Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bright Star

YazarMesaj
Alexandra Bethany Daniels
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alexandra Bethany Daniels

Bright Star  Empty
MesajKonu: Bright Star    Bright Star  Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 6:50 am

5- Bir pegasus edineceksin!
Mekan: Pegasus Ahırları
Katılacaklar: Sen ve pegasusun.
(Bu görevi tamamladıktan sonra Admin'e pegasusunun ismi ve bilgilerini içeren bir pm atmalısın, böylece profiline ekleyebilirim.)

Kamp'a gelişimin ikinci günüydü. Sabah uyku sersemi, açılmak için yürüyüşe çıktım. Unuttuğum bir şey vardı. Kamp'ı bilmiyordum. Biraz daha yürüdükten sonra kaybolduğumu anladım.

"Kayboldum." dedim gözlerimi ovuşturarak.

Karşımdaki kulübe gibi ama yine de değişik olan yere girdim ve birinin olması ve bana yardım etmesi için dua ederek etrafıma bakındım. Burada kanatlı at gibi şeyler vardı.

En uca kadar ilerledim bir şeyin olması umudu ile. Kanatlı atların bulunduğu yer herhalde pegasus ahırı idi. Çünkü başka tür yaratık yoktu. Her taraf karanlıktı bir de. Bir tek en uçta beyaz bir ışık vardı.

Ona doğru ilerledim ve durduğumda göz kamaştırıcı derecede parlak bir pegasus duruyordu. Oda benim gibi uyanıktı.

"Çok güzel..." dedim fısıltı ile. Ona yaklaştım ve sonra ona dokunma fikrimden vazgeçip geri adım attım sonra "Sakin ol Parlak Yıldız." dedim. Ona bu adı takmıştım.

Yanında diz çöktüm ve okşamaya başladım.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Bir anda başımı kaldırdım. Bright Star hala yanımda idi.

Ondan ayrılmak istemiyordum. Gece kadar karanlık gözleri ve yıldız gibi parlayan tüyleri Benim ile kal diyordu ama Acıkmıştım canım!

Ayağı kalktım ve üzerim de ki tozları süpürmeye başladım. Sonra onun 'Yanım da kal!2 diyen gözlerine baktım ve "Sana bundan sonra Bright Star diyeceğim. Adın bu ve sen bana aitsin. Bunu asla unutma. Tekrar geleceğim. Tekrar görüşene kadar seni özleyeceğim Bright Star." dedim ve pegasus ahırından çıktım.

Bright Star çok güzeldi...

Bright Star
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ashley Star
» Scarlett Star
» Scarlett Star xxx (2. rp)
» Scarlett Star | Görevler