Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Polyhemus'a suikast

3 posters
YazarMesaj
Edward Kevin Hawke
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Edward Kevin Hawke

Polyhemus'a suikast Empty
MesajKonu: Polyhemus'a suikast   Polyhemus'a suikast Icon_minitimeÇarş. Nis. 13, 2011 4:32 am

Adaya gidişten 3 saat önce...

''Sen ve sen siz benimlesiniz. Sen , sen ve sen'de bir ekip olacaksınız. Biz Alfa'yız sizde Foxtrat. Emirlerimi harfiyen yerine getirirseniz...'' Silahımı aldım ve şarjörü taktım. '' Ölmezsiniz... ve o lanet olasıca yaratığı tartarusa yollarız'' Doğruldum ve cephaneliğimize doğru ilerledim. yandaki düğmeye bastım ve duvar kaydı. Oradan hidden blade'leri aldım ve sırasıyla herkeze dağıttım. ''Bunlar özel suikast silahlarıdır. mekanızma bilek hareketlerinize göre ayarlıdır. Elinizi aşağı doğru hızlıca itin açılsın. Yumruğunuzu sıkın kapansın'' Bunu herkez denedi ve hepsinin anladığını görünce gülümsedim. Otomatik makinalı tüfekleri de verdim ve herkez şarjör aldıktan sonra kamptan 7 kilometre uzaktaki garajımıza doğru koştuk. Kimse durmadı kimse sızlanmadı. erkez yapacağımız görevin heyecanı içinde idi. Garaja vardığımızda büyük bir kamyonu seçtim ve arkadaki tekneyi buna yükledik. Herkez kamyon'a bindi ve yola koyulduk...

Adaya giderken...

Motoru durdurdum ve havaya baktım. 1 saat sonra kararacaktı , bu iyiydi. Karanlıkta daha iyi avlanırdık. ''Herkez şarjör kontrolü yapsın. Düşmanımız bizden çok daha büyük ve güçlü. Unutmayın onun derisinden bir parçaya ihtiyacımız var. O parçayı almadan öldürmek yok''. Hepsine demir birer hançer dağıttım. ''Deriyi aldıktan sonra kafasına ateş etmeye bakın. Silahlarınızdaki kurşunlar ilahi bronzdan hemen ölücektir...
Yandaki sandığı açtım ve herkeze birer su altı giysisi dağıttım. hepsine birer tüp verdikten sonra elimle beni takip edin işareti yaptım ve suya atladım...
David Tyler
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
David Tyler

MesajKonu: Geri: Polyhemus'a suikast   Polyhemus'a suikast Icon_minitimeSalı Haz. 14, 2011 4:15 am

Adaya gitmeden 3 saat önce
Bugün Polyhemus’un adasına gidip Polyhemus’u yok edicektik. Kewin konuşma yapıyordu. ''Sen ve sen siz benimlesiniz. Sen , sen ve sen'de bir ekip olacaksınız. Biz Alfa'yız sizde Foxtrat. Emirlerimi harfiyen yerine getirirseniz...'' ]dedi. Ben alfa grubundaydım işte buna sevinmiştim biraz. Silahına şarjörünü taktı ve “Ölmezsiniz… Ve o lanet olasıca yaratığı tartarusa göndeririz.” Dedi. Oradan ilerleyip cephaneliğimize doğru gitmiştik. Orada daha önce gördüğüm ama adını bilmediğim bir çıkarttı. “Bunlar özel suikast silahlardır. Mekanizma bilek hareketlerinize göre ayarlıdır. Elinizi aşağı doğru hızlıca itin açılsın. Yumruğunuzu sıkın kapansın. Bir tane taktım ve denedim işe yarıyordu. O sırada tüm bilgileri zihnime gelmişti bile. Ve makineli tüfeklerimizi de vermişti. Arkadaşım Ben’den hançerlerini almıştım. Kendi hançerlerim vardı. Needle ve rassilon vardı. Birde bombalarım ve edward’ın verdiği silahlar hepsini sonsuz boşluğa yükledim. Yola çıktığımızda silahları kullanırdım. Garaja gittik ve bir kamyona tekneyi yükledik. Hepimiz tekneye binmiştik ve yola çıkmıştık.

