Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yanık Kokusu

2 posters
YazarMesaj
Mantalon Soluric
Hekate'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
Mantalon Soluric

Yanık Kokusu Empty
MesajKonu: Yanık Kokusu   Yanık Kokusu Icon_minitimePaz Nis. 03, 2011 3:18 am

Ne güzel bir gün. Güneş bütün ihtişamıyla parıldıyordu. Mantadark da yoktu. Doya doya yaşayacağım bir gündü. Kardeşlerime görünerek kulübeden dışarı çıktım. Kamp meydanı her zamandan farklı olarak tenhaydı. Banklara doğru yürümeye başladım. Kulübemden çıktığımda göremediğim, şimdi görüş alanıma giren bankta biri oturuyordu. Çok garipti. Bu Eleisha'ydı. Yalnız başına ne yapıyordu? Yanına gittim ve selam verdim. Beni görünce yüzünde hafif bir gülümseme belirdi. "Selam. Ne yapıyorsun burda?" Diye bir soru yönelttim. Kolundaki saate bakarak "Olamaz. Umarım yanmış olmasın," diyerek oturduğu banktan kalktı ve kulübesine doğru koşmaya Ne olduğunu anlamadan yine yalnız kalmıştım. Yalnız kovboy olmak her ne kadar hoşuma gittiyse de, bu kampın bana verdiği sıcaklık yanımda birilerine ihtiyaç duymamı sağlamıştı. Artık o üniversitede yalnız yaşayan Mantalon yoktu. "Kulübeye gitsene salak." Ah Mantadark. Gene canımı sıkmayı başarıyordu. "Kes sesini ve kaybol," diyerek yavaşça banktan kalktım ve geldiğim yöne doğru yürümeye başladım. Aniden Amphirite Kulübesi'nin kapısı açıldı ve içeriden kötü bir yanık kokusu geldi. Yavaşça kapıya doğru ilerledim. Burnumu tişörtümle kapatarak içeri bir göz attım. O da ne? Eleisha bana doğru koşuyordu! Aslında kapıya doğru koşuyordu. Eğer çabucak bir şeyler yapmazsam ikimiz de yere kapaklanacaktık. Sopam aniden elimde belirdi. Yere bir vuruşumla Eleisha aniden donakaldı. Neler olduğunu anlamadığından yüzünde bir karışıklık vardı. Sopayı tekrar yere vurduğumda Eleisha bana doğru bir adım atmış ve durmuştu. Aramızda biraz sessizlik olduktan sonra konuşmaya başlamıştı.
Diona Arsinoe Stanislaus
Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
Diona Arsinoe Stanislaus

Yanık Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Yanık Kokusu   Yanık Kokusu Icon_minitimePaz Nis. 03, 2011 3:47 am

En sonunda kardeşlerim için yaptığım keki fırına koymuş ve kulübeden çıkarak dışarıda ki banklara oturmuştum. Kulübe de oturmak yerine dışarıda oturmayı daha çok seviyordum. Hem arkadaşlarım yanıma geliyor, hem de bir yere tıkılmamış oluyordum. Kampta bir süre oturduktan sonra Mantalon'un geldiğini görünce gülümsedim ama o anda fırındaki kek aklıma gelerek hızla kulübeye doğru koşmaya başladım. Bu sırada da her gün yaptığım koşuların bir faydası olduğunu fark ettim. Hızla kulübeye girerek fırını kapattım ve tepsiyi dışarı çıkardım. Elime aldığım tepsiyi soğuması için yanıma koydum ve Mantalon'u dışarıda cevapsız bıraktığımı fark ederek kulübeden dışarı doğru koşmaya başladım. O sırada Mantalon'u karşımda buldum ve olduğum yerde bir süre donduktan sonra bir adım atarak kendim duraksadım. Bana merakla baktığını görünce konuşma gereği duyarak "Selam Mantalon, kek yapmıştım da yanmasın diye aceleyle koştum kulübeye geldim." dedim hafifçe gülümsedim. Buna karşılık Mantalon da gülmemek için zor duruyordu. Ardından kapıda durduğumuzu fark ederek elimle içeriyi işaret ettim ve "Gelsene." diyerek kulübeme davet ettim. İçeri girdiğinde kapıyı kapattım ve o da koltuğa oturarak konuşmaya başladı.
Mantalon Soluric
Mantalon Soluric

Yanık Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Yanık Kokusu   Yanık Kokusu Icon_minitimeC.tesi Nis. 09, 2011 4:20 am

Kulübenin koltukları çok rahattı. Bir an uyuyasım geldi. Fakat Eliesha'nın yanıma oturmasıyla kendime geldim. "Kulübeniz güzelmiş," diyerek söze başladım. "Kimse yok mu?" Diye bir soru yönelttim. Bana kardeşlerinin görev için dışarı çıktığını söyledi. Kampta tanıştığım sıcak kalpli melezlerden biriydi. Benim sakinliğime karşılık çok sıcak daranıyordu. Anlamadan yüzümde bir gülümseme belirdi. Gülümsemelerim hiç farkına varamadan olurdu. Saf bir kalple karşılaşınca gülümsememek içten değildi. O sırada bana kek getireceğini söyleyip mutfağa doğru gitti. Kapıda kokladığım koku hala etkisini sürdürüyordu. "Umarım kekler fazla yanmamıştır," diye düşünerek koltuğun kenarına koyduğum sopamı elime aldım. Zor anlarımda çabucak elimde beliren Surakatz. Elimde kaybolmasını izlerken Eliesha'nın kekleri önümdeki bir sephaya koyduğunu gördüm. Teşekkür ederek kekten bir dilim aldım. Biraz yanıklı olması keki daha lezzetli yapmıştı. "Çok güzel olmuş, ellerine sağlık," diyerek keki yemeğe devam ettim. Yüzünde memnun bir gülümseme belirledi. Hayatımda yediğim en güzel keklerden biriydi. "Sopanla yaptığın şey garipti. Altı üstü yere düşerdik sadece. Niye gerek duydun buna?" Bu soru da garipti. Yüzümde garip bir gülümseme belirdi. "Surakatz. Sopam ne zaman ihtiyaç duysam elimde belirir. Basit görünen bir şey, aynı zamanda çok tehlikeli olabilir. Bu yüzden seni durdurdum." Bu cevabın onu tatmin edeceğini düşünüyordum. Ortamın neşesini bozmamak için Surakatz'ı elime çağırdım ve incelemesi için Eliesha'ya verdim.

Yanık Kokusu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Odada Temizlik Kokusu Var Sanki / Denetleme 13