Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ravelo Yagami

2 posters
YazarMesaj
Ravelo Carter
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Ravelo Carter

Ravelo Yagami Empty
MesajKonu: Ravelo Yagami   Ravelo Yagami Icon_minitimeCuma Nis. 08, 2011 1:28 am

Uçmak güzel, fakat kontrollü uçabilmek güzel. Pegasusumun üstünde kontrol sağlayamıyordum. Kardeşlerime nasıl kontrol sağlarım dediğimde Pegasus Binicilik Sınıfından ders al demişlerdi. Karar verdim, ve binicilik eğitiminin olduğu yere geldim. Beni karşılayan bir kızdı. Eğitmenlerin kim olduğunu arkadaşlarımdan öğrenmiştim. Bu ya Rose'du ya Cornelia ya da Claire'ydi. Gülümseyerek,

Merhaba dedi.

Merhaba, şey ben Vega'nın -pegasusum- üstünde kontrolü sağlayamıyorum, onun için ders almaya geldim. diye cevap verdim.

Çoğu kişi bunun için ders alır zaten, hadi bakalım seni bir uçuralım dedi.
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

Ravelo Yagami Empty
MesajKonu: Geri: Ravelo Yagami   Ravelo Yagami Icon_minitimeCuma Mayıs 06, 2011 10:29 am

Rave, Vega üstünde kontrol sağlıyabilmek için onun dersliğinegelmişti. " Çoğu kişi bunun için ders alır zaten, hadi bakalım seni bir uçuralım " dedi. Sonrada " Vega nerde peki? Ahırlarda mı? " diyede ekledi. Rave'de " Evet " diyince birlikte ahırlara doğru yürümeye başladılar. Bu aradaada tanışıyorlardı.

" Ben Claire, Afrodit kızıyım. " dedi. " Ben de Ravelo. Athena oğluyum. Tanıştığımıza memnun oldum. " Tanışma fastı bittikten sonra Raveona Vegas'dan bahsetti. " Vega en çok neyi sever? " diye sordu Rave. Rave ise " Vişne aromalı drajenlere bayılır. " diye yanıt verdi.

Kısa bir süre sonra ahırlara varmışlardı. Mağlum ahırlar dersliğe çok yakın oldukları için ahırlara armak 5-10 dakikalarını almıştı. Ahırlara girince Rave etrafınabakınmaya başladı. Vega'yı arıyordu. Rave, Vega'yı ararken o da Arianna'nın yanına gitti. Onu okşayıp ona biraz küp şeker verdi. Sonra da Arianna'ylabirlikte Rave'İn yanına gittiler.Rave, Vega'yı bulmuş okşuyordu. Rave cebinden çıkarttığı vişne aromalı drajenlerden birkaçtanesini Vega'ya verdi. ega çok mutlu bir kişneme attı. Vega'nın yanınagidip onu biraz okşadı. Muhteşem gözüküyordu. Rave'le Vega'da birbirlerine çok yakışıyorlardı.

" Hadi hep birlikte dersliğin yanında ki açıklık alana gidelim. Orda çalışacağız. " dedi. Dördü ahırlardan çıkıp yola koyuldular.

Ravelo Yagami
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ravelo Yagami
» Ravelo Yagami
» Ravelo Yagami
» Ravelo Yagami
» |Ravelo Yagami ~ Görevler|