Sabah heyecanla Dövüş Sanatları Sınıfına gitmiştim. Heyecanla gitmiştim çünkü Zack'in yanına yardımcı eğitmen olmuştum, ve bu daha ilk günümdü. Sınıfa girdiğimde Zack'in daha gelmemiş olduğunu fark ettim ve bir sandalye çekerek Mana'nın yetiştirdiği mor çileklerden birkaç tane yedim. Kafamda eğitmenlikle ilgili bir sürü soru vardı ve bugün Zack'e hepsini sormayı planlıyordum ama onun geleceği yok gibi görünüyordu. Derin bir nefes aldım ve tam yakın dövüş sporlarıyla alakalı bir dergiyi karıştırmak üzereydim ki kapının tıklatılmasıyla irkildim. Kapı aralandı ve bir kız sesi duyuldu. "Kimse var mı?" İlk önce cevap vermeyip Zack'i beklemeyi düşünmüştüm ama eğitmen olduğumu hatırlayınca kapının önüne geldim ve Lavy'i görünce gülümseyerek "Konnichiwa adaşım ! Yeni öğretmene merhaba de ! Neler öğrenmek istiyorsun ilk öğrencim ?" diye sordum. Lavy'nin de biraz kararsız olduğunu görünce "Muay thai, taekwondo, wing chun, sayokan, aikido, kuppuon, jijutsu... Benim favorilerim Wing Chun ve Sayokan'dır. Özellikle savunma istiyorsan Wing Chun öneririm, tabii sadece savunmayla kalmak istemiyorsan karate, aikido, tekvando olabilir." dedim ve merakla Lavy'e baktım.