Nyks çocuğuyla düello yapmak pek akıllıca bir fikir değildi.Yüzüne şimdiden, alaycı bir ifade oturmuştu.Gözleri 'Seni mahvedeceğim.' diyordu.Etrafta melezlerin olması beni en çok rahatsız eden şeydi.Salak durumuna düşmekten korkuyordum, her şeyden önce.Arc'a bana öyle bakmayı kes demek istiyordum.Tam o sırada yanımıza gelmekte olan Zell'i gördüm.Yanımıza gelince ikimize de şöyle bir baktı."Hazır mısınız?"dedi.Hazır değilim diye bağırmak istiyordum.Arc gözlerini benden ayırmadan "Hazırım."dedi."Hazırım."dedim.Kılıcımı sımsıkı tuttum.Kılıç ağırlaşmaya başlamıştı.Zell "Başlayın."diye bağırdı.Lanet olsun, dedim.Arc bana doğru koşmaya başladı.Kılıcını bana doğru savurdu.Hemen yana kaçtım.Ama,Arc bunu yemedi.Gerçekten yetenekliydi.Kılıçlarımız havada birleşti.Melezler nefesini tutmuş bizi izliyorlardı.Arc,doğal olarak çok kuvvetliydi.Ama öyle hemen pes edecek gibi de değildim.İçime bir hırs gelmişti.Başarabilirim,Başarabilirdim.Kılıcı Arc'a savurdum.Yüzünde ki alaycı ifadeden eser kalmamıştı.Kılıcım kolunda bir kesik açtı.Arc sessizce inledi.Rezil olmak istemediği belliydi.Şimdi ise ben ona gülüyordum.O inlerken kılıcımı kılıcına vurdum.Kılıcı sımsıkı tutmuş olmalıydı ki düşmedi.Bu düello bugün bitmez, dedim içimden.Arc kolunda ki kanları tişörtüne sürdü ve üzerime atıldı.Yana kaçtım.Ve çok gülünç bir şey oldu.Arc yere düştü.Bazı melezler gülmeye başladılar.Zell'e baktığım da onun da güldüğünü gördüm.Arc, yeterince rezil olmuştu.Hemen ayaklandı.Onu çok sinirledirmiştim sanırım.Dişlerini sıkıyordu.Koşar adımlarla bana geldi.Daha ne olduğunu anlamadan kılıcıyla elimde bir kesik açtı. "Lanet olsun."diye bağırdım.Arc'ın yarasından beter olduğu kesindi.Arc'ın yüzünde bir zafer ifadesi vardı.Tamam onu anlıyordum.Ama ben kızdım,o erkek.Biraz kibar olamaz mıydı?