Aslında kanonun alt tarafının parçalandığını sanmıştım, fakat ciddi birşey yoktu sadece boyası biraz yıpranmıştı, Dave'le beraber devam ettik. Bir o öne geçiyordu bir ben. İkimiz de sinir olmuştuk birbirimize ve ben gülmekten kanoyu kullanamıyordum. Dave gülmemeye çalışsa da benim güldüğümü görünce sinirlensem mi gülsem mi durumlarında kalıyordu. Normal bir şekilde devam ederken kano amma da güzelmiş diye içimden geçirdim. Dave yine önüme geçmişti. Bu kez işi ciddiye aldım ve kanomu Dave'inkine çarptırdım. Dave'in kanosu yanlamasına durdu. Nefretle bana bakıyordu. Ben de ''Daha sonra görüşürüz babalık'' diyerek devam ettim. Yarıştan sonra beni öldürmezse iyidir diye geçirdim içimden. Akıntı yavaşlamıştı, fazla hızlı gidemiyordum. Dave'i geride bıraktığımı sanıyordum ta ki arkamdan kanoma sürterek hizama gelinceye kadar. Yanyana gidiyorduk, kıyasa bi' mücadele vardı. Kendimizi kaptırmıştık, sanki bu bir ölüm kalım meselesiydi. Yarışın sonuna geliyorduk. Dave beni çok az farkla geçmişti. Yüzünde kocaman bir gülümseme vardı. ''Seni bir dahakine yeneceğim'' dedim. ''Göreceğiz'' dedi. Ve kulübemize doğru yürümeye başladık.
RP Bitmiştir.