Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kopmak Bizden Sorulur---

2 posters
YazarMesaj
Darth Vader
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Darth Vader

Kopmak Bizden Sorulur--- Empty
MesajKonu: Kopmak Bizden Sorulur---   Kopmak Bizden Sorulur--- Icon_minitimeCuma Nis. 22, 2011 8:30 am

Aynanın yüzeyindeki buharı sildim ve kendime baktım.Sarı saçlarım sudan dolayı kumral gibi görünüyordu.Yosun gibi,omuzlarımın üstünde kıvrılıyorlardı.Kirpiklerim birbirine yapışmıştı.Askıdan baş havlumu aldım ve başıma sardım.Doğruca dlabıma döneldim.Bugün Fenix'le sözleşmiştik.Kano gölüne gidecektik.Üstüme rahat bir şeyler giysem iyi ederdim.Gardrobuma bir göz attım.En iyisi tayt giymek,diye düşündüm içimden.Lacivert kota benzeyen taytımı giydim.Üzerime de omuzlarımdan dökülen bir tişört giydim.Üzerinde ağaç vardı ve ağacın dalları omuz kısmında yoğunlaşıyordu.Hazır sayılırdım artık.Rahat bir ayakkabı giydim ve bir bilezik taktım.Saçlarımı tekrar taradım ve son kez boy aynasında kendime bir göz attım.Gayet iyi görünüyordum açıkçası.Saatime baktım.Fenix'i bekletmemek için acele etmem gerekiyordu.Cidden...Acele etmekten nefret ediyordum.Odamdan kulübenim önüne doğru koşmaya başladım.Saçlarımın rüzgarda dalgalanışını hissedebiliyordum.Fenix kulübemin önünde bekliyordu.Nefes nefese ona soğru seslendim ''Hey Fenix!!''...
Fenix Blume
Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
Fenix Blume

MesajKonu: Geri: Kopmak Bizden Sorulur---   Kopmak Bizden Sorulur--- Icon_minitimePtsi Nis. 25, 2011 8:11 am

Sabah kulübedekilerin sesleri ile uyandım. Hey ne oluyor diyecektim fakat Leon ile planımızın olduğunu hatırladım. Hemen lavaboya koştum elimi yüzümü yıkadım. Saçlarım dağılmıştı ve biraz yağlanmıştı. Hemen kendimi duşa attım. Güzelce temizlendim planımız için. Kano Gölü'ne gidecektik. Dolabıma gidip kıyafet seçmeye başladım. Lacivert, kaslarımı ortaya çıkaran bir t-shirt buldum ve aldım hemen. Rüzgara karşı kürek çekecektik. Baklavalarım ortaya çıkabilirdi. Kendimi şımartmak benim de hakkımdı. Altıma ne giyeceğime karar veremedim. Kot mu giysem, şort mu, kapri mi. Elim kaprilerin olduğu yöne uzandı. Peki hangi renk? Ne zamandır giymediğim koyu kırmızı kaprimi aldım. Elim kendiliğinden ona gitti. Neyse deyip aldım ve hemen giyindim. Zamanım azalıyordu. Son bir kez aynada kendime baktım. Yakışıklıydım hani. Hemen Demeter Kulübesi'ne doğru koştum. Saçlarım çok da olmasa uzun olduğu için rüzgarda, yeni duş aldığım için sallanıyordu. Demeter Kulübesi'ne vardığımda Leon daha çıkmamıştı. Kızlar bekletir diye düşündüm ve beklemeye başladım. Çok geçmeden Leon çıktı fakat nefes nefeseydi. "Hey Fenix!" diye seslendi. "Neredesin kaç saattir bekliyorum?" sordum kızgın bir şekilde. Suratı asıldı birden. "Hey şaka şaka daha yeni geldim." dedim ve Leon derince iç çekti. "Eee gidelim mi artık?" dedim ve elini tuttum Leon'un. Etrafta çok kişi yoktu fakat hepsi bize bakıyordu. Birbirimize yakışıyorduk. Heyecanlı bir şekilde "Tamam gidelim hadi." dedi ve kanomuza doğru ilerledik. En büyük kanoyu hazırlamıştım. Leon için sürprizlerim vardı. Kanoya yaklaştığımızda "Hadi gözlerini kapat bakalım dedim." ve iki elimde gözlerini kapadım Leon'un. Kanoyu güllerle süslemiştim. Bir de gitar vardı. Gitarın arkasına zulaladığım iki kadeh ve bir şişe şarap da vardı tabii. Bu gece bizimdi. Her şey mükemmel olmalıydı.
Darth Vader
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Darth Vader

MesajKonu: Geri: Kopmak Bizden Sorulur---   Kopmak Bizden Sorulur--- Icon_minitimeÇarş. Nis. 27, 2011 7:20 am

