Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin

3 posters
YazarMesaj
Valentino R. Gavino
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Valentino R. Gavino

Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin Empty
MesajKonu: Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin   Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 5:05 am

Gözlerimi o yoğun güneşin altında kısmış bağırış çağırışlar içinde ki kalabalığa bakıyordum.Ayağa kalkıp avazı çıktığı kadar bağıran Ares çocukları, sağ dizlerinin alt kısmını sol dizinin üstüne koyup oje süren Afrodit kızları, kendini sinir edenlerin kafalarını yosun yumağına çeviren Amphitrite çocukları.Bunlar bile adrenalinimin artmasına yeterde artardı.Ardından gözlerimi daha kısıp güneşin altında sarı saçları parlayan Hanna'ya baktım.Onla düello yapacaktık ama ginede ikimizde tedirgin gibiydik.Ardından gözlerim Zellana'yı aradım orada tribün kısımlarına dönmüş sağ elini saçlarının arasına koymuştu.Sanırım birisiyle konuşuyordu.Son bir kez üstüme baktım kabzasının altında siyah elmasları parıldamakta olan siyah boya kaplı ilahi bronz kılıcım elimdeydi, üstümde ise kaskı dahil her yeri simsiyah olan Olimpos'un yıkılan mermerlerinden yapılan ''Ruhun Kalkanı'' duruyordu.Son bir kez kuralları aklımdan geçirdim; öldürmek, öldürücü darbe vurmak, özel güç, sihirli eşyanın sihirli özelliği,silahımızın özelliğini ve uzun menzilli silah kullanmak yasaktı.Hanna ise sıradan bir yunan savaş zırhı giymişti elinde ise Death adlı kılıcı vardı.Kılıcımı kaldırdım ardından burnumun hizasına getirdim ve savaş pozisyonu aldım.Hanna'da savaş pozisyonu aldı.Alanı iyice incelemeye başladım çünkü burada savaşacaktım.Hanna en iyi arkadaşlarımdan biride olsa ikimizde bu düelloyu kazanmak istiyorduk.Hanna'ya sinsi bir gülücük attım ve alanı izlemeye devam ettim.Burasının sanırım pek fazla bir özelliği yoktu sadece bulunduğumuz yerin ilerisinde mankenler vardı.Zellana'nın olduğu tarafı sürekli gözümün önünde tutuyordum.Sonunda Zellana hareketlendi ve yanımıza ağır adımlarla geldi.Zellana ikimizin arasına benim sağıma Hanna'nın soluna geldi.İkimizin biraz ilerisindeydi konuşmak amacıyla ağzını bir ton havayla doldurdu.Her saniye kalbim göğüs kafesimi dövüyordu.Adrenalinim son seviyesindeyken Zellana söze başladı.
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

MesajKonu: Geri: Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin   Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 6:28 am

Nyks çocuğuyla düello yapmak pek akıllıca bir fikir değildi.Yüzüne şimdiden, alaycı bir ifade oturmuştu.Gözleri 'Seni mahvedeceğim.' diyordu.Etrafta melezlerin olması beni en çok rahatsız eden şeydi.Salak durumuna düşmekten korkuyordum, her şeyden önce.Arc'a bana öyle bakmayı kes demek istiyordum.Tam o sırada yanımıza gelmekte olan Zell'i gördüm.Yanımıza gelince ikimize de şöyle bir baktı."Hazır mısınız?"dedi.Hazır değilim diye bağırmak istiyordum.Arc gözlerini benden ayırmadan "Hazırım."dedi."Hazırım."dedim.Kılıcımı sımsıkı tuttum.Kılıç ağırlaşmaya başlamıştı.Zell "Başlayın."diye bağırdı.Lanet olsun, dedim.Arc bana doğru koşmaya başladı.Kılıcını bana doğru savurdu.Hemen yana kaçtım.Ama,Arc bunu yemedi.Gerçekten yetenekliydi.Kılıçlarımız havada birleşti.Melezler nefesini tutmuş bizi izliyorlardı.Arc,doğal olarak çok kuvvetliydi.Ama öyle hemen pes edecek gibi de değildim.İçime bir hırs gelmişti.Başarabilirim,Başarabilirdim.Kılıcı Arc'a savurdum.Yüzünde ki alaycı ifadeden eser kalmamıştı.Kılıcım kolunda bir kesik açtı.Arc sessizce inledi.Rezil olmak istemediği belliydi.Şimdi ise ben ona gülüyordum.O inlerken kılıcımı kılıcına vurdum.Kılıcı sımsıkı tutmuş olmalıydı ki düşmedi.Bu düello bugün bitmez, dedim içimden.Arc kolunda ki kanları tişörtüne sürdü ve üzerime atıldı.Yana kaçtım.Ve çok gülünç bir şey oldu.Arc yere düştü.Bazı melezler gülmeye başladılar.Zell'e baktığım da onun da güldüğünü gördüm.Arc, yeterince rezil olmuştu.Hemen ayaklandı.Onu çok sinirledirmiştim sanırım.Dişlerini sıkıyordu.Koşar adımlarla bana geldi.Daha ne olduğunu anlamadan kılıcıyla elimde bir kesik açtı. "Lanet olsun."diye bağırdım.Arc'ın yarasından beter olduğu kesindi.Arc'ın yüzünde bir zafer ifadesi vardı.Tamam onu anlıyordum.Ama ben kızdım,o erkek.Biraz kibar olamaz mıydı?
Zellana L. Tyler
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin   Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin Icon_minitimePaz Mayıs 01, 2011 12:12 am

