götürdüm.O hemen kılıcını aşağıya indirdi.Kılıcımı yüz hizasına çıkarttım,kılıcının konumu değişti.Kılıcı yüz hizasına getirdiğim de yanlışlıkla,yüzünde bir kesik açtım.Tüm Afrodit kulübesi yuhladı.İçimin yağları erimişti aslında ama,bir yandan da üzülmüştüm.Kimsenin canını yakmak istemezdim.Lara,hemen elini yüzüne götürdüğü ve elinde ki kanı görünce sarsıldı.Onun için yüzü çok önemliydi. "Umarım,iyileşir Laracığım."dedim abartarak.Lara'nın nefreti 10 kat artmış olmalı ki hemen üzerime atıldı.Gözleri ateş saçıyordu.Kılıcımın kabzasına bir kaç kez vurmaya çalıştı.Ama hepsini savuşturdum.Yüzümde alaycı bir ifade olduğuna emindim.
Zellana L. Tyler
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Lara Adams x Hanna Olivia Marin   Lara Adams x Hanna Olivia Marin Icon_minitimePaz Mayıs 01, 2011 12:07 am

1. Tur sonuçları ;

Lara : Oldukça iyiydi. Uzunluktan puan kırmak zorunda kaldım. Ayrıca ilk başladığın için bu puanına yansıyacaktır. Puanın 6.

Hann : Betinlemeler ve anlatım biçimi oldukça iyiydi. Puanın 5.

2. Tura geçebilirsiniiiz !
Lara Adams
Lara Adams

MesajKonu: Geri: Lara Adams x Hanna Olivia Marin   Lara Adams x Hanna Olivia Marin Icon_minitimePtsi Mayıs 02, 2011 12:59 am

(Öncelikle,karışmak gibi olmasın ama düelloya 2. turda başlanması gerekiyordu.Hanna hemen başlatmış,puan kırılması gerekmez mi?)