Üstüne lacivert bir tişört giymişti.Kasları görünüyordu.Kendimi bir kere daha şanslı hissetmiştim Fenix beni seçtiği için.Ben bunları düşünürken suratı ekşidi ve ''Neredesin,kaç saattir bekliyorum?'' dedi.Gerçi kızlar bekletirdi her zaman ama yine de böyle söylemesini garipsemiştim.Suratım asıldı.Biraz endişelenmiş gibi göründü ve ''Hey!Şaka şaka daha yeni geldim.'' dedi bembeyaz dişlerini gösterecek şekilde gülümserken.Ona kızıyordum bazen ama dayanamıyordum gülümseyişine.Bu zaafımı bir kez daha düşünerek iç çektim.''Eee??Gidelim mi artık?'' dedi ve elimi kavradı güçle.Kızardığımı hissettim.Çünkü etraftaki bir kaç melez bize bakıyordu.Yüzüm ısınmıştı.''Eh.Tamam gidelim hadi. dedim heyecanla.Kano gölüne gidiyorduk.Eh.Fenix'ten hoş bir şeyler bekliyordum açıkçası.Ben etrafa bakınırken Fenix bir anda durdu ve ''Hadi gözlerini kapar bakalım'' dedi.Bir kaşımı kaldırdım ve inanmayarak ona baktım.Bir iç çekti ve arkama geçip elleriyle gözlerimi kapadı.Küçük,dengesiz ve yavaş adımlar atıyordum.Meraklıydım.Bu hareketlerinin sonunda iyi bir şey görsem iyi olurdu.Aksi halde bütün bunlardan sonra fıs bir şey gösterirse fena halde sinirlenebilirdim.Günüm(üz) iyi geçecek gibi görünüyordu.Fenix ''Geldik!'' dedi.Keyfi sesinden yansıyordu.Gözlerimi açtım ve bir kaç kez kırpıştırdım.Önümde koca bir kano vardı.Büyük ihtimalle en büyüklerindendi.İçi güllerle bezeliydi.Gülümsedim.Yine yanaklarım ısınmıştı.Sarı saçlarımın arasında kıpkırmızı olduğumu hissettim.''B-bana mı?C-cidden mi?'' dedim.Kekelememe engel olamamıştım.Küçüklüğümden gelen bir kusurdu bu.Çok heyecanlandığımda kekelerdim küçükken.Uzun zamandır ilk defa oluyordu.Şaşırmış,biraz da üzülmüştüm.Fenix'e baktım.Bir kaç güzel söz beklerdim ek olarak tabi ki.Gülümsedi...
Fenix Blume
Fenix Blume

MesajKonu: Geri: Kopmak Bizden Sorulur---   Kopmak Bizden Sorulur--- Icon_minitimeCuma Mayıs 06, 2011 9:57 pm

Gözlerini açtığında Leon çok şaşırmıştı. Benden bunu beklemiyordu herhalde ama ben romantik bir adamım. Böyle sürprizlere alışması gerekiyor. En büyük kanoyu almıştım. Bu gece bizimdi. Her şey mükemmel olmalıydı. Leon'un şaşkınlıktan küçük dilini yuttuğunu sandım. Ağzı hala açıktı. Böyle biraz bekledikten sonra sonunda ağzını kapattı ve gülümsedi. Konuşmak için açtığında ise "B-bana mı?C-cidden mi?" diyebildi. Kekeliyordu. Onu şaşırtmak ve mutlu etmek beni daha da mutlu ediyordu. "Tabii ki senin için." Leon bana derin derin bakıyordu. Onu daha da şımartmak için "Güzelliğin anlatılmayacak kadar büyüleyici. Adeta etrafına ışık saçıyorsun. Güneşin ışığı senin bu güzelliğinin yanında bir hiç kalır." dedim ve ona sarıldım. Kokusu dünyadaki tüm çiçeklerin kokusundan daha güzeldi sanki. Sarılmayı bırakıp ay ışığı altında bir süre bakıştık. Dudağına bir öpücük kondurdum ve Leon'u kucaklayıp kanoya doğru ilerledim. Kollarımdaki dünyanın en güzel şeyiydi. Onunla geçirdiğim dakikalar bitmesin istiyordum. Leon'u kanoya bıraktım ve yerime oturdum. "Beğendin mi?" "Beğenmek ne kelime. Bayıldım!" Yüzündeki bir gülümseme için her şeyi yapabilirdim. "Bir şarkıya ne dersin?" dedim ve arkamdaki gitarı elime aldım. Ne çalacağımı düşündüm kısa bir süre. Gitarı biraz tıngırdattıktan sonra ağzımdan dökülenler ise "My life is brilliant. My love is pure. I saw an angelo f that I'm sure. She smiled at me on the subway. She was with another man. But I won't lose no sleep on that, 'Cause I've got a plan. You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true..." oldu. Bu şarkıyı neden seçtim bilmiyordum ama Leon'un yüzündeki gülümsemeden anladığım kadarıyla bu onun en sevdiği şarkılardan biriydi.
Darth Vader
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Darth Vader

MesajKonu: Geri: Kopmak Bizden Sorulur---   Kopmak Bizden Sorulur--- Icon_minitimeC.tesi Mayıs 07, 2011 7:48 am

-RP İPTAL EDİLMİŞTİR-

-ihanet sağolsun,siz yine de gitarın fenixin başında kırıldığını ve fenixin kanodan aşağıya itildiğini içeren bir son düşünebilirsiniz-

Kopmak Bizden Sorulur---
1 sayfadaki 1 sayfası