1. Tur sonuçları;

Arc : Uzunluk ve kurgu oldukça hoşuma gitti. İlk başladığın için puanına yansıyacaktır. Puanın 6.

Hanna : Uzunluğu kısa buldum. Kurgu ve betinlemelerde iyi sayılır. Puanın 5.

2. Tura Geçebilirsiniiiz !

Not: Cümle bittikten sonra noktalama işaretini koyduğunuzda boşluk bırakın lütfen.. Smile
Valentino R. Gavino
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Valentino R. Gavino

MesajKonu: Geri: Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin   Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin Icon_minitimeSalı Mayıs 03, 2011 4:22 am

Han'ın elinde açtığım kesik kaba bir davranış olabilirdi ama sonuçta savaşta her şey mübahtır! Hızlı kılıç darbeleriyle Han'ın saldırmasına izin vermemeye çalışıyordum. Biraz işe yarıyor gibiydi ama tam değil, her zaman istediğimi yapmama lazımdı. Bu düello gözümde büyümüştü nedeni ise tüm kampa duygusal bir çocuk olmadığımı göstermekti. Han'ın sarı saçları birbirine girmişti, yarası biraz kurumuş gibiydi seyirci melezler ise iyice coşmuştu. Gerçek bir savaştaymış gibi savaşıyorduk. Hırsım resmen gözümü kaplamıştı ama aklımı ele geçirmesine izin vermeyecek idim. Sonunda aklımı başıma toplamaya ve top yegün saldırmamaya karar verdim. İlk amacım aramızı açmaktı bunun işin tek gereken yakınlaşmaktı. kılıç darbelerim ile yavaşça Han'a yaklaşmaya başlıyordum.Bu da lastik işlevi görüyordu. Kılıcımı biraz havaya kaldırdım Han şaşırmış gibiydi ama olan oldu kılıçlarımız güçlü bir çarpışmadan sonra biraz aramız açılmıştı. İstediğim olmuş gibiydi, sonunda derin bir nefes aldım ve büyük darbeye hazırlanmaya başladım. Sonunda klasik saldırımı yapmaya başladım, kılıcımı iyice havaya kaldırıp hızlıca Han'a koştum ama tam kılıcını savuracağı sırada sağa atladım ve hızlıca sola koşup Han'ın bel boşluğuna dirseğimi sertçe yapıştım. Han tabi ki boş kalmadı hırslı ve ateş püsküren gözleriyle bana baktıktan sonra sırtıma ağır bir darbe indirdi. Bu acıtmıştı ama belli etmemeye çalışıyordum. Artık kalabalıktan tiz bir uğultu yükseliyordu. Gözlerimi iyice Han'a odakladım ve cesur bir bakış atarak moralini kırmaya çalıştım. Göz göze savaşıyorduk, ikimizde birbirinin gözüne bakıyorduk ve kılıçlarımız sertçe çarpışıyordu.
Zellana L. Tyler
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin   Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin Icon_minitimeCuma Mayıs 06, 2011 5:43 am

Hanna 3 gün boyunca yazmadığı için kazanan Arc. Tebrik ederimm ^^

Archaios Athoos - Hanna Olivia Marin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hanna Olivia Marin.
» Hanna Olivia Marin.
» Lara Adams x Hanna Olivia Marin
» Sofie Jenna Bloom - Hanna Olivia Marin
» HANNA Olivia Marin.