BÖLÜM(CHAPTER) 1
Merhaba ben David Learn ben 16 yaşındayım ve New York,NY’ de yaşıyorum. Birçok dehşet verici hikâyelerimden birini size anlatmak istedim artık içimde tutamıyordum. Öncelikle kendimi biraz tanıtım. Ben sorunlu ya da öğretmen tabiriyle okumaz çocuk denilen tipteydim. Şey 9 okuldan atıldım. Neyse bu hikayemi size anlatmak istiyorum, çünkü içimde daha fazla tutamıyorum.
Bir gün üvey anne ve babama iyi geceler dedim. Evet, yanlış duymadınız. Eee benim anne ve babam bir trafik kazası sonucu öldüğünü söylüyorlar sanırım ben daha 1 yaşındayken. Daha üvey anne ve babam beni evlatlık olarak almışlar. Ve onlar sanki benim gerçek evebeynimiş gibi sahip çıktılar ve şuanda ben lise 1. Sınıfa gidiyor olmamı beklide onlara borçluyum. Anne ve babamı seviyorum her ne kadar üvey olsalar da. Evet iyi geceler dedikten sonra yatağıma gidip uyudum, o gece korkunç bir kabus gördüm. Kâbusumda bir odadaydım sanırım ve odada su sesleri hayır galiba şelale sesleri geliyordu. Odada bir adam bana baktı ve "sen normal değilsin David" diyordu. Konuşamıyordum , hareket dahi edemiyordum. İçimden bir ses, bu gerçek olamaz diyordum. Adam ayağa kalktı ve ışıldamaya başladı. Refleks olarak gözümü kapattım. Açtığımda ise adam bana bakıp gülümsüyordu. Yüzünü seçemiyordum afallamıştım. "Artık kim olduğunu öğrenmen gerekiyor" dedi. Ve kafamın üzerinde bir ton su yükseldi. Ben nefes almaya çalışırken adam “artık bana ait olduğunu bil David. Sana bir yardımcı yollayacağım. Burası sana göre fazla tehlikeli. Hemen kampa gitmen gerek" dedi. Bense ne kampı diye bağırmaya çalışıyordum ama sesim bir türlü çıkmıyordu. O sırada büyük bir gürültüyle uyandım. Üvey annem ve babam evin içinde çığlık atıyorlardı. Kapıyı açtığımda dehşet içindeydim. İçeride 2 metre büyüklüğünde bir köpek duruyordu. Köpek beni gördü ve bana doğru hareketlendi. Kaçmam lazımdı belki ama annemi ve babamı orda bırakamazdım. Bu yüzden köpeği üstüme çekmeye çalıştım böylece babam ve annem kaçabileceklerdi. Ama babam ve annem beni korumak için 2 metrelik köpeğin üzerine atladılar ve köpek onları ısırdı. Kan sıçrayacağını zannediyordum fakat altın toz bulutuna dönüştüler. Bu sırada içeri 1 şey girdi. Eee şey galiba bunun yok canım bunun toynakları var. Evet bir toynağı var. Belden yukarısı insan yani benim gibi bir insan ama belden aşağısı at gibiydi sanırım yok hayır keçiydi. Keçi adam ya da adı her neyse köpeğe fülütyle bir şey çaldı ve köpeği ağaçlar sarıp onuda altın toz bulutu haline dönüştürdü ardından keçi adam bana dönüp.
"David sen misin?” [/color]dedi.
“Evet” dedim. Şey sen kimsin acaba?“
"Ben bir satirim. Seni kampa götürmem gerekiyor.” dedi.
“Ne kampı” dedim şaşırmış bir ifadeyle.
“Melez kampı tabikide” dedi.
“Belkide rüyamda şu esrarengiz adamın bahsettiği kamptır” diye düşündüm. “Peki neden ben” diye sordum.
“Şey senin babam bir tanrı David. Umarım bayılmazsın.” diye mırıldandı. “Annen bir yunan tanrısıyla beraberdi. Ve şey sonra sen dünyaya geldin. Artık yaşın geldiğine göre seni kampa almamız gerekiyor kokun canvarları çekebilir ve eğer ölürsen. Yani ölürsen baban kimse oda beni öldürür anladın mı dostum?”dedi.
“Peki babam kim" diye sordum.
“Bizde bunu öğrenmek istiyoruz.”dedi.
“O halde galiba şimdi kampa gitmemiz gerekiyor.”dedim heyecanlı bir ifadeyle neden böyle bilmiyorum ama kampa gitmek bana heyecanlı bir şeymiş gibi geldi. Bir an için rüyam aklıma geldi ama ona bu konudan bahsetmek istemiyordum.
Ve yola koyulmaya hazırlandık…