Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni kardeşle kano gölü

2 posters
YazarMesaj
David Tyler
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
David Tyler

Yeni kardeşle kano gölü Empty
MesajKonu: Yeni kardeşle kano gölü   Yeni kardeşle kano gölü Icon_minitimePtsi Nis. 04, 2011 12:50 am

Bugün kü mutluluğumu kimse bozamazdı.Harika gün geçirmiştim.Carrionite'a bidim dersliklere gittim.Ve saat daha 3'tü.yorulduğum için kulübeye gittim.Çok terlemiştim o yüzden bir banyo yaptım odamda giyindikten sonra salona doğru geçtim.salon boş sayılırdı yeni gelen kardeşimiz rave vardı bir tek.O da üzgün üzgün oturuyordu koltukta her halde daha kampa alışamadığından böyleydi.Yanına doğru gittim.Neden böyle sıkkın bir şekilde oturuyorsun diye sordum.Kampa daha yeni geldim ve yapıcak hiç bir şey bulamıyorum.dedi Merak etme bu yakında geçer bir şeyler yapmak istermisin diye sordum Ne gibi biraz düşündükten sonra Kano gölüne gitmek istermisin dedim. Orda ne yapıcaz Adı üstünde kano yapıcaz rakip oluruz birbirimize ama ben kano yapmasını bilmiyorum ki Ne tesadüf bende bilmiyorum orda öğreniriz hadi hazırlanda çıkalım dedim.Rave de istemeye istemeye kalktı ve hazırlandı ben zaten hazırdım.rave bir kaç kere yanlış yerden girdi ama sonunda oraya vardık ve 2 tane kanoya bindik.Burdan şurdaki bayrağa kadar gidicez dedim.Ve yarışa başladık
Ravelo Carter
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Ravelo Carter

MesajKonu: Geri: Yeni kardeşle kano gölü   Yeni kardeşle kano gölü Icon_minitimePtsi Nis. 04, 2011 5:45 am

Başlarda kendimi aptal gibi hissetmiştim çünkü daha önce hiç kano kullanmamıştım. Fakat önceden spor yaptığım için kısa sürede işi kaptım, biraz olsun keyiflenmiştim. Dave'in önüne geçtim. Çok iyi gidiyorum diye düşünürken alt taraf bir kayaya sürtmüş olmalı ki ''Çatırt'' diye bir ses geldi. Kano durdu. Dave yanımdan geçecekti ki durdu ve bana baktı. ''Derdin ne lanet olası'' der gibi bir bakış attı. Alt tarafı gösterdim. Kano aslında iyi durumdaydı ama daha ilk defa kullandığımdan bişey olur diye çok korkmuştum.
David Tyler
David Tyler

MesajKonu: Geri: Yeni kardeşle kano gölü   Yeni kardeşle kano gölü Icon_minitimeSalı Nis. 05, 2011 6:36 am

Çok kötü kullanıyordum kanoyu ama çok eğlenceliydi keşke daha önce yapmış olsaydım bu kanoyu.Rave önüme geçmişti.Bu biraz sinirimi bozmuştu.Ama sonra Rave nedense yavaşlamaya başlamıştı neden böyle olmuştu acaba merak ettim.Tam önüne geçicektim ki daha da yavaşladığını fark edince bende yavaşlamaya başladım.Meraklı bir şekilde ona bakıyordum
Ne oldu neden böyle yavaşladın
Alt tarafa bak. cevabını aldım
Aşağı tarafa baktım ve fazla bir şey yok gibi gözüküyordu.Neden böyle diyorduki acaba.
Bir şeyi yok hadi devam et dedim.
tekrar hareket etmeye başladık ve öne geçtim
Ravelo Carter
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Ravelo Carter

MesajKonu: Geri: Yeni kardeşle kano gölü   Yeni kardeşle kano gölü Icon_minitimeSalı Nis. 05, 2011 11:46 pm

Aslında kanonun alt tarafının parçalandığını sanmıştım, fakat ciddi birşey yoktu sadece boyası biraz yıpranmıştı, Dave'le beraber devam ettik. Bir o öne geçiyordu bir ben. İkimiz de sinir olmuştuk birbirimize ve ben gülmekten kanoyu kullanamıyordum. Dave gülmemeye çalışsa da benim güldüğümü görünce sinirlensem mi gülsem mi durumlarında kalıyordu. Normal bir şekilde devam ederken kano amma da güzelmiş diye içimden geçirdim. Dave yine önüme geçmişti. Bu kez işi ciddiye aldım ve kanomu Dave'inkine çarptırdım. Dave'in kanosu yanlamasına durdu. Nefretle bana bakıyordu. Ben de ''Daha sonra görüşürüz babalık'' diyerek devam ettim. Yarıştan sonra beni öldürmezse iyidir diye geçirdim içimden. Akıntı yavaşlamıştı, fazla hızlı gidemiyordum. Dave'i geride bıraktığımı sanıyordum ta ki arkamdan kanoma sürterek hizama gelinceye kadar. Yanyana gidiyorduk, kıyasa bi' mücadele vardı. Kendimizi kaptırmıştık, sanki bu bir ölüm kalım meselesiydi. Yarışın sonuna geliyorduk. Dave beni çok az farkla geçmişti. Yüzünde kocaman bir gülümseme vardı. ''Seni bir dahakine yeneceğim'' dedim. ''Göreceğiz'' dedi. Ve kulübemize doğru yürümeye başladık.

RP Bitmiştir.

Yeni kardeşle kano gölü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kardeşle Kano Gölü Macerası
» Kano Gölü'nde
» Kano Gölü~
» Kano Gölü'nde Bir Arkadaşla...
» Kano gölü muhabbeti