Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

El işi mi? O da ne?

2 posters
YazarMesaj
Fenix Blume
Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
Fenix Blume

El işi mi? O da ne? Empty
MesajKonu: El işi mi? O da ne?   El işi mi? O da ne? Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 7:30 am

Gözlerimi güneşli bir güne açtım. Güneşi sevmem çok doğaldı. Hemen elimi yüzümü yıkayıp dışarı çıktım. Bugün Ravelo ile El İşleri Alanı'na gidecektik. Ben heykel yapmak istiyordum fakat Ravelo ne yapacaktı bilmiyordum. Kahvaltıya giderken Ravelo'yu gördüm ve yanına gittim. "Hey ne zaman gidiyoruz?" "Kahvaltıdan sonra olur mu?" "Tabii." deyip kahvaltı masasına gittik ve karnımızı doyurmaya başladık. Çok geçmeden doymuştuk ve "Hadi gidelim artık." "Tamam." dedi Ravelo ve masadan kalktık. "Sen ne yapacaksın bakalım?" diye sordum. "Bilmem karar vermedim daha. Sen?" "Annemin heykelini." derken gözlerim uzaklara daldı. Ravelo beni sarstığında El İşleri Alanı'nın kapısına gelmiştik. İçeri girdiğimizde birçok kişi bir şeylerle meşguldü.
Ravelo'ya baktığımda o da benim kadar şaşırmıştı. "Hey hadi biz de işe koyulalım mı?" dedim ve içeri doğru ilerledik.
Ravelo Carter
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Ravelo Carter

MesajKonu: Geri: El işi mi? O da ne?   El işi mi? O da ne? Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 7:38 am

Fenix'le vakit geçirmek çok güzeldi. Bugün El İşleri Alanı'na gidecektik. Dünden söz vermiştik birbirimize. Gerçi ne yapacağımız konusunda ufak bir fikrim dahi yoktu. Örgü mü örecektik yani? Ama orada heykellerin de yapıldığını öğrenmiştim. Fenix'le oraya gittik. ''Dostum ben de heykel yapacağım, ama daha küçük çaplı. Pegasusum Vega'nın heykelini yapmaya çalışacağım.'' ''İyi seçim.'' İçeri girdik. İçerde herkes birşeylerle uğraşıyordu. Hemen bir yere oturduk. Heykel yapmak için gereken malzemeler bize bakıyordu; biz de onlara bakıyorduk. ''Hadi bir deneyelim'' dedim umutsuzca. Ve işe koyulduk.
Fenix Blume
Fenix Blume

MesajKonu: Geri: El işi mi? O da ne?   El işi mi? O da ne? Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 7:49 am

Ravelo'ya "Hala karar veremedin mi?" diye sordum. O da "Dostum ben de heykel yapacağım, ama daha küçük çaplı. Pegasusum Vega'nın heykelini yapmaya çalışacağım." dedi ve ben "İyi seçim." diyerek onaylarcasına kafamı salladım. Yere oturduk ve heykel yapmak için gereken malzemelere baktık. İkimiz de ne yapacağımızı bilmiyorduk. Ravelo "Hadi bir deneyelim." dedi ve yapıma başladık. Annemi yapmak benim için çok zor olmaması gerekiyordu. Bana çok benziyordu. Daha doğrusu ben ona benziyordum. Babama da benziyordum fakat aklıma o gelmemişti. Bu günlerde annemi çok özlediğimden onun heykelini yapmaya karar verdim. Gözlerimi kapatıp annemi düşündüm ve işe koyuldum. Ellerime hakim olamıyordum. Sanki heykel konusunda ders almışım gibi ellerimi hareket ettiriyordum. Kendimi öyle bir kaptırmışım ki anca heykelim bitince kendime geldim. Saate baktığımda yarım saat geçmişti başlamamın üzerinden. Yaptığıma baktığımda gerçekten güzel olmuştu. Ravelo'ya bakınca onun yaptığı da süper olmuştu. "Biz süper miyiz neyiz." diyerek güldüm. Ravelo "Öyleyiz galiba ha?" diyerek karşılık verdi ve ayağa kalktık. Kahkahalar içinde kampa geri döndük.

RP Bitmiştir~

El işi mi? O da ne?
1 sayfadaki 1 sayfası