Arch'a tarlalara girmenin yasak olduğunu söylemiştim ama ireceğini biliyodum. Sonuçta o bir Nyks çoçuğuydu ve bizler her zaman burnumuzun dikine gideriz. Arch kulübeye gelmeyince hemen onu aramak için tarlalara gittim. Eğer yakalanırsa gerçekte kötü olurdu. Daha önce bende Athena'ya yakalanmıştım ve bana inanın bu hiçde iç açıcı bir olay değil. Tarlaya girdiğimde ayak izlerini takip ettim. Arch fazla iz bırakmasada yılların getirdiği tecrübeyle nereye doğru gittiğini buldum. Gittiği yöne doğru ilerlerken bir kıkırdama duydum. Bakışlarımı o yöne çevirip rebellion'u çıkardım. Ve kıkırdayan gölgenin boğazına dayadım. ''Bak bak bak. Çaylak abisini gölge olarak alt edebileceğini sanıyor.'' dedim. Gölgeden ses çıkmadı. Sanırım sessiz olursa gideceğimi sanıyordu. Gölgeye gülümseyip ''Güçlü bir Nyks çoçuğu etraftaki aura'yı ayırt edebilir Arch.Beni kandıramazsın ama sana bir ders vermem gerekiyor sanırım.'' dedim ve duyularını elinden aldım. Şuanda ne görebiliyor,ne duyabiliyor,nede hissedebiliyordu. Karanlığın tam ortasındaydı. Arch gölgeden çıkıp yere düştü. Duyularını uzatmadan geri verdim .ünkü bu olay çok korkunçtu. En azından yaşayanlar öyle söylüyor. Arch kendine geldiğinde yüz ifadesini gördüm ve bir iki hafta kabus olarak bu göreceğini anladım. ''Bu neydi ya?'' diye sordu Arch. ''Bu benim özel gücüm. Ben 5 duyuyuda köreltebilirm'' dedim ve Arch'a kötü kötü bakmaya başladım.