Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Nuterlinesq'in galerisi. *-* Paz Nis. 24, 2011 7:31 am | |
| Aslında başlağı açsam mı açmasam mı kararsız kaldım. Ama sonra açayım dedim. O kadar da iyi değilim, çünkü photomanipulationu yeni yeni öğreniyorum. Merak saldım işte. Ona da bir el atmak geldi içimden. Spoiler içinde veriyorum çünkü bazı resimlerin boyutu oldukça büyük. ^^ İlk resmi Marcus için yaptım. Gerçi o gün vampirli birşey yapıcam dedim lakin beceremedim ya. Neyse öğreninci buraya koyarım onu da. =D- Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x Ophelia'yı herkes bilir. *-* [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- Öylesine işte *-*:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x Umm modelin adını bilmiyorum. Choceffect Nuterlinesq gibi bir nickim işte. ^^ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu kadar saçmalık yeter efenim. *-* Belki ileride o vampirli ile birlikte çizimlerimi de koyarım. Ama büyük ihtimal koymaya bilirim de. | |
|
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Nuterlinesq'in galerisi. *-* Paz Nis. 24, 2011 7:52 am | |
| Anna bir şey söyleyeceğim, benim takımımı yapmayıp bunlarla mı uğratın sen?! | |
|
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Nuterlinesq'in galerisi. *-* Paz Nis. 24, 2011 9:06 am | |
| arkidiş rahat bırak kızı harika olmuş adaş resmen yetenek kaynıon sen ya | |
|