Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Açım ben :D

YazarMesaj
Peter Karl Bouveir
Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Peter Karl Bouveir

Açım ben :D Empty
MesajKonu: Açım ben :D   Açım ben :D Icon_minitimePaz Nis. 10, 2011 3:24 am

Gece uyandım. Karnım gurulduyordu.Domuz yemeyi sevmediğim için yemeğimi düzgün yiyememiştim. Açtım. Bir yerden yemek bulmalıydım. Mutfağa gidip dolabı açtım. İçi bomboştu. Galiba Alex yarın alışveriş yapacaktı. Şimdi ne yapacaktım işte?Kampa geldiğimden beri belki de en iyi müşterilerinden biri olan markete gitmek için gecenin köründe kulübemden çıktım. Ne yapayım acıktım işte. Gece gece kimseye yakalanmadığım için sevinmiştim. Pijamalarımla çıkmıştım çünkü. Marketin ışıkları sönüyordu. Kapıyı araladım. Amca yine yatıyordu. Onu korkutmak istedim. Adamın arkasına geçip bir çığlık attım. Adam az kalsın beni doğrayacaktı. “Tamam, sakin” dedim adama. Adam sinirlice “Yine mi sen Peter? Off, ne istiyorsun yine?” dedi. Adama “Sen rahatına bak ben yiyecek bir şeyler alıp geliyorum” dedim. Adam ters ters “Hızlı ol” dedi. Yiyecek reyonuna gittim. Kendime önce bir kasa kutu kola aldım. Dolapta kalsın. Sonra cips falan derken epey bir alışveriş yaptım. Amca aniden “15 drahmi ver ve kaybol” dedi. Parayı bıraktım. Kriz buraya da uğramış diye düşündüm. Ve tekrar kulübeme doğru yürümeye başladım.

Açım ben :D
1 sayfadaki 1 sayfası