Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Judytte Field.

2 posters
YazarMesaj
Myra
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Myra

Judytte Field. Empty
MesajKonu: Judytte Field.   Judytte Field. Icon_minitimePtsi Nis. 18, 2011 5:36 am

Kampa daha yeni gelmiştim, yaptığım sayılı iş vardı, biri de pegasusum Despinayı edinmemdi. Bunun üzerine elbette bir şeyler eklemem gerekiyordu, ben sadece onun suratını görmüş ve adını koymuştum. Ama bugün Kathe'nin elinde melez kampını tanıtan kağıdıyla yine ortalarda belirmesi ve bütün kulübeye bunları dağıtıp hepimizin etkinliklere katılmasını rica etmesi üzerine ben de bana en uygun olan etkinliği el yordamıyla belirlemiştim. Bugün Pegasus Binicilik Sınıfı'na gidecektim. Üzerime her zamankinden turuncu t-shirtü giydim ve dersliğe doğru ilerlemeye başladım. Derslikten içeri kafamı uzattım, üç kız gülüşerek konuşuyorlardı. Birinin üvey kardeşim Rose olduğunu biliyordum fakat diğerlerini hiç tanımıyordum. "Selam, ben derse gelmiştim de." dedim üç kızdan birisinin benimle ilgileneceğini umut ederek.
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

Judytte Field. Empty
MesajKonu: Geri: Judytte Field.   Judytte Field. Icon_minitimeÇarş. Nis. 27, 2011 6:19 am

İçerde arkadaşları Rose ve Lia'yla konuşup, dedikodu edip gülüyordu. Çok eğleniyordu. Olarla konuşmaya bayılıyor, onları çok seviyordu. Sohbet ederlerken içeri bir kız girdi ve "Selam, ben derse gelmiştim de." dedi. Kıza iyicene baktı. Kamota görmüşlüğü vardı fakat kzıı tanımıyordu. Rose'la bakıp gülüştüklerini görünce Rose'un bu kızla ilgileneceğini düşündü. Fkat Rose, Claire'e " Clay sen ilgilenebilir misin? " dedi. Şaşırmıştı. Bir kıza birde Rose baktı. Sonra yüzündeki şaşkınlığı atıp yerine sıcak, içten gülümsemesini yerleştirerek " Tabi ki de. " dedi. Oturduğu sandalyeden kalktı ve kızıda alarak içeri geçti.

" Selam. Ben Claire. Afrodit kızıyım. " dedi. Bunları söylerken elini tokalaşmak için uzattı. Sonuçta ona ders verecekti ve o tanışmadan ders veremezdi. Kız " Selam. Bende Judytte. Juju diyebilirsin. Amphitrite kzııyım. " diyerek uzattığı eli sıktı. Tokalaşma fastı bitince " Tanıştığımıza memnun oldum Juju. " dedi. Juju da " Bende. " diyerek yanıt verdi. Sanırım kampa yeni gelmişti. Juju derse geçmek istercesine bakıyordu. Bunu anlayınca " Hadi derse geçelim. Bir pegasusun var mı? " diye sordu. Juju da " Evet var. Adı Despina. Ahırlarda. " dedi. Gülümsedi ve " O halde ahırlara Despina'yı bir ziyarete gidelim. " dedi. Jujuyla ahırlara yürümeye başladılar. Yürürken sohbet ederek birbirlerini dahda yakından tanımaya çalışıyorlardı.

Judytte Field.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ashley Debra Chandler & Judytte Field.
» & Judytte'nin Görevleri.
» Judith Field.