Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk günümde böylece bitti

YazarMesaj
Christian Randolph
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Christian Randolph

İlk günümde böylece bitti Empty
MesajKonu: İlk günümde böylece bitti   İlk günümde böylece bitti Icon_minitimeÇarş. Nis. 13, 2011 5:26 am

Bugün hayatımın en garip günlerinden biriydi.Arkadaşım Zack bana kampı gezdirmişti Okçuluk alanını gezdirirken neredeyse Apollon çocuklarından biri beni vuruyordu.Sonra Zack ile birlikte Pegasus Ahırlarını gezdik Zack bana yarın bunlardan bitane edinmeme yardım edeceğine dair söz vermişti.Sonra kulübeme gittim ve Hermia haydi herkes yemeğe dedi ve hep birlikte Yemek Gazinosuna gittik.Yemekler çok güzeldi.Hermia ''Yemeğinin en güzel yerini Ares'e sunmalısın'' dedi,bu işten çok memnun değildim ama yapmak zorunaydım yemeğimin en güzel yerini ateşin içine ittim ve ''Adağımı kabul et Ares'' dedim.Yeterince yorulmuştum kulübeme gittim ve yatağıma girip düşünmeye başladım.Acaba annem beni özlüyormuydu bunlar nasıl gerçek olabilirdi hiç aklım ermiyordu.Bunları düşünürken yorgunluk daha ağır basmış olucaktı ki uykuya daldım ve böylece kamptaki ilk günüm de sonra erdi.

İlk günümde böylece bitti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İlk gün... Bitti.
» Gün Bitti.
» Gün Bitti
» İlk gün bitti...Sonunda
» İlk Günüm Bitti...