Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Muammer Cevik

2 posters
YazarMesaj
Mamiyra

Muammer Cevik Empty
MesajKonu: Muammer Cevik   Muammer Cevik Icon_minitimeSalı Nis. 05, 2011 5:04 am

Bu hayatta en cok neden hoslanirsiniz deseler belki tuhafiniza gidicek ama "su" derdim.Kendime bi saray yaptirmaktansa denizlerde yasamayi tercih ederdim.
Bilmem inanirmisin bilmiyorum ama suyun altinda durdugum zamanlar sanki nefes alabiliyorum.Heralde bunu yaptigimi biri gorse dunyada olay yaratan bi cocuk olurum.Guzel bir uyku cekiyordum ki
Annemin Poseiler hadi okuluna gec kaliyosun demesiyle uyandim ve bu cumle en nefret ettigim cumleydi daha okumayi zor beceren bi insanin okulda ne isi var solesenize ve igrenc bi uvey babaniz varsa hayat cekilmez oluyor.Annem o pislige neden katlaniyo anlamiyorum.Sunu soylemeliyimki annemin sabah okul icin yaptiklari yemekler olmasa sabahleyin hayatta o guzel uykumu bolmem beni okula gitmeme tek zorluyan bu.Kahvaltidan sonra okulun yolunu tuttum. Biraz yurudukten sonra dikkatimi yolun ortasinda duran bir otobus cekti otobsun icinde en fazla 15 tane adam vardi . Ve birden inip bana dogru gelmeye basladilar.Nabicami bilemeden bi tane ara sokaga girdim bu hayatimda yaptigim en aptalca seydi ama yurumeye devam ettim en sonunda cikmaz bi yola geldim arkamdan geliyorlardi.Sonum gelmisti bu adamlar beni oldurcekti .Ama bi anda bi ses duydum . Bu bir araba sesiydi ve uzerime
dogru 4 er 4 er gelen adamlari ezip yanimda durdu. Kafasini camdan cikarip hadi acele et annenide alip gitmemiz gerek dedi annen sana anlatir Ve bende hephaistosun oglu john memnun oldum. .- Ne Ne Hephaistosmu ?
- Evet demircilik ve atesler tanrisi
- Sen aklinimi kacirdin yo yo sen bi deilsin.
- hey dostum bak burda kalmaya devam edersen bu adamlar seni oldurucek yakinda herseyi anlicaksin .
Arabaya bindim ve tam araba harekete gecmistiki yere yigilan adamlar uyanmaya baslamisti ama onlar insan deildi bu bir vampirdi ama ayaklari dikkatimi cekmisti bi ayagi essek ayagina benzemis bir ayagida insanin bacagi gibiydi ama pirincten yapilmisti .
- Bu ne boyle cildiricam lutfen bana ruyada oldugumu soyle .
- Bunlar drakon cok tehlikelidirler hemen burdan uzaklasmaliyiz .
Arabayla son surat gidip uzerlerinden gecti birisi cama yapismisti sonra kendiliginden dustu cildirmak uzereydim yanimda bir tanrinin oglu oldugunu soyleyen birisi o yaratiklar .
Ben evi tarif edip annemi aldik .
Ve annem artik gitmenin zamani geldi dedi john da evet manasinda basini salladi ve gaza basti otobana ciktik
- Nereye gidiyoruz ne oluyor biri bana aciklama yapsin ?
- Melez kampina gidiyoruz poseiler artik guvende deilsin senin baban bir tanri sen bir melezsin
dedi annem.
- Ne benim babam bir tanrimi yani
- evet poseiler aynen oyle.
- peki o halde benim babam kim ?
- Senin baban poseidon dedi annem
John da denizler ve depremler tanrisi diye tamamladi.
Ve en sonunda melez kampina vardik annem buraya giremeyecegini soyledi.Kafam karma karisikti bunun cevabini burda alicaktim ve annemle vedalsip melez kampina girdik.
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Muammer Cevik Empty
MesajKonu: Geri: Muammer Cevik   Muammer Cevik Icon_minitimeSalı Nis. 05, 2011 9:38 am

Rp puanı: 55.

/Admin.
http://olimpos.my-rpg.com

Muammer Cevik
1 sayfadaki 1 sayfası