3- 'İlk gününün sonu'nu anlatan bir rp yazacaksın, kampla ilgili ilk izlenimlerin, ilk maceraların...
Mekan: Melez Kampı içindeki herhangi bir yer.
Katılacaklar: Serbest.
Biraz sonra kampa gelmemin ardından tam 24 saat geçmiş olacaktı. Ellerim ceblerimde belim hafif kambur bir şekilde nereye gittiğime bakmadan yürüyordum. Bugün olanları düşündum. Annem ve Rick beni o boş kemerin önünde bırakıp gitmişlerdi. içeri girdiğimde beni karşılayan bir at-adam olmuştu. Sonra hevecanı hissebiliyordum. Tavan yapmıştı adeta. Yeşil ağaçların arasında kulübeler ve ortalama benim yaşımda çocuklar çıkmaya başlamıştı. Birden kesin delirdiğimi düşünmüştüm. Çocuklar normal değildi. Yani bir zihinsel özürlünün yapamayacağı hareketler sergiliyorlardı. Ellerinde kılıç, kalkan, yay, mızrak... bir sürü eski moda savaş aletleriyle karşılıklı dövüşüyorlardı. Kulübeme geldiğimde beni karşılayan güler yüzlü kardeşim Mia olmuştu. İçeriyi bana kısaca tanıttığından sonra işi olduğunu ve benimde birazdan eğitimlere gitmem gerektiğini söylemişti. İçeride fazla oyalanmamıştım. Dışarıdaki çalışan, koşuşturan ve eğitim yapan kalabalığa nedense çabuk ayak uydurmuştum. Sonra bir ağacın altında dinlenirken iki çocuğun pegasus hakkında konumaşmalarını duymuştum. Ağırlara gdip acaba benimde bir tane oluğ olmadığına bakmak isteyip bir avuç kesme şekerle gidip bir pegasus edinmiştim. İvmemi düşürüp hızımı yavaşlattım. Güneş batmaya giderken ardında turuncu sarı izler bırakıyordu. Bir gün daha bitiyordu. Ama gelen günler çok değişik olacaktı. Ya da bana alışmışlığın verdiği o hisle yaşacak başka konuşar akıl gündemime gelecekti. Kim bilir. Belki de babamla tanışacaktım. Plaj'a baktığımda uzakta bir iki kızın olduğunu gördüm. Üzerimde çarpan melteme ardımı dönerek kulübeme doğru yürümeye başladım. Kulübe kağısına vardığımda ardımda güneşin sıcaklığını hisedemiyordum. Güneş batmış etraf kararmaya başlamıştı.