Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011-

4 posters
YazarMesaj
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011- Empty
MesajKonu: Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011-   Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011- Icon_minitimeSalı Nis. 12, 2011 9:13 am

Perseus Carter'ın talebi üzerinde, Hephaistos kulübesinde erken seçim başlığı açılmıştır.

Seçim Açıklamasına Buradan Ulaşabilirsiniz;:

Hephaistos kulübesinin admin kadrosunca belirlenen adayları:

Sıra 1:
Perseus Carter
Sıra 2: Elena Martin
Sıra 3:
Eduard R. Longrange

Yönetim kadrosu tüm adaylara bol şans diler!

http://olimpos.my-rpg.com
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

MesajKonu: Geri: Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011-   Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011- Icon_minitimeSalı Nis. 12, 2011 9:43 am

Sıra 1: Perseus Carter - Seçim Konuşması.

Sevgili kardeşlerim,
Öncelikle neden erken seçim talebinde bulunduğumu açıklamak istiyorum. Kulübe liderimiz Ed'in hem uzun süredir lider olması hem de kulübe ile pek ilgilenmediğini düşünmem bu talepte bulunmama neden oldu. Böyle düşünmemin nedeni ise Temizlik Rp'lerinde ve Sohbet başlığında Ed'i uzun süredir görememem ve kulübe üyelerinin birbirlerinden kopmaya başlamasıdır. Açıklamamı yaptığıma göre seçim konuşmama başlamadan önce Elena'ya ve Eduard'a başarılar dilerim. Kulübemize kimin lider olacağı önemli değil, önemli olan kulübemizi iyi yönetebilecek birinin seçilmesi(Ed, üzerine alınma.Sana söylemedim bunu, söylemem de). Eğer seçilirsem kulübemiz için en iyisini yapmaya çalışacağım. Temizlik Rp'lerimizin kalitesini arttırmak, kardeşlerimi daha çok görev yapmaya teşvik etmek, onlarla sürekli iletişimde olmak ve eğer gerekirse görevleri yaparken onlara diğer iki karakterim(Hektor Ease, Herkül) ile de yardımcı olmaya çalışmak yapmayı düşündüğüm şeyler arasında var ve bunların kulübemiz için iyi olacağını düşünüyorum, gerek kulübe puanlaması, gerek dostluk, gerek Temizlik Denetimi açısından.
Yazımı okuduğunuz için teşekkürler, diğer iki kardeşime de başarılar diliyorum.
Eduard Ryan Longrange
Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
Eduard Ryan Longrange

MesajKonu: Geri: Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011-   Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011- Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 3:53 am

Elena 3 güne yakın bir süre devam etmediği için, ben yazıyorum.

Sıra: 3. - Savunma Konuşması olsa gerek. Razz

Sevgili kardeşlerim, Perseus kesinlikle haklı. Bir süredir bu karakterimi ihmal ediyordum. Görevlerimi de tam olarak yerine getiremiyordum fakat şunu belirtmek isterim ki, dersimi gerçekten aldım. Yani online'm sürem gördüğünüz gibi iki kaçına çıktı. Kardeşlerim, sizden görevlerimi aksattığım için çok özür diliyorum. Bu kulübede, yaklaşık 5 aydır liderim. Yani bu konuda daha tecrübeliyim desem daha doğru olur sanırım. Herkesi daha iyi tanıyorum. Bu da bir artı yön. Sadece benden şikayet ettiğiniz sorun online olamam idi. Bu sorunu yeni fark ediyorum. Gördüğünüz gibi görevlerimi fazlasıyla yerine getiriyorum artık. İnanın, sürekli bu böyle sürecek. Bir sorununuz olsa yanıtlıyorum vs. Online olamam ve görevlerle yeteri kadar ilgilenmediğim için kusura bakmayın ama her gün Online'm ve gördüğünüz gibi, herkesle ilgilenmeye çalışıyor ve görevlerimi tam anmalıyla yerine getiriyorum. Sizden istediğim tek bir şans. Yani, kabul etmezseniz anlarım. Çünkü kulübemizin, başarısı en önde gelir. Artık daha çok ilgilendiğim için, temizlik ve puanlama rplerinde ilk üç değilde, hedefimizi 1. sıraya diktirmek benim görevim ve artık bunu yerine getirmeye çalışacağım. (: Ayrıca Pers doğru söylüyor. Uzun zamandır liderim. Ama herkes, kendini lider gözünde görebilir. Bir liderin görevi, kulübesini yönetmektir bunların haricinde diğerlerinden farkı yoktur. Hatta sizin liderinizden bile iyi olmadığınız ne malum? Böyle sorunlarla çok karşılaştığım için, genellikle tecrübem daha iyi katkı sağlıyor bana. Ama dediğim gibi önemli olan lider değil, kulübemizin başarısı diyerek cümlemi bitiriyorum. Beni dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum öncelikle sizlere. Ve Pers'e, bana ilk defa böyle bir tecrübe yaşattığı için ona da teşekkür ediyorum (Uzun olmuş. Neden ben böyle uzun yazmak zorundayım yaa Razz)

Elena Martin
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Elena Martin

MesajKonu: Geri: Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011-   Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011- Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 10:51 pm

Sıra 2: Elena Martin - Çekilme Konuşması.

Kardeşlerim öncelikle geciktirdiğim için hepinizden çok özür dilerim. İki kardeşime de başarılar diliyorum. Benim konuşmam çok kısa olacak. Çünkü sadece şunu söylemek istiyorum. Ben adaylıktan çekiliyorum. İki kardeşimde benden daha iyi lider olacaklarını düşünüyorum ve ben lider olmak istemiyorum. Beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim.
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

MesajKonu: Geri: Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011-   Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011- Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 10:57 pm

Kardeşlerim, bu seçimi Ed yok diye istemiştim fakat madem o burada ve kulübe ile ilgileniyor ben de bu seçimden çekiliyorum. Ed daha deneyimli bir lider ve kulübemiz için çok daha iyi şeyler yapacak, bunu biliyorum. Geri dönmen çok iyi oldu Ed ama bir daha gideyim deme! (Very Happy)

Erken Liderlik Seçimi -Nisan 2011-
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 9. Yarış (12 Nisan 2011 ~ 19 Nisan 2011 arası)
» Liderlik Seçimleri -Mart 2011-