Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Alexis Lavinia Montgomery

2 posters
YazarMesaj
Alexia Sophie Russell
Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Alexia Sophie Russell

Alexis Lavinia Montgomery Empty
MesajKonu: Alexis Lavinia Montgomery   Alexis Lavinia Montgomery Icon_minitimePerş. Nis. 14, 2011 8:59 am

Derslikte hiç öğrenci yoktu ve ben de uzun zamandır yapmadığım bir şeyi yapıp ders almaya karar verdim. Dışarı çıktığımda hedefim yeni açılan, ama oldukça öğrencisi olan, Dövüş Sanatları Sınıfı'ydı.
Ufak tefek bir melez olduğumdan kendimi savunmak ve yeri geldiğinde saldırmak, iri yarı canavarların yanında zor olabiliyordu. Bu nedenle bu derslik tam bana göreydi. Kapıyı aralayıp içeri girdim ve garip bir şekilde boş olan sınıfa "Kimse var mı?" diye seslendim.
Alexis Kwon
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Alexis Kwon

MesajKonu: Geri: Alexis Lavinia Montgomery   Alexis Lavinia Montgomery Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 1:08 am

Sabah heyecanla Dövüş Sanatları Sınıfına gitmiştim. Heyecanla gitmiştim çünkü Zack'in yanına yardımcı eğitmen olmuştum, ve bu daha ilk günümdü. Sınıfa girdiğimde Zack'in daha gelmemiş olduğunu fark ettim ve bir sandalye çekerek Mana'nın yetiştirdiği mor çileklerden birkaç tane yedim. Kafamda eğitmenlikle ilgili bir sürü soru vardı ve bugün Zack'e hepsini sormayı planlıyordum ama onun geleceği yok gibi görünüyordu. Derin bir nefes aldım ve tam yakın dövüş sporlarıyla alakalı bir dergiyi karıştırmak üzereydim ki kapının tıklatılmasıyla irkildim. Kapı aralandı ve bir kız sesi duyuldu. "Kimse var mı?" İlk önce cevap vermeyip Zack'i beklemeyi düşünmüştüm ama eğitmen olduğumu hatırlayınca kapının önüne geldim ve Lavy'i görünce gülümseyerek "Konnichiwa adaşım ! Yeni öğretmene merhaba de ! Neler öğrenmek istiyorsun ilk öğrencim ?" diye sordum. Lavy'nin de biraz kararsız olduğunu görünce "Muay thai, taekwondo, wing chun, sayokan, aikido, kuppuon, jijutsu... Benim favorilerim Wing Chun ve Sayokan'dır. Özellikle savunma istiyorsan Wing Chun öneririm, tabii sadece savunmayla kalmak istemiyorsan karate, aikido, tekvando olabilir." dedim ve merakla Lavy'e baktım.
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Alexis Lavinia Montgomery   Alexis Lavinia Montgomery Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 4:18 am

Öğretmenimin adaşım Lexi olduğunu görünce çok sevindim. Uzun zamandır görüşememiştik ve şimdi öğretmenimdi. Ah, kamptan gerçekten de çok uzak kalmıştım!
"Hem savunma hem saldırı daha iyi olur sanırım, Karate..." dedim. Gülümseyerek "Pekala, o halde başlayalım." dedi. Nasıl başlayacağımızı gerçekten merak ediyordum. Karateyi sadece filmlerde görmüştüm ve biraz endişeliydim. Ya yapamazsam?

Alexis Lavinia Montgomery
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alexis Lavinia Montgomery
» Alexis Lavinia Montgomery (2)