Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dosta ziyaret

2 posters
YazarMesaj
Mark William Trully
Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
Mark William Trully

Dosta ziyaret Empty
MesajKonu: Dosta ziyaret   Dosta ziyaret Icon_minitimeCuma Nis. 08, 2011 12:29 am

O gün hava çok sıcaktı,her zamanki gibi sabah koşumu yaptım ve en zinde halimle Demeter kulübesine yol almaya başladım bugün Sofie'ye söz vermiştim onunla buluşacaktık.Demeter kulübesine vardım kapıyı çaldım karşıma Sofie çıktı ve "Selam Mark nasılsın?" dedi.Ben de ona "İyiyim Sofie sen?" diye sordum bana iyi olduğunu söyledi ve beni neden çağırdığını sordum bir şey demedi,sadece yakında görürsün dedi.

Biraz dışarıda dolaştık ve Scharlotta,Marion ve Loretta beni göle attılar ve en sonunda nihayet kulübeye dönmüştük.
Alicia Roxanne Wideen
Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
Alicia Roxanne Wideen

Dosta ziyaret Empty
MesajKonu: Geri: Dosta ziyaret   Dosta ziyaret Icon_minitimeCuma Nis. 08, 2011 5:20 am

Bugün Mark'ı kulübeme çağırmıştım. Niye çağırdığımı merak etmişti. Sadece yakında görürsün demekle yetindim. Sonunda kulübenin kapısı çaldı. Yavaşça aşağı indim kapıyı açtım. Mark gelmişti. Birlikte biraz dışarıda dolaştık. Sonra kulübeme geri döndük. Oturma odası boştu. Oraya oturduk. Her şeyden önce mutfaktan biraz abur cubur aldım. Konuşurken yerdik. Sonra tekrar oturma odasına geçtim. Asıl konuya gelmiştik. Mark, onu niçin çağırdığımı öğrenmeyi heyecanla bekliyordu. ''Hadi Sofie, söyle artık!'' diye yakınmaya başlamıştı. ''Tamam, başlıyorum.'' diyerek konuşmaya başladım. ''Ben yaklaşık bir hafta önce bir çiçek yarattım. Nasıl oldu bilmiyorum. Yani zaman geçtikçe büyümeye başladı ve dev gibi oldu. Odamda duruyor. Ve kimseye göstermeye cesaretim yok. Seni bu yüzden çağırdım.'' Mark hem heyecanlanmış hem de biraz afallamıştı. ''Bana mı? Hemen görmek istiyorum. Merak etme seninle dalga falan geçecek değilim.'' dedi. Sevinmiştim. Çünkü çiçeğim hiç normal değildi. Biraz fazla büyük olmuştu ve nasıl bu şekle geldiği konusunda hiçbir fikrim yoktu. Yüzümde biraz tebessüm biraz da gülümsemeyle Mark'ı odama çıkardım. Korkuyla kapıyı açtım. Çiçeğim sanki biraz daha büyümüştü. Mark da bir hayli şaşırmıştı. Kısa süre sonra konuşmaya başladı.
Mark William Trully
Mark William Trully

Dosta ziyaret Empty
MesajKonu: Geri: Dosta ziyaret   Dosta ziyaret Icon_minitimePaz Nis. 10, 2011 7:11 am

"Aman Tanrım" evet ağzımdan çıkan kelime bu oldu sonra gülmeye başladım Sofie biraz tedirgindi ona "Bu inanılmaz bir şey" dedim.Sonra Sofi mutluluktan zıplama başladı ve ayağıma bir sarmaşık dolandığını hissettim kurtulmaya çalıştım ancak kurtulurken atrafı biraz devirdim.

Uzun denemeler sonrası kurtuldum Sofie su getirdi bana getirdi sandım tam alıyordum suyu çiçeğe döktü,biraz bekledim ve soluklandım ve kalktım dışarı çıktım kulübeme tam gidiyordum yere kapaklandım Sofie'nin bitkisi beni iyice içine çekti ve etraf karardı.
Alicia Roxanne Wideen
Alicia Roxanne Wideen

Dosta ziyaret Empty
MesajKonu: Geri: Dosta ziyaret   Dosta ziyaret Icon_minitimeÇarş. Nis. 13, 2011 8:15 am

Mark çiçeğimi görünce çok şaşırmıştı. Tabii buna çiçek denebilirse. Resmen ağaç olmuş, kök salmıştı. Zaten sarmaşıklar Mark’ın ayağına takılmış onun düşmesine sebep olmuş yanı sıra birazda ortalık dağılmıştı. Şu an için tek önemli olan bu çiçekten -pardon ağaç- nasıl kurtulacağımdı. Herhalde zamanla düzelirdi. Umarım. Mana’ya danışsam iyi olacaktı. Su getirmiştim. Aslında Mark için getirsemde birden çiçeğin orada buldum kendimi ve suyu çiçeğime döktüm. Bu saçma hareketime bende şaşırmıştım. Daha sonra Mark kulübemden çıktı ve kendi kulübesine doğru yola koyuldu. Tam gidiyordu ki Mark’ın bayılmak üzere olduğunu anladım. Çiçek onu yormuştu. Nedense çiçekten etkilenen ben değildim oydu. Herhalde onun asıl sahibi benim bu yüzden olsa gerek. Doğruca Mark’ın yanına gittim. Sonra kulübeden su getirdim ve içmesine yardımcı oldum. Yavaş yavaş ayılıyordu. ''Nerdeyim ben?'' dedi. ''Bizim kulübenin önündesin, bayıldın.'' dedim. Mark yavaşça doğruldu. Şimdi daha iyiyidi ve yürüyebilecek gibi duruyordu. İyi olduğundan iyice emin olduktan sonra yavaşça kalktı. Hala pek iyi görünmüyordu ama, ''Ben iyiyim.'' deyince bir şey diyemedim. ''Hoşçakal Mark. Yine beklerim.'' dedim. Mark’ta ''Hoşçakal, Sofie.'' dedi ve kulübesine doğru ilerledi.
- RP BİTMİŞTİR -

Dosta ziyaret
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ziyaret
» Ziyaret
» Ziyaret.
» Ziyaret! :)
» İlk ziyaret