Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Pegasusum

YazarMesaj
Chelsea Cocteau-Evans
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Chelsea Cocteau-Evans

Pegasusum Empty
MesajKonu: Pegasusum   Pegasusum Icon_minitimeSalı Nis. 19, 2011 8:12 am

Kevin'den öğrendiğime göre pegasuslar gerçekmiş ve onlara sahip olabiliyormuşuz.Başta inanmamıştım ama tüm yaşadıklarım aklıma gelince neden olamasın dedim.Kendisinden pegasusları göstermesini istedim.Altı yaşındaki bir kız gibiydim çünkü en büyük dileğim gerçek oluyordu.Bir pegasus görecektim hatta birine sahip olabilecektim.Kevin beni pegasus ahırına getirdi.Kendi pegasusuyla ilgilenmek istediğini söyleyerek ayrıldı. Arada kişneme sesleri geliyordu.Yavaş yavaş geziyordum.Bir tanesi vardı diğerlerinden çok farklı gözükmüştü gözüme.Simsiyah tüyleri vardı.Kanatlarından birinde gümüş rengi benek vardı.Çok güzeldi hayranlıkla onu izliyordum.Ona doğru yaklaştım.Biraz korkuyordum, korktuğumu anlayınca geri çekildi.Korkumu yenme zamanı gelmişti.Elimi ona uzattım kafasını eğdi ve onu sevmeme izin verdi.Evet pegasusumu seçmiştim.
"Seçebilmişsin.Adı ne olacak?" dedi Kevin.
"Patasana.Oyuncak pegasusumun adıydı.Gerçi o beyazdı ama olsun.Bu daha sevimli. dedim.
"Onu sık sık ziyaret etmeyi unutma.Çok hassas hayvanlardır."
"Anlaşıldı.Görüşürüz Patasana." dedim ve Patasanadan heyecanlı bir kişneme geldi. Etrafıma merakla bakarak ahırlardan ayrıldık.

Pegasusum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pegasusum Çam
» Pegasusum ve ben
» Pegasusum
» Pegasusum oluyor
» Pegasusum Shadow