Hayatımda ki herşey değişti. Altüst olmuş durumdayım! Beni ben yapan, hayatımı yaşanabilir kılan her şey yok oldu. Bir tanrıçanın kızı olduğumu öğrendim. Yıllarca öldü bildiğim annem hayatta ve bir tanrıçaymış meğer. Bense melez.
Beni en çok yıkan Sam. Sam'in ölümü... Onu kaybettim. Artık yok. Düşündükçe miğdem kasılıyor, nefes alamıyorum. Bu nasıl oldu hala anlamış değilim. Canım çok yanıyor. Onsuz nasıl devam edeceğim, şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Bu yeni hayatımda nasıl var olup, nasıl devam edeceğimi bilmiyorum. Yapayalnızım, yapayalnız!
Saldırıdan sonrası kendimi revirde buldum. Durumum daha tam olarak iyileşmediği için tüm günüm dinlenerek geçti. Tanrıça Persephone'nin kızı ve bir melez olduğumu öğrendim. Burasıysa Melez Kampı'ymış. Benim gibi bir çok melez varmış. Bari bu konuda yalnız değilmişim. Sevindim. Herşeyin bir rüya(kabus) olmasını isterdim. Ama değil, her şey tam anlamıyla gerçek. Yeni bir hayata başlamamı, bir başlangıç yapmamı istiyorlar. Ama ben istemiyorum. Çünkü her şey çok fazla, çok yeni. Ben bu kadar şeyi bu kadar kolay kaldıramam. Olanları hiç unutmayacağım. Ve buna neden olanları asla affetmeyeceğim. Ne olursa olsun...