Yüzümdeki derin çizgi yüzünden inledim.Elimdeki kan midemi bulandırıyordu.Bu bile konsantremi bozmama neden oluyordu.Elimi üstüme sildim.Kanın bir bölümü üstüme geçmişti ancak kan kuruduğu için elimde de kırıntıları vardı.Kanı görmezden gerek Hanna'nın üstüne yürümeye başladım.O kadar kızmamıştım,iyileştirme iksirim vardı.Bunu en iyi arkadaşım Apollon çocuğu Ange ile yapmıştık.Apollon çocuklarının yetenekleri vardı,onlar istediği kişiyi iyileştirebiliyordu.Ancak bu kızmamı engellemiyordu.Hızla kılıcımı yüzüne savurdum.Hazırlıklıydı,kurtulmuştu.Yüzüne alaycı bir gülümseme yayılmıştı.Bu ona olan nefretimi bin kat arttırmıştı.Kardeşlerim tezavurat yapmıyorlardı çünkü,çok heyecanlıydılar.Yüzümdeki çizik onları çok üzmüştü,Hera kulübesini ise tam zıttı.Derin bir nefes aldım.Hanna beni pek fazla takmıyordu.Ancak biraz sonra bu büyük bir sorun olarak ona gelecekti.Sakince yanına yaklaştım.Hanna ne yaptığımı anlamamıştı,ancak tedbir olarak birkaç adım gerilemişti.Bir kaç dakika sakince yaklaştım,Hanna artık alışmıştı.Onu korkutmaya çalıştığımı sanıyordu.Bir adım daha yaklaştım,aramızda beş-altı adım mesafe vardı.Hanna gerilememişti.Kılıcımın uzunluğuna baktım.Eğer sertçe atarsam,Hanna da kalıcı bir yara çıkabilirdi.Normal de böyle birşey yapmak istemezdim,düşmanım bile olsa.Ancak beni çok kızdırmıştı.Sakinliğimi koruyarak hızla kılıcımı kılıcına attım.Hanna'nın kılıcı yere düşmüştü,kendisi ise şaşkınlıkla kılıcına bakıyordu.Şaşkınlığından yararlanarak ayağına tekme attım.Bu pek yaralı olmamıştı ama birkaç adım sendelemesini başarmıştım.O daha doğrulamadan bir tekme daha attım.Hanna bu sefer yerde acı ile kırvılıyordu.Yerden kılıcını aldım.İki kılıç ile üstüne yürüdüm.Yüzüne benim yüzümde ki sıyrıktan biraz büyük bir çizik attım.Bu çizik çok derin olmuştu.Hanna'nın yüzünde ki çizikten akan kanlar durmak bilmiyordu.Hanna yarasına dokunmak,derinliğini bilmek istiyordu ancak onu bir kez daha yaralamamdan korkuyordu.Vicdanlı davranıp kılıcını geri mi vermeliydim? Kahramanlar öyle yapardı ancak benim kahramanlık yapmam gerekmezdi.Bu yüzden bu kılıcı ona asla vermeyecektim.Kendisi almalıydı,tabii önce çiziğin acısı dinmeliydi. "Seni sersem,Afrodit kızına bulaşmayacaktın!" dedim,kızgınlıkla.Hanna bana bakmıyor,gökyüzüne bakıyordu.Nedenini anlamamıştım,zaten merak bile etmiyordum.Bağırdıktan sonra kılıcı ile ayağına bastırdım.Hanna'nın çığlığı etrafı sessizliğe boğmuştu.Bir kaç dakika geçtikten sonra sessizliği Afrodit kulübesinin alkışları bozdu.Kılıcı çektim de çok küçük bir çizik olduğunu farkettim.Bu,ona yapacaklarım yanında sönük kalırdı.Aklımdan bir sürü plan geçip gidiyordu.Ancak ben bana en yakın olanı seçip iki kılıç ile birlikte kolunu hedef alarak koşmaya başladım.Tam kılıcımı çekip kolunda büyük bir yara açmayı planlarken Hanna lanet kalkanı ile beni engellemişti.Bu sarsıntıdan dolayı birkaç adım sendeledim.Yine de dengemi tam olarak kaybetmiş değildim.Hanna benim bu açıklığımdan yararlanarak ağırlığını sağ bacağına vererek kalktı.Çok acı çektiği belli oluyordu.Yine de pes etmemişti.Ayrıca daha yeni başlamıştık.Neler olacağı tam olarak belli değildi.Hem iki kılıçta bendeydi.Beni yenmesi büyük bir mucize olurdu.Hanna ile daire oluşturmuştuk.Bir türlü yaklaşamıyorduk.Eğer yaklaşırsa onu tekrar yere sereceğimi tahmin edebiliyordu.Ben yaklaşırsam kılıcını elimden geri alabilirdi.Derin bir nefes aldım ve ilk hamleyi yapmasını bekledim.İnatçı olabilirdi ancak benim kadar değildi.En sonunda pes edip yanıma koşarcasına geldi.Doğru tahmin etmişti.Kılıcım ile omzuna vurdum.Yere düştü.Kalkmaya çalıştı ancak boynuna dayadığım kılıç bunu imkansız hale getiriyordu.Şimdi ne yapacağını Tanrı bilirdi. "Üzgünüm,ama bana karşı yenilmeye alıştın,senin için sorun olmaz." dedim,meydan okurcasına.Hanna'yı gittikçe daha çok kızdırıyordum.Zaten amacımda buydu.Gerçi kızsa bile bana birşey yapamazdı.
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Zellana L. Tyler
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Lara Adams x Hanna Olivia Marin   Lara Adams x Hanna Olivia Marin Icon_minitimePerş. Mayıs 05, 2011 7:59 am

Hanna 3 gün boyunca yazmadığı için Düelloyu Lara kazanmıştır. Tebrikler ^^

Lara Adams x Hanna Olivia Marin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hanna Olivia Marin.
» Hanna Olivia Marin.
» Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin
» Sofie Jenna Bloom - Hanna Olivia Marin
» Hanna Olivia Marin.