Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk Zaferim.

YazarMesaj
Kathie Mitchiel Davies
Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
Kathie Mitchiel Davies

İlk Zaferim. Empty
MesajKonu: İlk Zaferim.   İlk Zaferim. Icon_minitimeC.tesi Nis. 02, 2011 3:32 am

Çok heyecanlıydım.İlk bayrak kapmaca yarışım için hazırlanmaya başlamıştım.Ben zırhımı giymeye çalışırken Sat da bana taktikler vermeye çalışıyordu.''Kendini tehlikeye atma,amacımız onların bayrağını almak.Sadece bayrağı bulmaya çalış,sakın dengesizce bir şey yapma tamam mı?'' dedi.Ben gözlerimi devirerek ''Tamam,anladım sadece bayrağı bulup almaya çalışacağım.''dedim.Sonra bana gülümsedi ve ormana doğru yürümeye başladı.Zırhımı giydim ve kılıcımı aldım,ardından Sat'ın peşinden ormana gitmeye başladım.Herkes hazır bir şekilde alanda bekliyordu.Kheiron ''Yarış başlasın!'' diye bağırdı ve melezler bağırarak ormana dağıldılar.Sat ''Başlıyoruz,hadi gel.'' dedi ve beni ormanın içine sürükledi.Yavaş ve temkinli bir şekilde yürümeye başladık.Aniden arkamızdan bir ses duyduk ve hızlıca döndük.Bir melez elindeki kılıcıyla bize doğru koşuyordu.Ben ne yapacağımı bilemedim ve olduğum yerde kaldım.Sat ise hızlı bir hamleyle çocuğun elindeki kılıcı yere düşürdü.Bana dönüp kendini beğenmiş bir şekilde gülümsedi.Ardından ''Ayrılmamız gerek,sen sağa git ve bayraklarını bulmaya çalış.Ben diğer yönden ilerliyeceğim.'' dedi.
Biraz korkmama rağmen belli etmedim ve ''Tamam.'' dedim.Artık yalnız başıma ilerliyordum.Karşıma biri çıkarsa ne yapacağımı düşünürken bir melez daha karşıma çıktı.Korkudann kılıcımı az kalsın yere düşürecektim.Ama daha mantıklı bir şey yapmaya karar verdim ve arkama bakmadan koşmaya başladım.Koşmaktan çok yoruldum ve bir ağacın arkasına saklandım.Melez hala peşimdeydi.Ben ise ondan nasıl saklanabileceğimi bilmiyordum.Melez ağaca doğru geldi ve ağaca dayandı.O da çok yorulmuş gibiydi.Ben de bunu fırsat bilip ağacın çevresinden dolştım ve arkasından ona vurdum.O yere düşdükten sonra ise tekrar koşmaya başladım.Sonunda açık bir alana geldim ve çevreye bakmaya başladım.İleride ağaçların arasında mavi bir bayrak gördüm.Onun biraz yakınında Lexi duruyordu.Beni gördü ve sessizce ''Bulduk onu.'' dedi ve güldü.Ben biraz daha uzaktaydım.Lexi ise çok yaklaşmıştı.Oraya gitmeme gerek olmadığını düşünerek Lexi'nin onu almasını bekledim.Ama yolunda gitmeyen bir şeyler vardı.Ağaçların rsından bir sürü melez bir anda çıktı ve Lexi'nin etrafını sardılar.Henüz beni görmemişlerdi.Ona yardım etmeliydim.Ben daha karar vermeden onlar Lexi'yi sıkıştırmaya başladılar.Bir an Lexi'yle göz göze geldik.Ona doğru adıma tacakken kafasını ''Hayır.'' anlamında salladı.Galiba bir planı vardı.Onun dediğini yaptım ve olduğum yerden çıkmadım.Lexi onlarla tek tek dövüşüyordu.Farkettim ki onları gittikçe bayraktan uzaklaştırıyordu.Sonunda ne yapmak istediğini anladım.O onları oyalarken ben bayrağı alacaktım.Lexi onları daha fazla uzaklaştırdı ve yeterince uzaklaştığından emin olduktan sonra bana göz kırptı.Zaman gelmişti.Sessizce bayrağa yaklaşmaya başladım.Henüz hiç kimse beni farketmemişti.Ona ulaşacağımı düşündüğüm anda karşı takımdan bir kız beni farketti.Ardından bağırdı ve bayrağa doğru koşmaya başladı.Ama ben ondan daha yakındım.Ben de koşmaya başladım ve bayrağın yanına geldim.Bayrağı elime aldım ve havaya kaldırdım.Bayrağı ben almama rağmen Lexi sayesinde biz kazanmıştık.

İlk Zaferim.
1 sayfadaki 1 sayfası