Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nicole Avery Johnson

2 posters
YazarMesaj
Terra M. Winchester
Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
Terra M. Winchester

Nicole Avery Johnson Empty
MesajKonu: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimePtsi Nis. 11, 2011 4:42 am

Şu anda tüm işlerimi ertelemiş, hızla Zack'in yeni açılan dersliğine gidiyordum. Ah, bu işi için geç bile kalmıştım, haluki ilk gelen ben olacaktım! Kesin birileri benden önce gelmişti!

Tahminimde yanılmamıştım. Zack aynı anda üç beş kişiye ders veriyordu geldiğimde. Daha doğrusu vermeye çalışıyordu!

Dikkati üstüme çekmek için bağırdım. "Hey, Zack. Bir öğrenciye kadar yer varmı?"
Zack Cliff Burton
Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Zack Cliff Burton

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimePtsi Nis. 11, 2011 1:17 pm

Sabahın erken saatlerinde dersliğime olan büyük ilgi yüzünden beş kişiye birden ders veriyordum ki arkadan bir ses dikkati üzerine çekmek istercesine ''Hey, Zack. Bir öğrenciye kadar yer varmı?'' diye bağırdı. Arkamı döndüğümde bağıran kişinin Ares kızı Nicole olduğunu gördüm. Gülümseyip yanına gittim ve ''Herkese kapımız açık. Öğrenmek istediğin bir dövüş sanatı var mı?'' diye sordum.
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeSalı Nis. 12, 2011 3:12 am

Öğrenmek istediğim bir dövüş sanatı mı? Bırakın öğrenmek istediğimi, bildiğim bir dövüş sanatı bile yoktu. Yok yo, vardı. Herhalde aikido dövüş sanatı sayılırdı. Muhtemelen başka dövüş sanatları da vardı ama adlarını bilmiyordum. Kendimden emin bir tavır takınmaya çalıştım.

"Aslında aikido oldum olası hoşuma gitmiştir." dedim aynı kendimden emin tavrımla, hiçbir halt bilmeyen bir gerzek gibi görünmemeye çalışarak. Bunu başarmıştım galiba gerçi.
Zack Cliff Burton
Zack Cliff Burton

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeSalı Nis. 12, 2011 5:10 am

Hangi dövüş sanatını seçmek için düşünürken Nicole'un alnı biraz kırışmıştı. Biraz düşündükten sonra alnındaki kırışıklık gitti ve yerine bir gülümseme koyarak ''Aslında aikido oldum olası hoşuma gitmiştir.'' dedi kendine güvenerek. Gülümseyerek Nicole'e baktım ve ''Tamam o zaman. Sana ilk başta aikido'nun temel felsefsini anlatmak isterdim ama bu çok uzun'' dedim gülümsemeye devam ederek. ''Bunun yerine sana nasıl ortaya çıktığını ve temel hareketlerini öğreteceğim'' dedim ve dojonun aikido için ayrılmış bölümüne yürümeye başladım.''Şimdi Nicole. Aikido samuraylar tarafından bulunan ve genellikle ağır zırhlı savaşçılara karşı uygulanan bir stildir.'' dedim ve dojodaki bir samuray'ın temsili resmini gösterdim. Nicole anladığını belirtircesine kafasını salladı ve dinlemeye devam etti. ''Aikidoda direk saldırılar yoktur ama benim geliştirdiğim birkaç stil var. Sana onlarıda öğreticem ama öncelik ayak hareketleri ve kilitleme yöntemleri.'' dedim. Konuşmam bittikten sonra Nicole'un yanına gittim ve ''Bana bir yumruk at'' dedim. Nicole bir ares kızı olduğundan buna şaşırmadan yumruğu attı. Yumruk yüzüme gelmeden önce basit bir şekilde yumruğu bileğinden yakaladım ve yavaş yavaş Nicole göstererek ayak hareketlerini yaptım ve Nicole'ün arkasına geçtim. Nicole artık kilitlenmişti ve kurtulması için sadece kolunu kırması gerekiyordu ki buda yürek isteyen br olaydı. Nicole'ü biraz daha bu pozisyonda tuttuktan sonra serbest bıraktım ve ''Şimdi ben yumruk atıyorum ve sen beni kilitliyorsun'' dedim ve yumruğu attım.
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

MesajKonu: Geri: Nicole Avery Johnson   Nicole Avery Johnson Icon_minitimeÇarş. Nis. 13, 2011 3:44 am

Zack'in yüzüme gelen yumruğuna dehşetle bakakaldım. Zaman ağır çekimde ilerliyordu sanki. Dur nasıldı o kilitleme? Önce yumruğu bileğinden tutuyorsun sonra tuhaf ayak hareketlerini yapıp arkaya...

Zack'in yüzüme gelen yumruğunu neyse ki son anda engellemeyi başardım. Sonra hiç vakit kaybetmeden o tuhaf ayak hareketlerini yapmaya çalıştım. Galiba doğru olmuştu gerçi ama bilemiyordum yani... O hareketler bana çok saçma geliyordu. O hareketleri yarım yamalak yaptıktan sonra arkasına geçtim. Zack'i kilitledikten birkaç saniye sonra onu çözecektim ki Zack kolunu oynatarak -ya da bükerek, işte her ne yaptıysa-kurtuldu. Nasıl yapmıştı bunu?

Nicole Avery Johnson
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson
» Nicole Avery Johnson