Adaya varmak üzereyken
Teknedeyken bir elime needle ve rassilon’u birleştirdim ve ortaya harika bir kalkan çıktı. Bu seferki ek gücü ne bilmiyordum ama büyük ihtimalle daha fazla dayanıklılıktı. Kendi hançerlerimi ve Ben’in hançerlerini kemerime taktım yanlarında bombalar vardı. Edward’ın verdiği o suikast bıçağını taktım. Ve silahı da hala çantada bırakmıştım. Aslında hançerleri birleştirmeliydim bana birde kılıç lazımdı bilekliğini taktım ve 5 hançeri de oraya takıp bir kılıç yarattım ortaya. Birde demir hançeri de takmıştım kemere. Edward bir şeyler söyledi ama fazla dinlemedim. Sadece canavarın derisini almadan öldürmeyecektik onu anlamıştık. Su altı kıyafetleriyle suyun altından ilerliyorduk. Karaya vardığımız da ise su kıyafetlerini orada bırakamayacağımıza karar verdik ve hepsini sonsuz boşluğa yükledik. Hiç ağırlık olmadığı için rahatça yürüyebiliyordum. Ormana varmıştık ki hala 2 takım birlikte ilerliyorduk Edward bizi durdurdu ve ”Foxtrat takımı siz şu taraftan gidin.” dedi. O sırada nereden gitmeleri gerektiğini gösteriyordu. Oraya doğru gittiler ve bizlerde kendi gitmemiz yere doğru gidiyorduk. Hala etrafı inceleyip gücüme gerek olup olmadığına bakınıyordum.

Leo Zack Lamartine
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Leo Zack Lamartine

MesajKonu: Geri: Polyhemus'a suikast   Polyhemus'a suikast Icon_minitimeSalı Haz. 21, 2011 8:40 am

Adaya gidişten 3 saat önce...

Bütün silahlarımı ve kalkanımı kuşanmış bir şekilde bekliyordum. Kev konuşmaya başladı. ''Sen ve sen siz benimlesiniz. Sen , sen ve sen'de bir ekip olacaksınız. Biz Alfa'yız sizde Foxtrat. Emirlerimi harfiyen yerine getirirseniz...'' Silahını aldı ve şarjörü taktı. Ben Alfa takımındaydım. Yanımda Kev, David ve bir çocuk daha vardı. '' Ölmezsiniz... ve o lanet olasıca yaratığı tartarusa yollarız'' Sonra cephaneliğe gitti. Dönünce hepimize birer tane dağıttı. Nasıl yapılacağını anlattı. Denedik. Bıçak içeri girerken sesler duydum. Çığlık sesi ve yardım çağırısı. Otomatik makinalı tüfekleri de verdi. Şarjör dağıttı. Şarjörü taktım. Ardından kamptan 7 kilometre uzaktaki garajımıza doğru koştuk. Kimse durmadı kimse sızlanmadı. Büyük bir kamyona Tekne yükledik. Yola çıktık.

Adaya giderken...

Motor durdu. Hava kararıyordu. Kev: "Herkez şarjör kontrolü yapsın. Düşmanımız bizden çok daha büyük ve güçlü. Unutmayın onun derisinden bir parçaya ihtiyacımız var. O parçayı almadan öldürmek yok''. Birer tane demir hançer dağıttı. "Deriyi aldıktan sonra kafasına ateş etmeye bakın. Silahlarınızdaki kurşunlar ilahi bronzdan hemen ölücektir..." Herkese sandıktan su altı giysisi çıkarttı. Birer tane tüp de verince suya daldık.

Adada...

Karaya varınca artık babamın gittiğini anladım. Birden birinin görüntüsü gördüm. Kan içindeydi. Ağır yaralanmıştı. Ayrıldık. Biz daha fazla ağaç olan yere doğru yürüdük. Bir bağırma sesi duydum. Diğerlerine sorunca böyle bir ses duymadıklarını söylediler. Çok tedirgindim. Bir hışırtı duydum. Ama bunu diğerleri de duymuş olmalı ki silahlarını hazırladılar. Neyse ki sadece bir koyundu. Ama ağızında bir ot değil et parçası vardı. Başımızın belaya girdiğini anladım. Hemen koyuna saldırdık. Ama çok hızlıydı. David'i ısırmak üzereyken Kev onu buharlaştırdı. Bir bağırma sesi duydum ama yine diğerleri duymamıştı. Yine aynı kanlı ve yaralı melezi gördüm. Kev'e kötü şeyler olacağını anlatmaya çalıştım ama dinlemedi bile.

Polyhemus'a suikast
1 sayfadaki 1 sayfası