Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

El işi ?

2 posters
YazarMesaj
Leonardo di Muérte
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Leonardo di Muérte

El işi ?  Empty
MesajKonu: El işi ?    El işi ?  Icon_minitimeÇarş. Nis. 06, 2011 12:15 am

Eliesha ile el işleri alanına gidecektik bu gün . Erken kalktım - bu çok nadir olur - hemen yüzümü yıkayıp hazırlanmaya başladım . Eliesha on , onbir civarında gideriz demişti . Saat dokuz kırkbeş . Hemen hazırlanayım . Yüzümü yıkayıp kendime geldiğim . Eşyalarımı topladım biraz sanat için hazır görünüyordum . Flütümü de hep olduğu gibi sakladığım yerden aldım . Amphitrite kulübesini aramak için dışarı çıktım . Çevreme bakındığımda melez kampının her tarafını süzdükten sonra Amphitrite kulübesini buldum . Kapıyı tıklattığımda Eliesha mutlulukla kapıyı açtı . " Demek geldin ! " dedi . " Hadi gidelim ! " dedim . Odasından bir şeyler daha aldığında el işleri alanına doğru yola çıktık .

Geldiğimizde manzara muhteşemdi . Satirler , Apollon çocukları ve diğer sanatçılar hepsi heykel yapıyordu . Ben heykel dersi alıyordum . Eliesha " Hadi heykel yapalım . " dediğinde güneş ışığında gözleri mükemmel bir şekilde parladı kekeleyerek " Ha-hadi yapalım . " dedim .
Diona Arsinoe Stanislaus
Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
Diona Arsinoe Stanislaus

El işi ?  Empty
MesajKonu: Geri: El işi ?    El işi ?  Icon_minitimeCuma Nis. 08, 2011 10:15 pm

Evet sonunda el işleri alanına gelmiştik ve heykel yapacaktık. Heykel yapmaktan çok anlamasam da bir kere deneyecektim, en azından şansımı deneyecektim. Era ile heykel malzemelerinin yanına gittiğimizde heykel yapmaya başladık. Daha doğrusu Era başlamıştı, ben hala ne yapacağımı düşünüyordum. Derin nefes aldım ve ardından annemin heykelini yapmaya karar verdim. Aslında bunu yapmam hem çok zor, hemde kolay olacaktı. Kolaydı çünkü annem bana benziyordu ve kendimi yapacak gibi bir şeydim, ama annemin o yüz hatlarını falan yapmak gerçekten de zor olacaktı. Yavaş yavaş heykeli yapmaya başladım. Ben oldukça küçük bir heykel yapıyordum ve Era da benden daha güzel bir şeyler yapıyordu. Acaba bu konuda eğitim alıp almadığını merak ettim. Bir süre geçtikten sonra "Sen bu heykel yapımından ders mi alıyorsun?" diye sordum gülerek. Gülüyordum çünkü bana garip geliyordu. En azından ben heykel yapmak yerine gitar çalıp şarkı söylemeyi tercih ederdim. Eh, ne de olsa o konuda da ustalaşmış sayılırdım, kampa gelmeden önce süper bir grubum vardı. Sonunda Era başını heykelden kaldırdığında bana dönerek "Evet ders alıyorum." dedi. Aslında bu çok hoştu ama sadece gülümsemekle yetinerek sorumu yeniledim. "Peki kimin heykelini yapıyorsun?"
Leonardo di Muérte
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Leonardo di Muérte

El işi ?  Empty
MesajKonu: Geri: El işi ?    El işi ?  Icon_minitimeCuma Nis. 08, 2011 11:11 pm

"Peki kimin heykelini yapıyorsun?" diye sordu Ell . " Yami no seirei no ken " dedim . Eliesha o ne ya der gibi baktı bana . " Ahh . Kısaca kılıcım . " dedim . Neden kılıcıma bu isimle hitap ediyordum ki . " Bu biraz fazla uzun bir isim değil mi ? " dedi . " Evet ama aslında kılıcıma ismiyle hitap etmiyorum . Düşüncelerimle kullanabiliyorum onu . " dedim . " Eee ? Sen ne yapıyorsun ? " diye konuyu değiştirdim kılıcım hakkında konuşmak istemiyordum . Her an beni öldürme yada kontrolümden çıkmak üzere olan ruhlar aslında beni biraz korkutuyordu . " Annem . " dedi Ell . Düşünceli düşünceli .

Heykelimdeki son dokunuşlarımı yaparken Ell'in daha yeni başladığını gördüm . Sadece azcık ders almama rağmen kendimi bir profesyonel gibi hissediyordum . Kısa süre sonra Ell'de heykelini bitirdiğinde ben kendi kulübeme , Ell'de kamptaki bazı işlerini bitirmek için kampa doğru gitti .

RP BİTMİŞTİR .

El işi ?
1 sayfadaki 1 sayfası