Sabahın ilk ışıklarıyla uyanmak beni çok mutlu ediyordu tüm enerjimi toplayabilmek için harika bir an enerjim her zaman ki gibi yerli yerindeydi.Kahvaltıya gittim ve Kheiron'un haberi ile bütün enerjimi kaybettim "Evet genç melezlerim acil bir durum nedeniyle hepinizi evlerinize geri gönderiyoruz".Herkes bir ağızdan konuşmaya başladı,ne yazık ki benimde dönmem gerekti.Argos bizi evlerimize bıraktı eve annemin bana verdiği anahtar ile girdim gördüklerim beni şoka soktu annem yanında ki adamla birbirlerine bakarak gülüyorlardı.Annem benim gördüğünde kendine çeki düzen vermeye çalıştı,ancak başaramadı.Ben "Anne kim bu adam?" diye sordum adam bana baktığında adamın babam olduğunu anlamıştım babam beni görünce "Hayırdır evlat burada ne işin var" diye sordu.Ben de ona "Ben burada yaşıyorum" dedim teknik olarak.Bana işin tuhaf gelen tarafı annemin daha 1 hafta önce Apollon'un "A" sını duyduğunda yüzünde beliren kızgınlık kendini mutluluğa çevirmişti daha canlı bir kadın karşımdaydı.Babam benimle zaten daha önceden konuşmak istediğini belirtti.Annem "Ben mutfağa gidiyorum" dedi,ve babamla birbirlerine öpücükler gönderdiler. "Bende tuvalete gidiyorum" dedim.Babam güldü ve biraz sonra konuşmaya başladık işte yok ben senin yaşındayken yok şöyle yap diye bir sürü şey duydum benimde tek dediğim şey "Hı hı çok korkunç anlatmaya devam et" oldu.Uzun bir süre sonra bana bir saat verdi saatin üstünde en sevdiğim beysbol takımı new york mets'in arması vardı.Saatin üstünde armaya dokundum ve saatten bir ışık çıktı ve cebimdeki kılıcım ve çantamdaki ok & yay takımım ötmeye başladı sonra saatte ikisininde resmi belirdi ve saat söndü babam bana "Bu saat az önce yanındaki iki silahı taradı ve artık o silahları bu saatin içinde düğmeye bas istediğini seç silah elinde belirir" dedi.Deneme amaçlı kılıcımı seçtim ve birden elimde kılıcım belirdi babama teşekkür ettim.Sonra niye geldiğimi anlattım babam gidince anneme kamp ta neler olduğunu anlattım o sırada da içimden iyiki eve dönmüşüm diye düşündüm.