Pencereden dışarıyı seyrediyordum.Bir grup erkek şakalaşarak bir yere gidiyordu.Hepsinin ellerinde kılıçları vardı.Can sıkıntısından oturduğum yerden kalktım ve dışarı çıktım.Önümdeki çocukları takip etmeye başladım.Sonunda gittikleri yerin Arena olduğunu gördüm.Arena'da daha önce hiç antreman yapmamıştım.Daha kılıç kullanmayı bile yeni öğreniyordum.Bu yüzdenn oturup diğerlerini izlemeye başladım.İki kişi dikkatimi çekmişti.Sanırım biri benim gibi kılıç kullanmayı yeni öğreniyordu.Hareketlerinden tamamen anlaşılıyordu.Yanındaki kız ise ona yardımcı olmaya çalışıyordu.Oturduğum yerden bir süre onları izledim.Kızı izlerken gülmemek için kendimi zor tuttum.Arkamı döndüğümde Sat duruyordu.''Merhaba.'' dedim.''Merhaba" dedi ve yanıma oturdu."Niye gülüyorsun?'' dedi.Kızı gösterdim ve "Daha yeni öğreniyor." dedim.Sat biraz bozuldu ve "Sen de yeni öğreniyosun." dedi.Aslında haklıydı.Bende henüz tam olarak kılıç kullanamıyordum."Ama ondan daha iyiyim." dedim.Sat kızgın bir şekilde "Böyle alay edermiş gibi gülmen hiç doğru değil ama." dedi.Ne diyeceğimi bilemedim.Cevap vernedim ve yere bakmaya başladım.Sat cevap vermediğim için daha çok sinirlendi ve hızlıca oturduğu yerden kalktı.Gerçekten fazla ileri gitmiştim ve onu kırmıştım.Oturduğum yerden kalktım ve Sat'ın peşinden gittim.Yanına vardığımda elimi omzuna attım ve "Özür dilerim." dedim.Özür dileyince ifadesi yumuşadı ve gülümsedi.Bende gülünce "Gerçekten kız çok mu kötüydü?" dedi.Ben kahkaha atmaya başladım.Gülmekten cevap veremiyordum.Sustuktan sonra "Evet." dedim ve kulübeye koşmaya başladım.