Hypnos masasına oturmuş uzaktaki bir ağaca kendimi geliştirmek için bıçak fırlatmaya dalmışken Kheiron'un yanıma gelip beni izlediğini fark etmemiştim . Tam ağaçtan bıçaklarımı almak için kalktığımda Kheiron " Seninle acil bir şey konuşmamız beş dakika sonra ofisime gel . " dedi . Hızlı bir şekilde yanımdan uzaklaştı . Şaşırmıştım Kheiron bana benim gibi acemi bir melez ile acil bir konu hakkında konuşacaktı . Sabırsızlanıyordum kalkıp ağacın paramparça olmuş gövdesinden bıçaklarımı alıp bilekliğime taktım . Ağır ağır Kheiron'un ofisine doğru ilerlemeye başladım . Kapıdan kafamı uzattığımda Kheiron ve daha önce birkaç kere gördüğüm güzel bir kız vardı . Kheiron bana " Çekinme , gel . " dedi . " Prokrustes görevinden sağ çıkabilir misin ? " diye sordu kız . " Pro ney ? " şeklinde saçma bir soru yönelttim . " Prokrustes . " diye yeniledi kız . " Basitçe aşırı misafirperver ölümcül bir dev . " diye açıkladı Kheiron . Bir görev ! Sonunda gerçek bir göreve çıkabilecektim . " Ahh ! Evet tabiki sağ kurtulurum . " dedim tedirgin bir şekilde . Kheiron hafifçe gülümsedikten sonra kıza " Tamam , artık bir görev partneri buldun Eliesha ! " Akşama yola çıkıyorsunuz . " dedi bize . Kheiron'un ofisinden kızla birlikte çıktık . " Neden beni seçtin ? " dedim Eliesha'ya . " Hypnos kulübesinden melezlerle çalışmayı seviyorum . " dedi sevecen bir şekilde . " Haydi ! Toparlan akşam olmadan Los Angeles'a varalım . " dedi . Eliesha " Yarım saat sonra pegasus ahırında buluşalım . " dedim . Onaylarcasına başını aşağı yukarı salladı .
Kulübeme girip eşyalarımı hazırladım . Flüdüm , bilekliğim ve diğer ıvır zıvırlar . Hepsi hazırdı . Saate bakınca daha yirmi dakikam olduğunu gördüm . Biraz kestirsem hiç fena olmazdı . Gözlerim yavaşça kapandı . Birinin beni sarsmasıyla uyandım . Bu Eliesha'ydı . " Hadi kalk uykucu . " dedi bana . Pegasus ahırlarına kadar birlikte yürüdük . Pegasusuna " Hadi gidiyoruz Alexsis . " dedi . Bu kız ya Poseidon yada Amphitrite cocuğu olmalıydı . Bende Karamele bir draje verdikten sonra Los Angeles'e doğru uçmaya başladık . Yolda ona " Eliesha , senin ilahi ebebeynin kim ? " dedim . " " Amphitrite " dedi kendinden gurur duyarmış gibi bir ifadeyle. " Bu arada ben Era ! " dedim . " Evet biliyorum . Hypnos kulübesinde en az uyuyan melez . " dedi . " Şey ... Sadece 17 " saat dedim gülerek .
Ufukta Los Angeles'i görmüştüm sanrım ...