Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Christian Randolph

2 posters
YazarMesaj
Christian Randolph
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Christian Randolph

Christian Randolph Empty
MesajKonu: Christian Randolph   Christian Randolph Icon_minitimePtsi Nis. 25, 2011 3:09 am

Kulübemde sıkıntıdan patlarken aklıma bir anda Hermia'nın dersliğe girmem için yaptığı baskılar geldi. Hızlıca oturduğum koltuktan kalkıp kulübeden dışarı çıktım. Hızlı ve sık adımlarla dersliklere doğru ilerlerken bir yandanda yavaştan artan heyecanımı yatıştırmaya çalışıyordum. Dersliklerin olduğu bölüme girdiken sonra üstünde kılıç derslikleri yazan bölüme girdim.Dersliğin kapısını hızlı bir şekilde açıp içeriye girdikten sonra kardeşim Hermia'nın şaşkın bakışlarıyla karşılaştım.Hermia'ya gülümseyip ''N'aber kardeş.''dedim.
Hermia Aigian Cocteau
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Hermia Aigian Cocteau

Christian Randolph Empty
MesajKonu: Geri: Christian Randolph   Christian Randolph Icon_minitimeSalı Nis. 26, 2011 1:45 am

Chris'in sonunda dersliğe gelmiş olması beni sevindirmişti ama birden kaşılaşmamızda şaşırtmıştı hani. ''N'aber kardeş.''dedi gülümseyerek. Omuz silkip[color=salmon ''iyi işte, ders almaya geldin değil mi?'' [/color]ağzını açtı ama sözlerini ağzına tıktım ''Yok seni görmeye geldim de de ba k ne yapıyorum'' güldü sadece.

''Peki o halde kardeş senle küçük bir düello yapalım bakalım nerede eksiksin nerede fazlasın ''
kılıcımı çekip pozisyonumu aldım.
Christian Randolph
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Christian Randolph

Christian Randolph Empty
MesajKonu: Geri: Christian Randolph   Christian Randolph Icon_minitimeSalı Nis. 26, 2011 7:26 am

Hermia ''Peki o halde kardeş senle küçük bir düello yapalım bakalım nerede eksiksin nerede fazlasın. '' dedi.Açıkcası gözüm oldukça korkmuştu sonuçta belki iki belki üçüncü kez kılıç kullanıcaktım Hermia ise bu işin ustasıydı.Hermia ''Kendine bir kılıç seçte başlıyalım çaylak.''dedi.Bende kenarda duran kılıçlardan birini aldım ve Hermia'ya doğru bir hamle yaptım.Kılıcı biraz dengesiz savurmuş olucaktım ki hemen bi açığımı buldu.Dirseğiyle koluma vurup kılıcımı yere düşürdü.Hermia ''Çok kötü kılıcı senin bir parçanmış gibi kullanmalısın Chris,sana sonradan eklenen bir nesne gibi değil.'' dedi.Bu sefer kılıcımı biraz daha rahat bir biçimde kavradım ve Hermia'ya bir hamlede daha bulundum.Ama Hermia bunuda çok kolay bir şekilde savuşturdu ve kılıcının kabzasıyla elimden kılıcımı düşürdü.''Ama biraz daha insaflı olamaz mısın ?.''diye sordum.''Ne o kardeşimsin diye sana taviz vericeğimimi düşündün çaylak.'' diyerek gülümsedi.

Christian Randolph
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Christian Randolph
» Christian Randolph-Görevler