Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk düellom .

2 posters
YazarMesaj
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

İlk düellom . Empty
MesajKonu: İlk düellom .   İlk düellom . Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 9:18 am

Kulübe de boş boş oturacağıma, arenaya gitmeyi tercih ettim.Kampa yeni gelenler, kukla savaşçılar üzerinde denemeler yapıyorlardı.Diğerleriyse kendi aralarında düello yapıyorlardı.Kendimi çimenlerin üstüne attım ve düello yapanları izlemeye başladım.Gerçekten iyilerdi.Arkamdan gelen ses tüm dikkatimi dağıttı.

"Düello yapmak ister misin Hanna?" Sesin geldiği yöne baktım.Bu Dorianna'ydı.Onunla kampa geldiğim zamanlarda tanışmıştım.Bana çok iyi davranmıştı ve her konuda yardım etmişti.
"%99,5 beni yenersin"dedim sırıtarak.
"Öyle deme Hanna,kendine güven biraz"dedi.Elini uzattı."Hadi"
D. Juliet Sera Châtillon
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu
D. Juliet Sera Châtillon

İlk düellom . Empty
MesajKonu: Geri: İlk düellom .   İlk düellom . Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 9:54 am

Kendisine olan güvensizliğini yenmesi gerekiyordu. ‘‘Öyle deme Hanna, kendine güven biraz. Haydi…’’ dedim ve adımlarımı kılıçların bulunduğu bölüme yönlendirdim. Kendi kılıcımın özelliklerini maalesef ki bilmiyordum. Bu yüzden şimdilik normal kılıçları kullanma kararı almıştım. Annemin benim için nasıl bir sürpriz hazırladığını da merak etmiyor değildim. Elimdeki kılıçla neler yapacağımı bilmiyordum ama su şişelerinin yanında bulunmaya çalışıyordum. Güç alabilirdim hiç değilse. Hanna o kadar sakindi ki ne yapacağını bilmiyor gibiydi. O yüzden ilk önce kılıçlarımız çakıştı. Fazla da gücüm yoktu zaten ki onda da öyleydi. Birkaç kılıç savuruşundan sonra hızlı nefes alıp vermeye başlamıştık. Bu kadar mıydı gücümüz? Alaycı bir şekilde konuşmaya başladım. ‘‘Hey, ne kadar güçsüzmüşüz böyle yahu?’’ Oda gülümsedi ve haklı olduğumu belli edercesine kafasını salladı. Diğer öğrencileri izleyerek onlara ayak uydurmaya çalıştık. Bir ara Hanna yanlışlıkla ayağıma bastı. Yüzüm şekilden şekle giriyordu büyük ihtimalle rengimde değişiyordu. Bu kadar çıtı pıtı bir kızın canımı acıtabileceğini düşünmemiştim. Ama düşündüğümde de kuvvetliymiş. Yavaş yavaş hareketlerimiz hız kazanıyordu. İkimizden bundan memnunduk. Yavaş ve garip bir şekilde çalışacağımıza hızlı ve birbirimizi yaralamadan çalışırsak daha iyi olurdu.
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

İlk düellom . Empty
MesajKonu: Geri: İlk düellom .   İlk düellom . Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 10:03 am

2.çarpışmamızda birbirimize daha narin davrandık.Ama gittikçe birbirimizin üstüne daha çok gitmeye başladık.İlk önce Dorianna üstüme atıldı.Nasıl olduysa kılıcımın kabzasına vurmasını engelledim.İleri atılıp ben de bir hamle denedim.Bu hamleyi de savuşturdu.O kadar çok yorulmuştum ki kılıç elimden düştü.Kan ter içinde,

"Pes"dedim.Kendimi çimenlerin üstüne attım.
D. Juliet Sera Châtillon
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu
D. Juliet Sera Châtillon

İlk düellom . Empty
MesajKonu: Geri: İlk düellom .   İlk düellom . Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 10:13 am

Pes etmesi beni şaşırttı ve dizlerimin üstüne çöktüm. Bir metre ötemde duran su şişelerinden ikisini kaptım. Birinin kapağını açmadan önce diğerini Hanna’ya verdim. Verirken de göz kırptım. Şişenin kapağını açıp suyu havaya diktim. Oldukça susamıştım ki sular ağzımdan akmaya başlamıştı. Etraftaki çocukların beni izlediğini hissedebiliyordum. Şişeyi bitirince Hanna’ya baktım, kıkırdıyordu. Anlaşılan erkeklerin tiplerine bakarak gülme krizi geçiriyordu. Cidden bizi garip bir şekilde izliyorlardı. Etrafımızı çevrelemişler sanki nefes kesici bir düellonun son anlarıydı. Yavaşça ayağa kalktım ve bağırdım. ‘‘Hey millet, haydi herkes işine… Burada defile falan yok.’’ Böyle dememe rağmen birkaç erkeğin rahatsız edici laflarını duymazdan geldim. Her gün böyle vakalarla uğraştığım için alıştım. Hanna biraz rahatsız olmuş gibiydi. Kafamı ona çevirdim ve gülümseyerek sordum. ‘‘İstersen devam edelim, istersen burada bırakalım. Sen bilirsin Hanna.’’ Seçme fikrini ona bırakıyordum. Ne derse o olacaktı.
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

İlk düellom . Empty
MesajKonu: Geri: İlk düellom .   İlk düellom . Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 9:11 pm

Aslında devam etmek istiyordum.Ama kollarım uyuşmuştu.5 dk. dinlenmeye ihtiyacım vardı.

"5 dk. dinlenmeliyiz"dedim sırıtarak.
"Olur"dedi.Ve sohbete başladık.Bana kampa ilk gelişini anlattı.Kendini nasıl hissettiğini,arkadaşlarını,ailesini...Onu gerçekten dinledim.Öylesine geçiştirmedim yani.Konuşması bitmişti.5 dk demiştik,ama en az yarım saat olmuştu.

"Hadi,devam edelim"dedi Dorianna.Ayaklandık.Yerden kılıçlarımızı aldık ve duelloya başladık.Bir kaç kampçı da merakla bizi izliyordu.Dorianna'nın üstüne atıldım.Hemen geri kaçtı.Bu sefer kılcımla kılıcının kabzasına vurdum.Kılıcı yere düştü.Dorianna bana baktı ve gülümsedi.

"Süpersin dostum"
dedi kıkırdayarak.
"Canını acıttım mı?"dedim endişeyle.Dorianna gibi mükemmel bir insanın canını acıtmak kötü olurdu.
"Hayır"dedi elimi sıkarak.İlk defa birinin kılıcını düşürmüştüm..

-RP BİTMİŞTİR-

İlk düellom .
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ilk Gercek Duellom Gorev-7