Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sürpriiz -.-

2 posters
YazarMesaj
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

Sürpriiz -.- Empty
MesajKonu: Sürpriiz -.-   Sürpriiz -.- Icon_minitimeC.tesi Nis. 16, 2011 12:01 am

Kampa, yeni bir kızın geldiği haberi, kulaktan kulağa yayıldı.Demeter kızıydı.Demeter kulübesinde ki herkesle iyi geçinirdim.Bu yüzden,yeni gelen bu kızı ziyaret etmeye karar verdim.Cumartesi sabahı üstüme melez kampı tişörtümü geçirdim ve kulübeden çıktım.İlk önce, kamp dükkanına uğramalıydım.Misafire boş gidilmezdi.Kamp dükkanından en sevdiğim çikolatalı şekerlemelerden bir paket aldım.Hıphızlı Demeter Kulübesine gittim.İlk önce biraz çekindim.Ama bütün cesaretimi toplayarak kapıyı çaldım.Kapıyı kumral saçlı,çok tatlı bir kız açtı.Bu kızı ilk defa görüyordum.Sanırım yeni gelen kız buydu.
Alicia Roxanne Wideen
Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
Alicia Roxanne Wideen

Sürpriiz -.- Empty
MesajKonu: Geri: Sürpriiz -.-   Sürpriiz -.- Icon_minitimeC.tesi Nis. 16, 2011 12:26 am

Cumartesi sabahıydı ve ben öğlene kadar uyumak istiyordum. Napabilirdim ki uyumayı çok seviyordum. Ancak sabahın köründe kapı çalındı. Bende bu kulak varken nasıl uyuyacaktım. Kapı sesini ilk duyan olmak kadar beteri yok. Bu halde aşağı indim. Kapıyı açtım. Karşımda tanımadığım bir kız duruyordu. Omuzlarına kadar uzanan simsiyah saçları vardı. ''Kimsin?'' dedim. Tamam biraz sert bir tonda söyledim ama sabah sabah beni çekebilen pek kişi yoktur. Kız konuşmaya başladı: ''Ben Hanna. Senin buraya yeni geldiğini duydum ve ziyaret etmeye geldim.'' dedi. ''Hoşgeldin Hanna, buyur geç içeri.'' dedim. Anlıyorum Hanna iyi bir kız beni ziyarete gelmiş ama bu kadar erken bir saatte gelmesi beni çileden çıkarmıştı. Ama yine de çok iyi bir kız gibi görünüyordu. Bana çikolata bile getirmiş. Hanna'yı kulübemizin oturma odasına aldım ve hemen odama çıkıp üstüme daha iyi bir şeyler giyip Hanna'nın yanına indim. Daha sonra Hanna kendini tanıtmaya başladı.
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

Sürpriiz -.- Empty
MesajKonu: Geri: Sürpriiz -.-   Sürpriiz -.- Icon_minitimeC.tesi Nis. 16, 2011 12:36 am

Beni pek iyi karşılamadı.Ama ben canayakın davranacaktım.Sonuçta o yeniydi ve Demeter Kulübesinde kimseyle düşman olmak istemezdim.
"Seni rahatsız ettim sanırım.Gidebilirim istersen"dedim sırıtarak.
"Ah,önemli değil.Sadece dün akşam biraz geç yattım,kaba davrandığım için özür dilerim ....?"dedi.Adımı söylemiştim.Ama unutmuştu.Sonuçta uyku sersemiydi.Anlayışla karşıladım.
"Hanna"dedim kıkırdayarak.
"Pardon,şey bende Sofie,Hanna"dedi elini uzatarak.Elini sıktım doğal olarak.
"Kampa hoşgeldin Sofie"dedim.Karşımdaki koltuğa oturdu ve bana gülümsedi.Ona kampa geliş hikayemi,ailemi,kamptaki arkadaşlarımı anlattım.
Alicia Roxanne Wideen
Alicia Roxanne Wideen

Sürpriiz -.- Empty
MesajKonu: Geri: Sürpriiz -.-   Sürpriiz -.- Icon_minitimeC.tesi Nis. 16, 2011 1:15 am

Ne kadar kaba davransam da Hanna çok cana yakın ve içten davranmıştı. Beni anlama yolundaki çabalarını sevmiştim. Sonra kamp hakkında konuşmaya başladık. Hanna bana kampa nasıl geldiğini, buradaki arkadaşlarını ve ailesini anlattı. Sevimli bir kızdı, biraz da sakar. Bende ona buraya en başta hiç ama hiç gelmek istemediğimi anlattım. Şimdi ise burayı çok seviyordum ve çok yakın arkadaşlarım olmuştu. Hala uyku sersemiydim. O yüzden Hanna'ya bir şeyler getirmemiştim. ''Bir dakika Hanna, hemen geleceğim.'' dedim ve doğruca mutfağa yöneldim. En sevdiğim kakaolu kekler orada duruyordu. Hemen iki tabak aldım ve kekleri tabağa koydum. Sonrasında ise iki bardak alıp meyve suyu koydum. Elimde bir tepsiyle oturma odasına giderken biraz kendime gelmiştim. Tepsiyi hemen sehpaya koydum. Unutmadan Hanna'nın getirdiği çikolataları da açıp bir kenara koydum. Hanna şimdi daha mutlu gözüküyordu. ''Niye zahmet ettin.'' dedi. ''Misafire bir şey ikram etmemek olmaz ki'' dedim. Sonra koyu bir sohbete daldık.
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

Sürpriiz -.- Empty
MesajKonu: Geri: Sürpriiz -.-   Sürpriiz -.- Icon_minitimeC.tesi Nis. 16, 2011 1:28 am

Mutfaktan getirdiği kekleri ve meyve sularını görünce biraz mahcup oldum. "Niye zahmet ettin?" dedim çekinerek.

"Misafire bir şey ikram etmemek olmaz ki"dedi ve göz kırptı.Sofie'yi sevmiştim.Komik bir kızdı.Neredeyse 1 saat sohbet ettik.Saatime baktım.Saat 9'da gelmiştim.Şimdi ise saat 11'di.

"Sofie,muhabbetine doyum olmaz ama,kulübeye gitmem gerek"dedim."Bir dahakine sen gel"
Ayağa kalktım ve kapıya doğru yürüdüm.Kapıyı açmadan önce,
"Hanna,seninle en yakın zaman da maceralara atılmalıyız"dedi.Bu kız beni güldürüyordu.
"Peki"dedim."Sonra görüşürüz" El salladı ve kapıyı kapattı.İçim huzurla kulübeme döndüm.Evet,bir dost daha edinmiştim.Bundan daha güzel ne olabilirdi ki?

-RP BİTMİŞTİR-

Sürpriiz -.-
1 sayfadaki 1 sayfası